2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Buna cevap bulursan bana da yaz alnım tarla gibi oldu. 15 gün sonra erkek kardeşimin düğünü var görümce olacağım ama ergen gibi sivilce doluyum makyajda kapatmaz bunu
la roche kullanabilirsn baume çok iyi sivilce karşiti krem ama hamilelikte kullaniliyor mu bilmiyorum canım bn hep kullanirim

28 kilo alan ben bunu okuyunca üzüldü ahahaha 4 kilo bebek zaten hiç mi iştahın açılmadı yaa benim midem bulanıyor gözümün önünden yiyecek geçiyor yine
3 kilo 100 gram doğdu ama 8 aylık doğdu 40 haftayı beklesek 4 kilo çıkarmış sezeryande bile kafası zor çıkmıştı oğlumun 25. Haftada gebelik şekeri çıktı neredeyse herşey yasaktı genel olarak çok kilo alabilen bir bünyem yok ve yemek sıkıntıları yaşıyorum çoğu şeyi yiyemiyorum vejeteryanim de zaten yemesi normal birisiysen çok takma bence sorun bende

Hiç korkma mis gibi güzel şeyler düşün
Ben 10+2 de verdim canım.
Sonuçtan mutlaka haberdar edeceğim

Maşallah valla çok iyi 4 kg bende 8 aylık 3.500 doğurdum kesinlikle 9 ayı beklesem doğuramazdım bende koca kafa proteinini nasıl karşılıyosun peki ? Gebelikte gerçekten ihtiyaç çok oluyo bende genelde sebzeciyimdir ama hamile kalınca önümde mangal tütüyo hemen ahaha

İnan hiçbir fikrim yok kan tahlillerim de genelde normal çıkar yiyemediğim halde ama çok yumurta yerim belki o birazcık dengeliyordur

Hamile olduğunu 4. Haftasında öğrenen ben Ayy kız nasıl farketmedinn oda ayrı birşey tabi. Ay bir kızın varmış inşalalh bir oğlunda olur
Valla inanır mısın canım benim ilk kızım 5 yıl güç bela tedaviyle oldu bahçeci Fulya da tüp bebek yöntemiyle sahip oldum çok şükür bu yavrucagımın gram belirtisini yaşamadım zaten bize çocuğunuz normal yolla olmaz dediler biz hiç korunma nedir bilmiyoruz o konuda ne de olsa olmuyor diyorduk Sadece test almama sebep belirti midem aşırı yanıyordu ve yurtdışı gezisindeyken anlık bir anda ayağımdan yer kaydı sanki sonra acaba dedim (pcos geçmişim olduğu için zaten adetlerim de aşırı düzensizdi hiç sallamadım adet olmamayı ) sonra idrar testini daha yaptığım gibi düz zemine koymadan 2 çizgi de kırmızı değil bildiğin bordo çıktı o an anladım yeni olmadığını TR ye döner dönmez de doktora gittim ve 8+4 gebe olduğumu ilk ultrasonla öğrendim bilmemek gerçekten çok iyiymiş sıfır stres ben bunu hayatımda hiç yaşamamıştım

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Ay valla 8+4 e biz zor geldik öldük öldük dirildik :)))) siz nasıl anlamadınız belirti yok muydu hiç :) ?
Amin Allah razı olsun cümlemiz kucaklarımıza sağsalim alalım inşallah İnanır mısınız ben kızım da bırakın adet gecikmesini günüme 7 gün kala incecik silik çizgiyle betahcg verip sonucu 16 almış bir insanım ama gerçekten belirti de olmadan oluyormuş ne midem bulandı ne bir his geldi ve kilo da çok vermiştim anlamadım ama sadece testi almama sebep olan durum ayağımdan yer kaydı sanki bunu kızım da da çok yaşamıştım o an acaba dedim öyle test yaptım o da yapar yapmaz 2 çizgi bordo çıktı o an anladım bu bebiş yeni değil diye tecrübe edindik tabi çok şükür Allah verdi bizim normal yolla çocuğumuzun olmayacağını hep söylediler bize (kızım tüp bebek hem de ngs yöntemli falan baya uğraştık 5 yıl sürdü ) ama bu bebiş evimize baya baya sürpriz gibi geldi

Hamile olduğunu 4. Haftasında öğrenen ben Ayy kız nasıl farketmedinn oda ayrı birşey tabi. Ay bir kızın varmış inşalalh bir oğlunda olur
3.5 haftada reglye 4 gün kala 30 beta ile öğrenen ben bir aklım daha olsa asla 1 hafta regl geçmeden kan testi falan vermem 10.haftadayım buraya gelene kadar gerçekten öldüm öldüm dirildim hala vesveselerim bitmedi gerçekten tekme hissedilen döneme geçmek istiyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…