2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba. 12. Haftadayım neredeyse hiç bulantım yoktu ama son 1 haftadır canım hiçbir şey yemek istemiyor, yedikten sonra her şeyden midem bulanıyor. Benzer durumları yaşayan var mı ?
Bende öyleyim yemeklere karşı isteksizlik var özellikle kendim pişirdiysem yiyemiyorum gibi birşey, ilk haftalarda daha iyiydim. Yani zorlayan bi bulantım var diyemem ama rahatsız ediyor bazen

Benimki beslenmeyle başladı direkt ilk muhabbete genel kontrolden önce diyetisyen gibi liste verdi nerdeyse hoşuma gitti benim de

Yok canım estağfirullah fikir alışverişi yapıyoruz ne güzel ay evet ya 9 kiloya kdar birde çok az kullanabiliyorsun, beşik bebek arabası piyasasınada bakıyoruz bi yandan
Tabii daha onlar var
Bebek arabaları da pahalı kii ama o daha cok ihtiyaç bnce

Dediklerin kullanmış bir olarak bende öneriyorum hepsini

Evet benimde şuan o döneme tekamül ediyor o yüzden emin değilim neler neler geçmediki diyim bende
saldım ben ya kendim yapsam da yiyemiyorum yapmasam da . Aman dedim yiyeceğim zaman gelcek ağrının geçtiği zaman gelecek güzel günler yakın dayanın az kaldı 2. Trimester e

Aynen canım bunlar büyük görünen parçalar. Küçüklerde göze gelmez ama baya tutar. Çeyiz hazırlarken mutfakta alınan rende plastik ıvır zıvır gibi göze gelmez ama çok para götürür
Tabi kıZ küçük deyip gecme bi beyaz zıbın bile 60,70 tl içine giydirilen:)
Ayy evet kız ceyizi hiç bitmezdi:))

Ama beslenmene dikkkat etmesi öenmli bence canm
Ben saldm gitti hiç dikkat edemiyorum ekmek makarna pilav ohooo
boşverrrr
doğumdan sonra dikkat edersin emzirmende bitince
bişey olmaz ben iki doğumumua da 70le girdim sonra da diyetlerle 59-57 lere kadar düştüm dikkat edince veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…