Benimde yara olup kanıyordu kabuk bağlamıştı çok acıyordu emerken mastit olmamak için ama emzirdim devamlı streç poşetini koy gögüsüne o nemli tutacak kabuğu atacak göğüsün yumuşayacak inşallah düzelecek benim öyle oldu poşet kurtardı beni yaradan emzirmeyi istemeyecek hale gelmiştimKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir
şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?