2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy benim güzelimmm inşallah hayırlısı
Sağlıkla gelsinler de valla
Ayy beklemek ne zormuş daha başındayız ama keşke hemencik 9 ay geçse
daha dur kız 9 ay falan neler diyosun bana cinsiyete kadar 1 ay beklemek bile bir ömür gibi geliyor

Kızlar günaydın siz de kilo alımı nasıl 12 haftaligiz yarım kilo tek kilo almışım az mı sizce bebeğin kilosuna dair doktor bir şey demedi

Bende kızıma kumbara hesabı açtım kumbaraya 20 -30 dolar şeklinde elime geçtikçe koyuyordum bunda da fon açmak daha mantıklı geldi oy oy valla şimdiden büyük şeyleri almak lazım bence
kızlar bir de doğar doğmaz bebişlerinize BES hesabı açtırın mutlaka, 18 yaşına kadar üç beş demeden aylık ufak ödemelerle ve bes fonlarının getirisiyle çocukların üniversite paraları çok rahat çıkar

Benim banka fon borsa ile meslek nedeniyle çok işim oluyor. Ben direk doğunca borsadan hisse alacağım 50/60 bin tl Lik kalsın 18 ine gelene kadar. Evlendiğimden beri Her ay da 100 dolar atıyordum bes hesabına. Şimdi malum dolardan kaynaklı o zorlamaya başladı onu küçültüp devam edeceğim ama . Niyetim onu okul dönemi boyunca kullanmak . Aklınızda olsun belki size de fikir olur

Kızlar günaydın siz de kilo alımı nasıl 12 haftaligiz yarım kilo tek kilo almışım az mı sizce bebeğin kilosuna dair doktor bir şey demedi
Ben 5 kilo verdim . 11. Haftadayım . Bu haftalarda kilo almak vermk çocuğu etkilemez. Hatta doktorlar bu haftalarda çok kilo almayın diyorlar . Bebk kilosu için son 2 ay önemli canım . Asıl kilo o zaman alınıyor

EE
Evet canm sende iyi düşünmüşsün valla
Kenara az cok demeden koymak lazm
daha dur kız 9 ay falan neler diyosun bana cinsiyete kadar 1 ay beklemek bile bir ömür gibi geliyor
Ayy vlla öyle diyorum canm beklemek zor kız
Senin cinsiyet için Doktor'un şu zmaan dedi mi
Ben yarn gitcem bakalım 11+6 oluyor bakalım ne diyecek

Aynn işte bende bes yerine fon düşünüyorum canm nakit yerine altın daha iyi birikiyor diye

Ben 5 kilo verdim . 11. Haftadayım . Bu haftalarda kilo almak vermk çocuğu etkilemez. Hatta doktorlar bu haftalarda çok kilo almayın diyorlar . Bebk kilosu için son 2 ay önemli canım . Asıl kilo o zaman alınıyor
Sağ ol canım bulantilardan dolayı mi zayifladin ve doktorun bebeğin kilosu hakkında bilgi verdi mi sana

boğazımı durduramayan ben
Cok üzülüyorum bu halime
Oysa hep fit hamile olmak isterdim
Ama tedavilerden aldım kiloları üstüne de hamile kalınca..
Cok takıyorum kiloyu kafama ne yapcam 9 ay bilmem

Cok üzülüyorum bu halime
Merak etme doğunca hele 1 yaşından sonra peşinde koşmaktan dal gibi olursun

Sağ ol canım bulantilardan dolayı mi zayifladin ve doktorun bebeğin kilosu hakkında bilgi verdi mi sana
Evet bulantıdan ve yiyememekten. Hayır zaten 3/5 gr Şuan çocuk. istese de doktor bilgi veremez daha ölçemez bile sadece baş popo mesafesini söyleyebilir ki. Sen herşeyi çok kafaya takıyorsun ben sana söylim 9 ay böyle geçmez. Ve sadece doktorunu dinle daha 3 aylık bebeğin kilosunu nasıl ölçsünler . Kafandaki tüm soru işaretlerini doktora sor . İnternette de bence çok gezme kafan çok karışıyor senin bu bebek için çok yararlı değil dostane bir tavsiye benden sana. Çok kafaya takıyorsan uygulamalar var onları indir yada YouTube de doktorların yaptığı hafta hafta açıklamalar var onları dinle . Yani bu tür konuları direk muhatabından doktordan dinle böyle platformlarda kafan çok karışır 9 ayı bitiremezsin söyleyeyim sana . Kızzz çok endişe etme akışına bırak vücudumuz gerekeni yapar zaten

Cok üzülüyorum bu halime
İnan yemek daha iyi böylesi daha kötü gerçekten bak. Ya kiloya takılma sağlıklı olsunlar da verilir o kilolar emzirirken peşinden koşarken zayıflar gideriz kızzz

Çok sağ ol canım bir düşük yapınca korkuyorum

İnan yemek daha iyi böylesi daha kötü gerçekten bak. Ya kiloya takılma sağlıklı olsunlar da verilir o kilolar emzirirken peşinden koşarken zayıflar gideriz kızzz
Kızz ırmak senin şu pozitifliğine hayranım balım
HaklısnZ canlar işte bizlerin gereksiz takıntıları bitmez

Çok sağ ol canım bir düşük yapınca korkuyorum
Haklısın bak benimde iki kürtaj var kalbi durdu bebeklerin ilk gebelikte ikizdi. O yüzden diyorum rahat ol kafaya takma akışına bırak . Çok yıpranırsın yoksa. Doğumdan sonra enerjine ihtiyacı var bebeğin . Ona sakla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…