2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızz ırmak senin şu pozitifliğine hayranım balım
HaklısnZ canlar işte bizlerin gereksiz takıntıları bitmez
Amannnn saldım gitti ben ya vücudum gerekeni yapar diyorum Allah’ın izniyle Sende sal öyle kilolu değilsin sadece tedaviden kaynaklı kilo aldığın için sana öyle geliyor . Bizde yumuk yumuk şişko hamilrlerden oluruz sonrada hop dikkat ederiz fit anne oluruz. Kız ebru şallı mıyız biz 6 kilo alalım hamilelikte

Çok sağ ol canım bir düşük yapınca korkuyorum
Olacağı varsa oluyor canm her şeyin hayırlısını iste birçoğumuz 1-2 düşüğü olmuş zaten söyle söyleyeyim kızımdan önce 2 kez düşük yaptım çok dikkat etmeme iğne vurulmama rağmen kızımda 9 ay düşük erken doğum vs riski vardı ki daha neler beler oldu sağlıkla geldi Allah’a teslim olmak sadece dua etmek daha iyi okuyor psikolojik olarak daha iyi hissettiriyor ben kızımda öyle aşmıştım bu psikolojiyi bu hamileliğimde öylesine akışına bırakmıştım hemen oldu oysa kızımda olsun diye klomen çatlatma iğnesi ne takviyeler almıştım
Bizim burda şöyle derler at kulak arkasına olsun sana bir şey

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Ayy vlla öyle diyorum canm beklemek zor kız
Senin cinsiyet için Doktor'un şu zmaan dedi mi
Ben yarn gitcem bakalım 11+6 oluyor bakalım ne diyecek
Ben dün sorduğumda daha çok erken cinsiyet için dedi ama ne zaman belli olur ne zaman görünür hiçbir şey söylemedi Ben dün tam 10+1'dim oradan hesap et

Valla ben de aynıyım yemeğimi bile eşim koyuyor önüme
Br
Ben de öyle yapıyorum çünkü bunun öncesinde iki kaybim var, zamanla biraz daha rahatlariz inşallah ama ya kalbi durduysa falan diye endişeleniyorum gidip ultrasona girmeden rahat edemiyorum
Aynı ben benim ilk hamileliğimde 8. Hafta gittik kalp atışı vs güzeldi sonra 12. Haftada gittim kalbi durmuş meğer ondan sonra bende de korku oldu kalp atışını duyunca bende rahat ediyorum hatta kalp atışı cihazı varmış ondan baktım ama onun için bu haftalar erken

Ben de aynı şekilde mesleğim bu :) kendim de borsadan kağıtlarım var takip ediyorum ama şöyle bir karşılaştırma yapınca bes fonları hep hisselerden daha çok getiriyor ama tabi bu 10+ yıl vadede ne olur bilinmez. Dediğiniz gibi güvenilir bir hisseye güzel bir yatırım yapmak da çok mantıklı geldi bana.

İlerleyen haftalarda hareketlerini hissedince sorun olmayacak inşallah. İnsan ister istemez çok etkileniyo kötü tecrubelerinden. Allah korusun sağlıkla dogsunlar inşallah.

Hahaa Allahm seni de hep güldürsün balım benim
Çook haklsn vallahi sağlıkla gelsinler de hepsi hallolur

Çıktım canım veeeeee hayatıma minik bir kız geliyorrr
Oyyyyyy deme yaaa maşallah maşallah
Kız bende yarn 11+6 olcam bana da doktor bişeyler söyler mi acaba
Cok sevindim adına

Ben dün sorduğumda daha çok erken cinsiyet için dedi ama ne zaman belli olur ne zaman görünür hiçbir şey söylemedi Ben dün tam 10+1'dim oradan hesap et
Zaten az cok bişey deseler ne olacak sanki canm
Bana da en son Doktorum 3 haftayı gecirmeden gel demişti ama 2 li mi yapcan cinsiyet mi söyleyrceksn bi acıklama yapmadı, şimdi 3 hafta doldu yarn gıtcem mesela 11.haftam bitiyor heralde 2 li yapar bana

Arkadaşlar ne demek borsa, fon, para biriktirmek, üniversite falan ya. Bunlar hep böyle süt kokulu, sidikli bezli bebiiş olarak kalmayacaklar mı??? Ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce işten çıktım, iyi ki çıkmışım ama doktor için izin almakta sorun yaşardım. Kasık ağrılarımla falan sürekli oturarak zor dururdum. Maddi olarak çok sıkıntı gerçekten ama makyaj kursuna gidiyorum bu süreçte inşallah oradan bebeğimin rızkını kazanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…