2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun vade düşündüğüm için banada o mantıklı geldi . Birşeyler mecbur yapmak lazım hele hayat şartlarında . Hele sağlıkla doğsunlar da öncelik

Ayy elin yatkınsa makyaj da da iyi para var bebeim hadi maşallah ben anca kendime yaparım pek başkasına beceremem
Güzellik işlerin de para cok vlla
Benim abimin eşi güzellik salonu acmıştı sonra 2.şubeyi de actı:)

Valla inşallah bakalım kurs kurs geziyorum ben de :))

Kızlar merhaba. 12. Haftadayım neredeyse hiç bulantım yoktu ama son 1 haftadır canım hiçbir şey yemek istemiyor, yedikten sonra her şeyden midem bulanıyor. Benzer durumları yaşayan var mı ?

Bende düşünüyorum canım doğduğu zaman alışırsa alışıyormuş yoksa sevmiyorlarmış. 4 moms istiyorum ben ama onunda piyasası çok pahalı

Bana vereceği de elele diye bi markanın canm fıiyat olarak ta cok pahalı değildi 3,4 bin arası
Senin dediğini bilmiyorum
Ama inşallah alışırlar

Valla inşallah bakalım kurs kurs geziyorum ben de :))
Hadi inşallah canmm Allahm gösterdiğin emeğin karşılığını versin inşallah

Kolik bebeklerde çok işe yarıyor diyorlar, birde evde tek olacaksan mantıklı bir ürün gibi

Kızlar yataş reflü yatağı çok öneriyorlar ben indirimdeyken almıştım 3-4 ay kullanılıyormuş. Trendyolda indirime giriyor genellikle. Küçük bir yatak zaten istersen yatağına götür koy yanına, koltuğa götür. Bir yere giderken yanında götür falan gayet kullanışlı. Bir de reflü için çok mantıklı. Philips aventin biberonları var anne memesine çok yakın bir biberon. Kolik bebekler için olanlar da var. Yine aventin emzikleri. Bunlar bayağı bir öneriliyor araştırın

Kızlar merhaba. 12. Haftadayım neredeyse hiç bulantım yoktu ama son 1 haftadır canım hiçbir şey yemek istemiyor, yedikten sonra her şeyden midem bulanıyor. Benzer durumları yaşayan var mı ?
8+6 dayım ben de ve neredeyse 2 haftadır aynı durumdayım. Soda biraz rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…