Çarşamba gel diğer testler de çıkar dedi bakalım ne diceklerBenimde yüksekti şimdilik çok anlamlı değil demişti doktoeum 8. Haftada daha sonra alt normale döndü ast yüksekti bir daha test yapmadım bu ara tekrar baktıracagom
Hamilelik başında ve folik asitten olabiliyor a vitamini kaynaklı kızım da değerlerim böyleymiş 5 sene önce bu haftalarda ondan dolayı ben çok dert etmiyorumÇarşamba gel diğer testler de çıkar dedi bakalım ne dicekler
Oğlumdaki testlerime baktım 13 ün üstüne çıkmamış bu geçen ay 10 ken şimdi 40 olmuş bi endşelendimHamilelik başında ve folik asitten olabiliyor a vitamini kaynaklı kızım da değerlerim böyleymiş 5 sene önce bu haftalarda ondan dolayı ben çok dert etmiyorum
Aynen aynen zonklama gibi ilk defa oyle bir sey oldu. O kadar relaxtım ki diğer iki hamileliğimde ne kasık ne bel agrısı ne zonklama mide bulantım olmasa hamile oldugumu anlamıcam yeni gelin gibi seke seke geziyordum vallaBöyle vajina da zonklama gibi ufak bir his ama alışık olmadığımız için rahatsız edici bişeyse bende oluyor ara ara. Doktora da sorduğumda rahim genişliyor böyle şeyler olabilir demişti bana. Bende senin gibi en ufak bişey de hemen panikliyorum. Ama normal diyor doktorlara sorunca da.
Cannm rahim büyüdüğü için normal olabilir ama zaten yarn devlet hastanesine gideceksin ya orda da sor istersen doktora için rahatlasn diye dedim☺Kızlar ya bugün sabaha karşı uyandım vajinamın sol tarafında asagıdan dışardan böyle 3-5 dk aralıklarla gelen bir sızıyla çok siddetli diil ama rahatsız edici. 2-3 gündür belim de epey ağrıyor. Korktum baya uyuyamadım. Neyse o gecti gibi ama bel ve kasık agrım devam ediyor. Doktorum 3 hafta sonra gel demişti 9+1 im bgn yarın devlet hastanesine randevu aldım testler için haftaya da kendi doktoruma gidecektim. Gece baya kafaya koymuştum bugün gidicem doktoruma diye. Size de oluyor mu böyle. İki hamileliğimde de dünyanın en rahat insanıydım ne gam ne tasa bunda bebege zararı olmasa 3 günde bir gidicem habire bir yerlerim agrıyo korkudan ölüyorum bir sey olursa diye. Anksiyetem tavan yaptı resmen
Zmaan geçtikçe insan daha rahatliyo evetO kadar haklısın ki bende öyleydim o yüzden iki hastaneye gidiyordum hem devlet hem özel. Görme aralığı sık oluyordu. Ama şimdi ikincide öyle değil. Yine heycanlisin ama Dr 2 hafta sonra gel diyince ilk zamanki gibi çok uzulmuyorsun
Ay valla rüzgardan nem kapar olduk. Zaten anksiyete bozuklugu panik atak gecmişim var, böyle en ufak bir seyi büyütüyorum hemen gözümde. Sag salim su 7 ayı geciririz inşallah hem beden hem ruh saglıgı yerinde bir sekildeCannm rahim büyüdüğü için normal olabilir ama zaten yarn devlet hastanesine gideceksin ya orda da sor istersen doktora için rahatlasn diye dedim☺
Öyle düşünüyorum canımHiç korkma mis gibi güzel şeyler düşün
Ben 10+2 de verdim canım.
