2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ama senin bahs
Ama senin bahsettiğine baktm cok para canm bence o kadarına gerek yok ama sen bilirsn taniğ
Bizide parası durduruyor canım. 5 farklı sallama modu vardı o cezbetmişti. Bi yandan büyük şeyleri alalım çıksın diyorum bi yandan daha dursun diyorum

Evet ben oğlumda joie serina kullanmıştım. Gazlı dönemlerinde çok işime yaradı.simdi inşallah ikizlerime de aynısından almayı düşünüyorum.
İyi gerçek bir kullanıcıdan bunu duyduğuma sevindim ya. Çevremde çok gördüğüm birşey değil fuzuli görülüyor o yüzden

Selam bebek sen nasılsn bakalm:)
Kız ben illk onları aldım zaten bebeğe bi tek emziklerini almadm onu cinsiyete göre alcam renk renk ya onlar
Biberon setinde bir emzik vardı zaten
Ben set olarak aldm

Yaaaa ne iyi yapmşşşsn bende gibilsem keşke ama 8,6 işteym

Bizide parası durduruyor canım. 5 farklı sallama modu vardı o cezbetmişti. Bi yandan büyük şeyleri alalım çıksın diyorum bi yandan daha dursun diyorum
Vlla bebeğim nasıl isterseniz ama onlarla kalmıyor daha uygun bak istersen ayy bende kaynana gibi karıştm sanki

sürekli midem kötü uykum var iş yerinde benimde kafam gidiyor bir anda . ben hiç görmedim ya bim in tanıtımını ne güzel yapmışsınn

Vlla bebeğim nasıl isterseniz ama onlarla kalmıyor daha uygun bak istersen ayy bende kaynana gibi karıştm sanki
Yok canım estağfirullah fikir alışverişi yapıyoruz ne güzel ay evet ya 9 kiloya kdar birde çok az kullanabiliyorsun, beşik bebek arabası piyasasınada bakıyoruz bi yandan

Aynen bakaym balım
Ben e bebekten aldm 6 tane zıbın başka da yok daha:)
Orda eskiden çocuk kıyafetleri satan yerde çalışmış bir kadın vardı o önerdi o da torununa alıyordu.düz basic beyaz hepsi zaten güzeldi kumaşı da fiyatı da

Ya adet dönemim geldiğinden ya da tekrar başladığından kasık bel ağrılarım başladı hangisi zaman gösterecek
Galiba benimde tam adet zamanı ağrı oldu Şuan sen söyleyince farkettim. Aman geçer geçer Buda geçer

Bende aslında çok iyi ya kilo alımınız bana da doktor az al diyordu ben beceremedim ama 9 haftadayım daha
İyi seninki demiş yine canm Benim doktor maşallah kilo için bişey demiyor isterdim beni sıkıştrsn diye aslnda
Benim arkadasmın doktoru demiş ki günde 1 dilim ekmek yeme hakkn var
İster sabah ister oğlen istersen aksam ye..
Her gün de 1 saat yürüyüş yap demiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…