Bana da annem dedi bastıra bastıra elleme dedi. Doktor daha sert vurdu gittiğimde hareket etsn diye pat pat vurmuştu resmen . Ben yine de korktum kafasını falan yamulturum diye hafif hafif yokluyorum
Bu arada yazılanları tek tek okuyorum cevaplayamıyorum çalıştığım için akşamda en geç 9 da uyuyorum :) Kanaması olan anneler bol bol istirahat ederek süreci atlarısınız inşallah .. Hareketleri hissetmeyenler acele etmeyin büyüdükçe fazla fazla hissedicez :) Biz 17+3 olduk ufak minik hareketler var ama bence rahim büyümesidir.. 20 den sonra net hissediliyor :)
Bizim de 3 te randevumuz inşallah hersey yolundadır :) Doktora sorularım:
1-Detaylı Usg hangi haftada
2-Tetanoz aşısı
3-Usg ile Sat uyumlu mu
4-Kramplarım başladı magnezyum alayım mı
5-Kan ilacı Omega 3 ve D vitamini devam edeyim mi
Bana da annem dedi bastıra bastıra elleme dedi. Doktor daha sert vurdu gittiğimde hareket etsn diye pat pat vurmuştu resmen . Ben yine de korktum kafasını falan yamulturum diye hafif hafif yokluyorum
Kaç haftalıksın canım sen:). Benim 14+6 da renkli gösterdi ama bebek yüz üstüydğ sırtını gördüm tek. Çok küçük olduğundan. Belli olmaz iskelet gibi olur dedi o zaman:) sadece sırt kemiklerini gördüm :)
BBuddy x
canım nasılsın iyi misiniz ? Doktor ne diyor bu kanama için, kanama alanı yok dimi. Keşke bir kaç gün hastanede yatsan. Ne diyor doktor şimdi yorumu ne canım
Çok şükür iyiyiz kuzum kanama alanı yok o yüzden rahatım dedi doktor o yüzden yatış vermiyor galiba evde bol bol yat su iç diyor bir de az önce aradı doktorum detaylı ultrasonu normalde 21. Haftada yani 7 kasımda olacaktım ama onu erkene çekeceğim perinatologla görüşmüş daha erkene en yakın zamana randevu vereceklermiş neden dedim eğer bebeklerde ve kordon plasenta da sıkıntı yoksa tüm kan sulandırıcıları bıraktıracağını söyledi kan sulandırıcıları kanamayı arttırmasından korkuyormuş 18. Ya da 19. Hafta da detaylı ultrasona giren var mı? Erkenden belli olur mu ki riskler ?