2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Çok doğru söylüyorsun aynı şeyi Bnde düşünmüştüm ilk oğlumda da aynı anlattığın olmuştu

Ee şimdi aşağıdaki şey çıkıntı değil mi bende hiç anlamıyorum ki

Benim henüz olmadı ama senin ikiz senin karnın ister istemez bizden önce büyüyecek eğer başladıysa direk yağ falan kullan kaşıma ha sert olduğundan değil bence karnın hızlı büyüdüğünden olmuştur o

Ayyy haydi hayırlı haberlerle inşalalh sabah ilk senden güzel müjdeler bekliyoruz

Ben daha önceki gebeliğimde proluton iğne olmuştum 2 tane 5 gün aralıklarla. 2. İğneden sonra aşırı kaşıntı ve kızarıklık oldu. Ben de catladigini düşünmüştüm ama sonra hafifleyerek geçti. Alerji gibi bi şey olmuştum galiba. Esas çatlak son ayda bebek asagi inince alt göbeğimde oldu biraz.

Ben 12. Haftadayım yarın randevu var banada ekstra ilaç vitamin verecekti demir verir mi bilmiyorum ama . Demir zor mu ya içmesi
Demir ben 2 gün kullandım bulantı arttı prilami da bırak demişti. Şimdi 2 gün demir bırakıp prilam devam etcem. Sonra ikisini birlikte kullancakmisim. Ama demir büyük yutması zor

Çok doğru söylüyorsun aynı şeyi Bnde düşünmüştüm ilk oğlumda da aynı anlattığın olmuştu
Bana sorsa ben suni sancı istemiyordum kesinlikle tamamen işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Korkutmayayım ilk defa anne olacakları da Normal sancı daha katlanabilir bişey diyolar sunisi accık zorlamıştı

Valla ben vermeye çalışmıyorum şu dönemde hiç çok almıyım yeter canım şöyle bi 9 10 kilodan fazlası inşallah olmaz
Bende vermeye calişmıyorum canm ama fazla almakta istemiyorum

Merhaba canmm hoşgedin
Ooo bir prens daha katıldı aramıza desene
Ben biir sorun olacağını sanmam canm Doktor'un de zaten verniş sana vitamini
Bişey olsa o söylerdi bence ☺☺

En kötünüz benim 85 beyse düşünmemeye çalışıyorum

Ayy vlla 9 ay ne yapcaz bilmem, azcık kontrollü gitmemiz lazm bebeğim

İyi geceler kızlar nasılsınız. Ben yarın ikiliye giricem ve aslında cektirmicektim kızımda çok sorun yaşadım diye ama paşa paşa gidicem galiba içim tuhaf

Selam canm içini ferah tut
Allah'ın izniyle bisey olmaz

Oooo bence öğrenirsn artk canm maşallah ☺
İyidir iyidir annesi

Aynen canm İlerledikçe bence de belirti azalıyor ta kii 3.trimester e kadar bencee
Bende 12.haftamın sonundaym mesela baya baya belirli yok
Hadi yarına az kalmış göreceksin hayırlısı ile☺

Demir ben 2 gün kullandım bulantı arttı prilami da bırak demişti. Şimdi 2 gün demir bırakıp prilam devam etcem. Sonra ikisini birlikte kullancakmisim. Ama demir büyük yutması zor
İmkan varsa eger sidefer sase var toz seklimde tadı güzel patlayan seker gibi devlet ödemiyor ücretli ama. Bir onu doktorunuza danışın isterseniz

İnşallah canım çok merak ediyorum bazı videolar izledim 10. Haftada elleri falan belli oluyor belki bende yarın görürüm minik mucizemi inşallah büyümüştür annesine el sallar

Randevudan çıkınca yaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…