Ben geçen hafta perşembe günü 10+2 idim. Ultrasona girmeden önce eşime dedim ki inşallah hareketlerini görebilirizİnşallah canım çok merak ediyorum bazı videolar izledim 10. Haftada elleri falan belli oluyor belki bende yarın görürüm minik mucizemiinşallah büyümüştür annesine el sallar
Doğal susam yapı alıp sürebilirsin sanırım canım burun deliklerinden biraz içeri olacak şekilde.Kendin de bir araştır istersenBiz 11 haftalık olduk ama hala bulantı kusma halsizlik devam ediyorbir de çok fena burun kuruluğu oluyor bende. resmen kurumaktan kanıyor burnum hep derdim ki hasta gibi hamilelik geçirmeyeceğim ama elimde değil miniğim annesini zorluyor biraz :) verene bin şükür. cefası da sefası da kabul :)
Oyy kuzum geçmiş olsunBiz 11 haftalık olduk ama hala bulantı kusma halsizlik devam ediyorbir de çok fena burun kuruluğu oluyor bende. resmen kurumaktan kanıyor burnum hep derdim ki hasta gibi hamilelik geçirmeyeceğim ama elimde değil miniğim annesini zorluyor biraz :) verene bin şükür. cefası da sefası da kabul :)
Merhaba, burun deliklerinize(iç kısma) günde iki kez susam yağı, badem yağı tarzı bir yağ sürün. Ender Saraç bunu Ceyda Düvenci'ye tavsiye etmişti. YouTube kanalındaki hamilelik videolarında işitmiştim. Ben o şekilde yapıyorum.Biz 11 haftalık olduk ama hala bulantı kusma halsizlik devam ediyorbir de çok fena burun kuruluğu oluyor bende. resmen kurumaktan kanıyor burnum hep derdim ki hasta gibi hamilelik geçirmeyeceğim ama elimde değil miniğim annesini zorluyor biraz :) verene bin şükür. cefası da sefası da kabul :)
Merhaba canımmm.Ben 12. Haftadayım yarın randevu var banada ekstra ilaç vitamin verecekti demir verir mi bilmiyorum ama . Demir zor mu ya içmesi
Oy maşallah maşallah bende bekliyorum 12 de randevu . Heyecanlıyım. Ayyyyy prenses geliyor deseneMerhaba canımmm.
Bu sabah doktor kontrolüne gittim. Doktor omega destekli bir ilaca geçirdi beni. Kan ve demir ilacı vereceğim ama şuan bulantı durumun nasıl dedi. Ben de biraz iştahsızlık ve bulantı var. Kusma yok çok şükür ama soğuyorum çabuk. Bir sonraki gelişinde geçeriz kan ve Demir ilaçlarına dedi.
Veee güzel haber, cinsiyet ne bekliyorsunuz dedi. Ben bir kaç kez rüyamda erkek görmüştüm dedim. Rüyaların tersi çıkarmış dedi. :)) yüzde 80 kız dedi.
Klasik olcumleri yaptı. Burun kemiği ve ense kalinligi. Testleri falan anlattı. 2li testte karar kildik. Kan verdim yani, bir haftaya gelirmiş sonuçlar.
12 de randevu ay erkenden geldim heyecandan bekliyorum öyle
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin12 de randevu ay erkenden geldim heyecandan bekliyorum öyle
Ben 10800 e kadar fiyat aldım ama dediğin gibi aldırma düşüncem olmadığı için bende yaptırmak istemiyorum. maliyeti de az değil her şey ateş pahası bi de buna para dökmek istemiyorum. Bakalım şimdilik bekliyorum.Kızlar fetal DNA kaça yaptırdınız? Benim Dr umun önerdiği firma 13 bin dedi, zaten aldırma düşüncemiz olmadığı için bu fiyatı da ödemek istemedik, yaşım 37 ikili üçlü testle de kafamı bulandirmak istemiyorum, hiç birini yaptirmayacagim galiba
Kaçıncı haftada tahmin yürüttü doktor acaba ?Merhaba canımmm.
Bu sabah doktor kontrolüne gittim. Doktor omega destekli bir ilaca geçirdi beni. Kan ve demir ilacı vereceğim ama şuan bulantı durumun nasıl dedi. Ben de biraz iştahsızlık ve bulantı var. Kusma yok çok şükür ama soğuyorum çabuk. Bir sonraki gelişinde geçeriz kan ve Demir ilaçlarına dedi.
Veee güzel haber, cinsiyet ne bekliyorsunuz dedi. Ben bir kaç kez rüyamda erkek görmüştüm dedim. Rüyaların tersi çıkarmış dedi. :)) yüzde 80 kız dedi.
Klasik olcumleri yaptı. Burun kemiği ve ense kalinligi. Testleri falan anlattı. 2li testte karar kildik. Kan verdim yani, bir haftaya gelirmiş sonuçlar.
Ahaha olsun balım bekle bişey olmaz bunlar güzel bekleyişler:)12 de randevu ay erkenden geldim heyecandan bekliyorum öyle
Ayyy hadi inşallah valla sabahtan aldım randevuyu görcem diye çok heyecanlanlıyım artık endişe korku yerine özlem ve meraka bıraktı bendeBen geçen hafta perşembe günü 10+2 idim. Ultrasona girmeden önce eşime dedim ki inşallah hareketlerini görebiliriz
Sonra ultrasona girer girmez bizim minnak hiç durmadıgarip geliyor insana. 3-3.5 cm nasıl böyle hareketli olabilir diyorsun Harika bi olay. İnşallah sizde görürsünüz
Evet fiyatlar yüksek, onun yerine bebeğime bir şeyler alırım diye düşünüyor insan. Allah korktuklarimiza ugratmasin, inşallah sağlıkla doğar hepsiBen 10800 e kadar fiyat aldım ama dediğin gibi aldırma düşüncem olmadığı için bende yaptırmak istemiyorum. maliyeti de az değil her şey ateş pahası bi de buna para dökmek istemiyorum. Bakalım şimdilik bekliyorum.
Gözünüz aydınKızlaaarrraz önce geldim çok şükür bebeğim iyi oğlumuz oluyor çok mutluyum. Eşimle ağladık mutluluktan rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok mutluyum çok güzel Allahım vaktinde sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Tamam canım yarın yazarım sabah erkenden randevum varRandevudan çıkınca yaz canım
Valla yarını iple çekiyorum inşallah uyanıktır uyuyorsa uyandıralımOy hadi inşallah bitanem benim
Ben en son gördüğüm de uyuyordu paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?