Orda eskiden çocuk kıyafetleri satan yerde çalışmış bir kadın vardı o önerdi o da torununa alıyordu.düz basic beyaz hepsi zaten güzeldi kumaşı da fiyatı da
Kızlar merhaba. 12. Haftadayım neredeyse hiç bulantım yoktu ama son 1 haftadır canım hiçbir şey yemek istemiyor, yedikten sonra her şeyden midem bulanıyor. Benzer durumları yaşayan var mı ?
Bende öyleyim yemeklere karşı isteksizlik var özellikle kendim pişirdiysem yiyemiyorum gibi birşey, ilk haftalarda daha iyiydim. Yani zorlayan bi bulantım var diyemem ama rahatsız ediyor bazen
İyi seninki demiş yine canm Benim doktor maşallah kilo için bişey demiyor isterdim beni sıkıştrsn diye aslnda
Benim arkadasmın doktoru demiş ki günde 1 dilim ekmek yeme hakkn var
İster sabah ister oğlen istersen aksam ye..
Her gün de 1 saat yürüyüş yap demiş:)
Yok canım estağfirullah fikir alışverişi yapıyoruz ne güzel ay evet ya 9 kiloya kdar birde çok az kullanabiliyorsun, beşik bebek arabası piyasasınada bakıyoruz bi yandan
Aynen canım bunlar büyük görünen parçalar. Küçüklerde göze gelmez ama baya tutar. Çeyiz hazırlarken mutfakta alınan rende plastik ıvır zıvır gibi göze gelmez ama çok para götürür
Kızlar yataş reflü yatağı çok öneriyorlar ben indirimdeyken almıştım 3-4 ay kullanılıyormuş. Trendyolda indirime giriyor genellikle. Küçük bir yatak zaten istersen yatağına götür koy yanına, koltuğa götür. Bir yere giderken yanında götür falan gayet kullanışlı. Bir de reflü için çok mantıklı. Philips aventin biberonları var anne memesine çok yakın bir biberon. Kolik bebekler için olanlar da var. Yine aventin emzikleri. Bunlar bayağı bir öneriliyor araştırın
saldım ben ya kendim yapsam da yiyemiyorum yapmasam da . Aman dedim yiyeceğim zaman gelcek ağrının geçtiği zaman gelecek güzel günler yakın dayanın az kaldı 2. Trimester e
Aynen canım bunlar büyük görünen parçalar. Küçüklerde göze gelmez ama baya tutar. Çeyiz hazırlarken mutfakta alınan rende plastik ıvır zıvır gibi göze gelmez ama çok para götürür
boşverrrr
doğumdan sonra dikkat edersin emzirmende bitince
bişey olmaz ben iki doğumumua da 70le girdim sonra da diyetlerle 59-57 lere kadar düştüm dikkat edince veriliyor