3.5 haftada reglye 4 gün kala 30 beta ile öğrenen ben bir aklım daha olsa asla 1 hafta regl geçmeden kan testi falan vermem 10.haftadayım buraya gelene kadar gerçekten öldüm öldüm dirildim hala vesveselerim bitmedi gerçekten tekme hissedilen döneme geçmek istiyorum hemen
Kızlaar iyi akşamlar hepinize Bugün kontrolüm vardı. Sat göre 10+6 ama 11+4 dedi doktor. Haftaya 2li tarama yapacağız ben 12 den önce yapmıyorum dedi. Cinsiyet için de bir çıkıntı görüyorum orda %90 erkek ama haftaya söylerim emin olalım dedi. Biz zaten gördük açar açmaz bacak arasını bir şeyler Gönlümden hep kız geçiyordu ama galiba ben de erkek annesiyim
Hepimiz aynı durumdayız demek
Bende bi kaç rahat taytım var onları giyiyorum,
Kotlarımı raftan kaldırdım,
Yazlık zaten üstüme olacak hiç birşey yok,
Havalar biraz düzelse bizim burda,
Bol bol elbise alıp giyerim,
Şimdilik Cennet mahallesindeki pembe gibiyim bu aralar
demekki burdaki kilit nokta cok kilo almamak. erken dogum olmasindan korkuyorum cunku. bu istahlada nasil almayacagim bilmiyorum vallahi simdiden gobegim cikti.
Günaydın Kızlar
Ben bu 11+4göbekle geceleri ateş basmasından sol taraf hassasiyetinden sabahlara kadar 360derece dönmekten uyuyamıyorum.Simdiden böyleyse ilerde ne olur
Anca cevap verebiliyorum kusura bakma. Ayakkabı firmasının e ticaret kısmındayım. Masa başı çalışıyorum. Uzun saatler oturmak bile bana iyi gelmiyor ama hissediyorum. Ama tabii ki çok şükür yorucu değil öyle. Siz ?
Günaydın Kızlar
Ben bu 11+4göbekle geceleri ateş basmasından sol taraf hassasiyetinden sabahlara kadar 360derece dönmekten uyuyamıyorum.Simdiden böyleyse ilerde ne olur
Günaydın Kızlar
Kızlar ya bugün sabaha karşı uyandım vajinamın sol tarafında asagıdan dışardan böyle 3-5 dk aralıklarla gelen bir sızıyla çok siddetli diil ama rahatsız edici. 2-3 gündür belim de epey ağrıyor. Korktum baya uyuyamadım. Neyse o gecti gibi ama bel ve kasık agrım devam ediyor. Doktorum 3 hafta sonra gel demişti 9+1 im bgn yarın devlet hastanesine randevu aldım testler için haftaya da kendi doktoruma gidecektim. Gece baya kafaya koymuştum bugün gidicem doktoruma diye. Size de oluyor mu böyle. İki hamileliğimde de dünyanın en rahat insanıydım ne gam ne tasa bunda bebege zararı olmasa 3 günde bir gidicem habire bir yerlerim agrıyo korkudan ölüyorum bir sey olursa diye. Anksiyetem tavan yaptı resmen
Kızlar ya bugün sabaha karşı uyandım vajinamın sol tarafında asagıdan dışardan böyle 3-5 dk aralıklarla gelen bir sızıyla çok siddetli diil ama rahatsız edici. 2-3 gündür belim de epey ağrıyor. Korktum baya uyuyamadım. Neyse o gecti gibi ama bel ve kasık agrım devam ediyor. Doktorum 3 hafta sonra gel demişti 9+1 im bgn yarın devlet hastanesine randevu aldım testler için haftaya da kendi doktoruma gidecektim. Gece baya kafaya koymuştum bugün gidicem doktoruma diye. Size de oluyor mu böyle. İki hamileliğimde de dünyanın en rahat insanıydım ne gam ne tasa bunda bebege zararı olmasa 3 günde bir gidicem habire bir yerlerim agrıyo korkudan ölüyorum bir sey olursa diye. Anksiyetem tavan yaptı resmen
Böyle vajina da zonklama gibi ufak bir his ama alışık olmadığımız için rahatsız edici bişeyse bende oluyor ara ara. Doktora da sorduğumda rahim genişliyor böyle şeyler olabilir demişti bana. Bende senin gibi en ufak bişey de hemen panikliyorum. Ama normal diyor doktorlara sorunca da.
O kadar haklısın ki bende öyleydim o yüzden iki hastaneye gidiyordum hem devlet hem özel. Görme aralığı sık oluyordu. Ama şimdi ikincide öyle değil. Yine heycanlisin ama Dr 2 hafta sonra gel diyince ilk zamanki gibi çok uzulmuyorsun
Benimde yüksekti şimdilik çok anlamlı değil demişti doktoeum 8. Haftada daha sonra alt normale döndü ast yüksekti bir daha test yapmadım bu ara tekrar baktıracagom