Amannnn saldım gitti ben ya vücudum gerekeni yapar diyorum Allah’ın izniyleKızz ırmak senin şu pozitifliğine hayranım balım
HaklısnZ canlar işte bizlerin gereksiz takıntıları bitmez
Olacağı varsa oluyor canm her şeyin hayırlısını iste birçoğumuz 1-2 düşüğü olmuş zaten söyle söyleyeyim kızımdan önce 2 kez düşük yaptım çok dikkat etmeme iğne vurulmama rağmen kızımda 9 ay düşük erken doğum vs riski vardı ki daha neler beler oldu sağlıkla geldi Allah’a teslim olmak sadece dua etmek daha iyi okuyor psikolojik olarak daha iyi hissettiriyor ben kızımda öyle aşmıştım bu psikolojiyi bu hamileliğimde öylesine akışına bırakmıştım hemen oldu oysa kızımda olsun diye klomen çatlatma iğnesi ne takviyeler almıştımÇok sağ ol canım bir düşük yapınca korkuyorum
Çıktım canım veeeeee hayatıma minik bir kız geliyorrr
Oyyyy bir çiçek dahaÇıktım canım veeeeee hayatıma minik bir kız geliyorrr
İnşallah canım Allah yardımcımiz olsunHaklısın bak benimde iki kürtaj var kalbi durdu bebeklerin ilk gebelikte ikizdi. O yüzden diyorum rahat ol kafaya takma akışına bırak . Çok yıpranırsın yoksa. Doğumdan sonra enerjine ihtiyacı var bebeğin . Ona sakla kendini
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımOlacağı varsa oluyor canm her şeyin hayırlısını iste birçoğumuz 1-2 düşüğü olmuş zaten söyle söyleyeyim kızımdan önce 2 kes düşük yaptım çok dikkat etmeme iğne vurulmama rağmen kızımda 9 ay düşük erken doğum vs riski vardı ki daha neler beler oldu sağlıkla geldi Allah’a teslim olmak sadece dua etmek daha iyi okuyor psikolojik olarak daha iyi hissettiriyor ben kızımda öyle aşmıştım bu psikolojiyi bu hamileliğimde öylesine akışına bırakmıştım hemen oldu oysa kızımda olsun diye klomen çatlatma iğnesi ne takviyeler almıştım
Bizim burda şöyle derler at kulak arkasına olsun sana bir şey
gözünüzaydın kaçıncı haftadasınızÇıktım canım veeeeee hayatıma minik bir kız geliyorrr
Kasım anneleri çiçekleneceğiz bir bir maşallahÇıktım canım veeeeee hayatıma minik bir kız geliyorrr
Ben dün sorduğumda daha çok erken cinsiyet için dedi ama ne zaman belli olur ne zaman görünür hiçbir şey söylemediAyy vlla öyle diyorum canm beklemek zor kız
Senin cinsiyet için Doktor'un şu zmaan dedi mi
Ben yarn gitcem bakalım 11+6 oluyor bakalım ne diyecek
oyyyy allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindimmÇıktım canım veeeeee hayatıma minik bir kız geliyorrr
BrValla ben de aynıyım yemeğimi bile eşim koyuyor önüme
Aynı ben benim ilk hamileliğimde 8. Hafta gittik kalp atışı vs güzeldi sonra 12. Haftada gittim kalbi durmuş meğer ondan sonra bende de korku oldu kalp atışını duyunca bende rahat ediyorum hatta kalp atışı cihazı varmış ondan baktım ama onun için bu haftalar erkenBen de öyle yapıyorum çünkü bunun öncesinde iki kaybim var, zamanla biraz daha rahatlariz inşallah ama ya kalbi durduysa falan diye endişeleniyorum gidip ultrasona girmeden rahat edemiyorum
Ben de aynı şekilde mesleğim bu :) kendim de borsadan kağıtlarım var takip ediyorum ama şöyle bir karşılaştırma yapınca bes fonları hep hisselerden daha çok getiriyor ama tabi bu 10+ yıl vadede ne olur bilinmez. Dediğiniz gibi güvenilir bir hisseye güzel bir yatırım yapmak da çok mantıklı geldi bana.Benim banka fon borsa ile meslek nedeniyle çok işim oluyor. Ben direk doğunca borsadan hisse alacağım 50/60 bin tl Lik kalsın 18 ine gelene kadar. Evlendiğimden beri Her ay da 100 dolar atıyordum bes hesabına. Şimdi malum dolardan kaynaklı o zorlamaya başladı onu küçültüp devam edeceğim ama . Niyetim onu okul dönemi boyunca kullanmak . Aklınızda olsun belki size de fikir olur
Br
Aynı ben benim ilk hamileliğimde 8. Hafta gittik kalp atışı vs güzeldi sonra 12. Haftada gittim kalbi durmuş meğer ondan sonra bende de korku oldu kalp atışını duyunca bende rahat ediyorum hatta kalp atışı cihazı varmış ondan baktım ama onun için bu haftalar erken
Evet doktorumda öyle söylüyor. Amin inşallahİlerleyen haftalarda hareketlerini hissedince sorun olmayacak inşallah. İnsan ister istemez çok etkileniyo kötü tecrubelerinden. Allah korusun sağlıkla dogsunlar inşallah.
Amin inşallahoyyyy allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindimm
HahaaAmannnn saldım gitti ben ya vücudum gerekeni yapar diyorum Allah’ın izniyleSende sal öyle kilolu değilsin sadece tedaviden kaynaklı kilo aldığın için sana öyle geliyor . Bizde yumuk yumuk şişko hamilrlerden oluruz sonrada hop dikkat ederiz fit anne oluruz. Kız ebru şallı mıyız biz 6 kilo alalım hamilelikte
Oyyyyyy deme yaaa maşallah maşallahÇıktım canım veeeeee hayatıma minik bir kız geliyorrr
Zaten az cok bişey deseler ne olacak sanki canmBen dün sorduğumda daha çok erken cinsiyet için dedi ama ne zaman belli olur ne zaman görünür hiçbir şey söylemediBen dün tam 10+1'dim oradan hesap et
Ağlamıyorum gözüme bir tane daha kız haberi kaçtı sadece11 hafta 6 günlük ama ultrasonda 12 hafta 2 günlük görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?