2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde yüksekti şimdilik çok anlamlı değil demişti doktoeum 8. Haftada daha sonra alt normale döndü ast yüksekti bir daha test yapmadım bu ara tekrar baktıracagom
Çarşamba gel diğer testler de çıkar dedi bakalım ne dicekler

Hamilelik başında ve folik asitten olabiliyor a vitamini kaynaklı kızım da değerlerim böyleymiş 5 sene önce bu haftalarda ondan dolayı ben çok dert etmiyorum
Oğlumdaki testlerime baktım 13 ün üstüne çıkmamış bu geçen ay 10 ken şimdi 40 olmuş bi endşelendim

Aynen aynen zonklama gibi ilk defa oyle bir sey oldu. O kadar relaxtım ki diğer iki hamileliğimde ne kasık ne bel agrısı ne zonklama mide bulantım olmasa hamile oldugumu anlamıcam yeni gelin gibi seke seke geziyordum valla yarın inş doktor her sey yolunda der de rahatlarım

Cannm rahim büyüdüğü için normal olabilir ama zaten yarn devlet hastanesine gideceksin ya orda da sor istersen doktora için rahatlasn diye dedim☺

Zmaan geçtikçe insan daha rahatliyo evet
Bende 12.haftamdaym ilk haftalara göre kafam daha rahat:)

Cannm rahim büyüdüğü için normal olabilir ama zaten yarn devlet hastanesine gideceksin ya orda da sor istersen doktora için rahatlasn diye dedim☺
Ay valla rüzgardan nem kapar olduk. Zaten anksiyete bozuklugu panik atak gecmişim var, böyle en ufak bir seyi büyütüyorum hemen gözümde. Sag salim su 7 ayı geciririz inşallah hem beden hem ruh saglıgı yerinde bir sekilde

Hiç korkma mis gibi güzel şeyler düşün
Ben 10+2 de verdim canım.
Sonuçtan mutlaka haberdar edeceğim
Öyle düşünüyorum canım
Bende 10+1im kadın doğum doktorum 12 hafta kontrolünüde yapalım öylr verelim dedi. Tüp bebek doktorum 11. Haftada ver sonucla birlikte 12. Hafta kontrole git dedi. Hangisini dinlesem bilemedim. Dün kontrolde bi korktuk karnımdan göremedi kalp atışını alttan baktı öyle gördü. O korkudan sonra şu 12yide atlatayım bi rahat nefes alayım öyle vereyim diyorum bende

Ayyy benim de kardeşimin nişanı var görümce olacağım ama surat mayın tarlası göbeğim de belli oluyor artık Irmak senin cinsiyet neyse benim ki de o sen benden önce Öğreneceksin
Ben yarın öğreniyorum cinsiyeti takipte kal. Belirtilerimiz birebir aynı bakalım ne çıkcak kız

Ayy aynen balımm haklsn ama işte aslnda en önemlisi şu sürecte sakin olmamıZ
Bebeler de etkileniyor kızzz:)

Ay ne güzel mucize bebek desene ananesine süpriz yapmış bak. Demekki normal yolla da hamile kalınıyormuş Allahn mucizesi değil de ne ki. Çokta sevindim ama haklısın sıfır stres ben ha kese gözüktü ha yolk saç ha bebek ha kalp atışı diye diye zor ettim 8. Haftayı. Şükğr şimdi 12. Haftalık artık biraz daha rahatım inşalalh oğlun olur o duyguyu da tadarsın

Alt ast değerleri yüksek çıkan var mı benim yüksek çıkmış tekrar istediler
Ben yarın yaptıracağım o testleri daha bakalım ne çıkacak. Senin 3000 çıkmıştı herhalde demi ip gibi çizgi kan geldi demiştin . Yaptır sen bir daha belki şimdi azalmıştır yine de doktor tedavi uygular ama . Haber et bizede sonuçları

Bende uzun süre oturuyorum valla cnm sabah 8:30 aksam 19 …günde bir saat kesin yürümeliyim yoksa kuyruk sokumuna batma, altta ödem vs çok oluyor.Fazla hareket de iyi gelmiyor ama belim ağrıyor…günde bi saat kesin yürümek lazım bence

Ne güzel olmuş o zaman Herşey çok güzel olacak

O idrar enfeksiyonu içindi çok tehlikeli bulmadı heralde tek kullanımlık ilaç verdi bu alt ast karaciğer enzimi biraz yüksek tekrar alalım çarşamba gel hepsine bakalım sonuçların dedi

Bana doktor 12. Haftadan verelim kana iyice geçsin gibisinden birşey demişti . Daha erken verilince kana az geçiyor dedi: yani bilimsel şeyler dedi de ben böyle anladım

O idrar enfeksiyonu içindi çok tehlikeli bulmadı heralde tek kullanımlık ilaç verdi bu alt ast karaciğer enzimi biraz yüksek tekrar alalım çarşamba gel hepsine bakalım sonuçların dedi
Hımm ben yanlış anladım hiç bilmiyorum onu . Ay inşalalh birşey yoktur hiç bildiğim birşey de değil. Ben testler verdim de ne verdim bilmiyroum doktor da normal deyince üstüne düşmedim şimdi bakacam benim ne çıkmış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…