la roche kullanabilirsn baume çok iyi sivilce karşiti krem ama hamilelikte kullaniliyor mu bilmiyorum canım bn hep kullanirimBuna cevap bulursan bana da yaz alnım tarla gibi oldu. 15 gün sonra erkek kardeşimin düğünü var görümce olacağım ama ergen gibi sivilce doluyum makyajda kapatmaz bunu
28 kilo alan ben bunu okuyunca üzüldü ahahaha 4 kilo bebek zatenOğlumda total 4 kilo almıştım şimdiden 2 kilo benim için yeni o yüzden
3 kilo 100 gram doğdu ama 8 aylık doğdu 40 haftayı beklesek 4 kilo çıkarmış sezeryande bile kafası zor çıkmıştı oğlumun28 kilo alan ben bunu okuyunca üzüldü ahahaha 4 kilo bebek zatenhiç mi iştahın açılmadı yaa benim midem bulanıyor gözümün önünden yiyecek geçiyor yine
Hiç korkma mis gibi güzel şeyler düşünHepimiz türlü zorlu yollardan gecip kavuştuk eabbim kucağımıza almayoda nasip etsin canım inşallah
Korkuyorum sonuctan ama inşallah iyi cıkcak diye kendime telkinler veriyorum. Sende mutlaka haber ver merakla bekliyorum güzel sonucunukaçınvı haftada verdin canım birde
Maşallah valla çok iyi 4 kg3 kilo 100 gram doğdu ama 8 aylık doğdu 40 haftayı beklesek 4 kilo çıkarmış sezeryande bile kafası zor çıkmıştı oğlumun25. Haftada gebelik şekeri çıktı neredeyse herşey yasaktı genel olarak çok kilo alabilen bir bünyem yok ve yemek sıkıntıları yaşıyorum çoğu şeyi yiyemiyorum vejeteryanim de zaten yemesi normal birisiysen çok takma bence sorun bende
İnan hiçbir fikrim yok kan tahlillerim de genelde normal çıkar yiyemediğim halde ama çok yumurta yerim belki o birazcık dengeliyordurMaşallah valla çok iyi 4 kgbende 8 aylık 3.500 doğurdum kesinlikle 9 ayı beklesem doğuramazdım bende koca kafa proteinini nasıl karşılıyosun peki ? Gebelikte gerçekten ihtiyaç çok oluyo bende genelde sebzeciyimdir ama hamile kalınca önümde mangal tütüyo hemen ahaha
Maşallah boşver bişeyi doğru yapıyosun demek kiİnan hiçbir fikrim yok kan tahlillerim de genelde normal çıkar yiyemediğim halde ama çok yumurta yerim belki o birazcık dengeliyordur
Hoşgeldin sağlıkla geçsin hamileliğinMerhaba benide dahil edermisiniz ?
En son regl tarihim 5 subat 2024
Suan 12 haftalik hamileyim.
Valla inanır mısın canım benim ilk kızım 5 yıl güç bela tedaviyle oldu bahçeci Fulya da tüp bebek yöntemiyle sahip oldum çok şükürHamile olduğunu 4. Haftasında öğrenen benAyy kız nasıl farketmedinn oda ayrı birşey tabi. Ay bir kızın varmış inşalalh bir oğlunda olur
Hosbulduk. SağolHoşgeldin sağlıkla geçsin hamileliğin
Amin Allah razı olsun cümlemiz kucaklarımıza sağsalim alalım inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Ay valla 8+4 e biz zor geldik öldük öldük dirildik :)))) siz nasıl anlamadınız belirti yok muydu hiç :) ?
Hemen hemen aynıyız benimde 6 ŞubatMerhaba benide dahil edermisiniz ?
En son regl tarihim 5 subat 2024
Suan 12 haftalik hamileyim.
Listeye benide eklermisin sanırım eklenmedim sat 6 subatHoşgeldin sağlıkla geçsin hamileliğin
Tebrik ederim.Hemen hemen aynıyız benimde 6 Şubathayırlı olsun
TeşekkürlerTebrik ederim.
hayırlı olsun.
Teşekkür ederim
3.5 haftada reglye 4 gün kala 30 beta ile öğrenen benHamile olduğunu 4. Haftasında öğrenen benAyy kız nasıl farketmedinn oda ayrı birşey tabi. Ay bir kızın varmış inşalalh bir oğlunda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?