Sonuçtan mutlaka haberdar edeceğim
Ben yarın öğreniyorum cinsiyeti takipte kal. Belirtilerimiz birebir aynı bakalım ne çıkcak kızAyyy benim de kardeşimin nişanı var görümce olacağım ama surat mayın tarlası göbeğim de belli oluyor artıkIrmak senin cinsiyet neyse benim ki de o sen benden önce Öğreneceksin
Ayy aynen balımm haklsn ama işte aslnda en önemlisi şu sürecte sakin olmamıZAy valla rüzgardan nem kapar olduk. Zaten anksiyete bozuklugu panik atak gecmişim var, böyle en ufak bir seyi büyütüyorum hemen gözümde. Sag salim su 7 ayı geciririz inşallah hem beden hem ruh saglıgı yerinde bir sekilde
Ayy cok heyecanlı ırmakkkkBen yarın öğreniyorum cinsiyeti takipte kal. Belirtilerimiz birebir aynı bakalım ne çıkcak kız
Ay ne güzel mucize bebek desene ananesine süpriz yapmış bak. Demekki normal yolla da hamile kalınıyormuş Allahn mucizesi değil de ne ki. Çokta sevindim ama haklısın sıfır stres ben ha kese gözüktü ha yolk saç ha bebek ha kalp atışı diye diye zor ettim 8. Haftayı. Şükğr şimdi 12. Haftalık artık biraz daha rahatımValla inanır mısın canım benim ilk kızım 5 yıl güç bela tedaviyle oldu bahçeci Fulya da tüp bebek yöntemiyle sahip oldum çok şükürbu yavrucagımın gram belirtisini yaşamadım zaten bize çocuğunuz normal yolla olmaz dediler biz hiç korunma nedir bilmiyoruz o konuda ne de olsa olmuyor diyorduk Sadece test almama sebep belirti midem aşırı yanıyordu ve yurtdışı gezisindeyken anlık bir anda ayağımdan yer kaydı sanki sonra acaba dedim (pcos geçmişim olduğu için zaten adetlerim de aşırı düzensizdi hiç sallamadım adet olmamayı ) sonra idrar testini daha yaptığım gibi düz zemine koymadan 2 çizgi de kırmızı değil bildiğin bordo çıktı o an anladım yeni olmadığını TR ye döner dönmez de doktora gittim ve 8+4 gebe olduğumu ilk ultrasonla öğrendim bilmemek gerçekten çok iyiymiş sıfır stres ben bunu hayatımda hiç yaşamamıştım
Ben yarın yaptıracağım o testleri daha bakalım ne çıkacak. Senin 3000 çıkmıştı herhalde demi ip gibi çizgi kan geldi demiştin . Yaptır sen bir daha belki şimdi azalmıştır yine de doktor tedavi uygular ama . Haber et bizede sonuçlarıAlt ast değerleri yüksek çıkan var mı benim yüksek çıkmış tekrar istediler
OyyyGünaydın kızlar epeydir giremiyordum foruma. Yaptırdığımız fetal dna testinin sonuçları temiz geldi çok şükürcinsiyetini de öğrendik. O bir erkek.
Bende uzun süre oturuyorum valla cnm sabah 8:30 aksam 19 …günde bir saat kesin yürümeliyim yoksa kuyruk sokumuna batma, altta ödem vs çok oluyor.Fazla hareket de iyi gelmiyor ama belim ağrıyor…günde bi saat kesin yürümek lazım benceAnca cevap verebiliyorum kusura bakma. Ayakkabı firmasının e ticaret kısmındayım. Masa başı çalışıyorum. Uzun saatler oturmak bile bana iyi gelmiyor ama hissediyorum. Ama tabii ki çok şükür yorucu değil öyle. Siz ?
Ne güzel olmuş o zamanAmin Allah razı olsun cümlemiz kucaklarımıza sağsalim alalım inşallahİnanır mısınız ben kızım da bırakın adet gecikmesini günüme 7 gün kala incecik silik çizgiyle betahcg verip sonucu 16 almış bir insanım ama gerçekten belirti de olmadan oluyormuş ne midem bulandı ne bir his geldi ve kilo da çok vermiştim anlamadım ama sadece testi almama sebep olan durum ayağımdan yer kaydı sanki bunu kızım da da çok yaşamıştım o an acaba dedim öyle test yaptım o da yapar yapmaz 2 çizgi bordo çıktı o an anladım bu bebiş yeni değil diye tecrübe edindik tabi çok şükür Allah verdi bizim normal yolla çocuğumuzun olmayacağını hep söylediler bize (kızım tüp bebek hem de ngs yöntemli falan baya uğraştık 5 yıl sürdü ) ama bu bebiş evimize baya baya sürpriz gibi geldi
O idrar enfeksiyonu içindi çok tehlikeli bulmadı heralde tek kullanımlık ilaç verdi bu alt ast karaciğer enzimi biraz yüksek tekrar alalım çarşamba gel hepsine bakalım sonuçların dediBen yarın yaptıracağım o testleri daha bakalım ne çıkacak. Senin 3000 çıkmıştı herhalde demi ip gibi çizgi kan geldi demiştin . Yaptır sen bir daha belki şimdi azalmıştır yine de doktor tedavi uygular ama . Haber et bizede sonuçları
Bana doktor 12. Haftadan verelim kana iyice geçsin gibisinden birşey demişti . Daha erken verilince kana az geçiyor dedi: yani bilimsel şeyler dedi de ben böyle anladımÖyle düşünüyorum canım
Bende 10+1im kadın doğum doktorum 12 hafta kontrolünüde yapalım öylr verelim dedi. Tüp bebek doktorum 11. Haftada ver sonucla birlikte 12. Hafta kontrole git dedi. Hangisini dinlesem bilemedim. Dün kontrolde bi korktuk karnımdan göremedi kalp atışını alttan baktı öyle gördü. O korkudan sonra şu 12yide atlatayım bi rahat nefes alayım öyle vereyim diyorum bende
Hımm ben yanlış anladım hiç bilmiyorum onu . Ay inşalalh birşey yoktur hiç bildiğim birşey de değil. Ben testler verdim de ne verdim bilmiyroum doktor da normal deyince üstüne düşmedim şimdi bakacam benim ne çıkmış diyeO idrar enfeksiyonu içindi çok tehlikeli bulmadı heralde tek kullanımlık ilaç verdi bu alt ast karaciğer enzimi biraz yüksek tekrar alalım çarşamba gel hepsine bakalım sonuçların dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?