- 28 Eylül 2020
- 765
- 999
- 53
- 33
Bende günlük progestan vuruluyorum kalçadan evet söylediğin gibi kaşıntı yapıyor ama benim göbeğim kaşınmaya başladı ve 1 tane çatlamis neyse sağlık olsun bebeklerim sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değilBen daha önceki gebeliğimde proluton iğne olmuştum 2 tane 5 gün aralıklarla. 2. İğneden sonra aşırı kaşıntı ve kızarıklık oldu. Ben de catladigini düşünmüştüm ama sonra hafifleyerek geçti. Alerji gibi bi şey olmuştum galiba. Esas çatlak son ayda bebek asagi inince alt göbeğimde oldu biraz.
Yalnış yere yazmışımBen 350$ yaptırdım canım. 11.400 e denk geldi.
Ben kendimde istiyordum e doktorumda bana direk fetalle gelince kabul ettim tabi. Tüp bebekle hamile kaldım o nedenle yaptırmak istiyorum. Ama yaptırmayanda çokHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi
Canım sana yazacağıma başka yere cevap olarak yazmışımKızlar fetal DNA kaça yaptırdınız? Benim Dr umun önerdiği firma 13 bin dedi, zaten aldırma düşüncemiz olmadığı için bu fiyatı da ödemek istemedik, yaşım 37 ikili üçlü testle de kafamı bulandirmak istemiyorum, hiç birini yaptirmayacagim galiba
Galiba bende tuttu yediğim erik limon haddi hesabı yok . Bugün göremedik ama yüzde 80 kız dedi. Ve yüzüm aşırı sivilcelendi oda tuttuCinsiyeti belli olan annelere bir sorum var. Şu ye ekşiyi çıkar ayşe'yi lafı tuttu mu
Bende baya ekşiye düşkünüm de ondan merak ediyorum. Ama hep erkek hissettim. Çok merak etmiyordum ama burda böyle öğrenenleri gördükçe vallahi heyecan yaptım...Galiba bende tuttu yediğim erik limon haddi hesabı yok . Bugün göremedik ama yüzde 80 kız dedi. Ve yüzüm aşırı sivilcelendi oda tuttu
Yaaa ırmak çok sevindim o zaman benim de kız diyorum halaSelammmmmmm benim minik o kadar hareketli ki kımıldamaktan göremedik birşey ama yüzde seksen kız dedi2 kez ultrasona girdim ense kalınlığı için kımıldak bebiş zor ölçtürdü . Fetal DNA verdim artık cinsiyet ona kaldı benim bu arada çikolata yerseniz ve tok olursanız bebek çok kımıldıyor
Gözünüz aydınSağlıkla gelsin inşallah bizde daha öğrenemedik. Böyle haberler alınca heyecanlanıyorum valla
Oyyyyyy bebem maşallah maşallah yaaa
Bir paşamız daha geliyor desene:)
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yaaaaaaahayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin yavrunuz
Cinsiyeti belli olan annelere bir sorum var. Şu ye ekşiyi çıkar ayşe'yi lafı tuttu mu
Himm bana 13 bin dediler, epey fark var. Hadi inşallah sonuçlar tertemiz olur. Kaçıncı haftadasiniz, ne zamana kadar yapılabiliyor acaba?Biri de fetal DNA fiyatı sormuş yukarda okudum bulamadım . Ben bugün 9000 tl ye yaptırdım Denizlide
Çok sevindim ırmakcım. Sağlıkla gelsin bebeğinSelammmmmmm benim minik o kadar hareketli ki kımıldamaktan göremedik birşey ama yüzde seksen kız dedi2 kez ultrasona girdim ense kalınlığı için kımıldak bebiş zor ölçtürdü . Fetal DNA verdim artık cinsiyet ona kaldı benim bu arada çikolata yerseniz ve tok olursanız bebek çok kımıldıyor
9000 gerçekten iyi fiyat. Denizli’de nerede yaptırdınız? Bende Aydın’da yaşıyorum. Çoook şaşırdım. Duyduğum en iyi fiyatBiri de fetal DNA fiyatı sormuş yukarda okudum bulamadım . Ben bugün 9000 tl ye yaptırdım Denizlide
Oyy canm müsait oldukça gel kızzkızlaaar sizin için girdim bugün oğluşu olan kızları gelen oh oh renklendi buralarhayırlı olsun kızlarım sağlıkla gelsinler. Irmak ne yaptı? Kız hissediyorum felaket şekilde Blue8816 sen ne yaptın kuşun nasılsın öğrendin mi cinsiyet
Oooooooo tamam geldi bizim prensesSelammmmmmm benim minik o kadar hareketli ki kımıldamaktan göremedik birşey ama yüzde seksen kız dedi2 kez ultrasona girdim ense kalınlığı için kımıldak bebiş zor ölçtürdü . Fetal DNA verdim artık cinsiyet ona kaldı benim bu arada çikolata yerseniz ve tok olursanız bebek çok kımıldıyor
Ahanda tamam benim de erkekCnm ben ekşi yiyorum hep. Erik bol nar ekşili çiğ köfte ayrıca meyve soğuk olacak şekilde yaz meyveleri vs. Etten tavuktan ve genel olarak yemeklerden tiksindim. Fresh şeyleri yemek istiyorum hep ama erkek dedi Dr. Birde çok uyku ve üşüme durumu oluyor ben de.
Bende pek merak etmiyorum canm genelde erkek dendiği için erkek bebiş beklıyorumBende baya ekşiye düşkünüm de ondan merak ediyorum. Ama hep erkek hissettim. Çok merak etmiyordum ama burda böyle öğrenenleri gördükçe vallahi heyecan yaptım...
Sağlıkla gelsin canım inşallahAhanda tamam benim de erkek
Bende senin gibiym canm:))
Bende de öyle turşu turşu suyu çiğ köfte dediğin gibi böyle şeyleri yiyesim geliyor daha çok. Üşüme bende de var vallahi hamile olmadan önce bu kadar üşümüyordum. Hep ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ya eşim kız kesin diyor ben ısrarla e erkek diyorumCnm ben ekşi yiyorum hep. Erik bol nar ekşili çiğ köfte ayrıca meyve soğuk olacak şekilde yaz meyveleri vs. Etten tavuktan ve genel olarak yemeklerden tiksindim. Fresh şeyleri yemek istiyorum hep ama erkek dedi Dr. Birde çok uyku ve üşüme durumu oluyor ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?