2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bende almak istemiyorum inşallau almayızda ilk haftalat hiç iştahım yoktu şimdi birden acıkıyorum iştahımda acıldı

Valla yarını iple çekiyorum inşallah uyanıktır uyuyorsa uyandıralım dürteriz artık
Çikolata ye canm gitmeden öyle diyorlar denemedim bilmem:)
Benim randevu da geçen gün sabah 9 daydı ondan uyuyordu sanrm
Doktor da bu durum işime geldi ense kalınlığını falan rahat ölçtüm demişti

Bizim grup coğunluk kız olcak galiba sağlıkla gelsin

İnşallah güzelim ilerledikçe hamişlik iştah daha çok açılıyormuş kii
Bir akrabamızda şimdi doğumu bekliyor bugün yarın doğurcak dün doktordan bana geldi kız 55 kilo resmen. Eşime diyorum kız 55kiloyla doğurcak ben 76yla hamile kalmışım ahahah

Oyyyyyy bebem maşallah maşallah yaaa
Bir paşamız daha geliyor desene:)
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bir akrabamızda şimdi doğumu bekliyor bugün yarın doğurcak dün doktordan bana geldi kız 55 kilo resmen. Eşime diyorum kız 55kiloyla doğurcak ben 76yla hamile kalmışım ahahah
Bende hep fit hamiş olmak isterdm ama malesef öyle olmadı
Ama olsun kilo verilir canm ya
Sağlıkla kucağımıza alalım da☺

Yaaaaaaa bir premses daha geliyor desenee maşallah maşallah
Çok sevindim arkadaşımmm

Bende hep fit hamiş olmak isterdm ama malesef öyle olmadı
Ama olsun kilo verilir canm ya
Sağlıkla kucağımıza alalım da☺
Kesinlikle öyle canım hiç dert edemicem yeterki bebeler sağlıklı olsun. Bizde dikkat edelim yine de ileriki aylarda şeker tansiyon sorunu yaşamayalım başkada bişey istemem. Gerisi hallolur verilir kilo bu amaan

Kesinlikle öyle canım hiç dert edemicem yeterki bebeler sağlıklı olsun. Bizde dikkat edelim yine de ileriki aylarda şeker tansiyon sorunu yaşamayalım başkada bişey istemem. Gerisi hallolur verilir kilo bu amaan
Aynen öyle balımmm
Ahh bi kucağımıza alsak Hayırlısı ile

Ayyy bende 73’le hamile kaldım 2 kilo da aldım doktor geçen diyor bulantı olduğu halde niye kilo aldın ne bileyim ben

Ben 350$ yaptırdım canım. 11.400 e denk geldi.
Ben kendimde istiyordum e doktorumda bana direk fetalle gelince kabul ettim tabi. Tüp bebekle hamile kaldım o nedenle yaptırmak istiyorum. Ama yaptırmayanda çok Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi

kızlaaar sizin için girdim bugün oğluşu olan kızları gelen oh oh renklendi buralar hayırlı olsun kızlarım sağlıkla gelsinler. Irmak ne yaptı? Kız hissediyorum felaket şekilde Blue8816 sen ne yaptın kuşun nasılsın öğrendin mi cinsiyet

Kizlar selamm bu ocean mummy her gün aliyoruz değil mi kullanan arkadaşlar yardımcı ooabilir mi

Ayy bilmiyorum yaa daha çok erken ama yapacak birşey yok 30 yaşıma kadar catlaksiz fit yaşadım bundan sonrada catlagim olsun ne olcak sanki

Yaaaaaaa hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin yavrunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…