- 16 Mart 2022
- 3.334
- 3.284
- 83
- 33
Canım bana doktor 20-22 arası demişti 19. haftanda sen zaten 20. haftanın içinde oluyorsun bence sakıncası yoktur.Çok şükür iyiyiz kuzum kanama alanı yok o yüzden rahatım dedi doktor o yüzden yatış vermiyor galiba evde bol bol yat su iç diyor bir de az önce aradı doktorum detaylı ultrasonu normalde 21. Haftada yani 7 kasımda olacaktım ama onu erkene çekeceğim perinatologla görüşmüş daha erkene en yakın zamana randevu vereceklermiş neden dedim eğer bebeklerde ve kordon plasenta da sıkıntı yoksa tüm kan sulandırıcıları bıraktıracağını söyledi kan sulandırıcıları kanamayı arttırmasından korkuyormuş 18. Ya da 19. Hafta da detaylı ultrasona giren var mı? Erkenden belli olur mu ki riskler ?
Canım benim doktor genelde renkli çekiyor ve hep suratını veriyor.Bu arada kızlar renkli Usg çektiren oldu mu? Yüzünü çekiyorlarya acaba erken mi onu da soracağım :)
Canım zaten 18. Hafta detaylı için başlangıç haftası. Bi bakarlar gözükmeyen organlar olursa 1-2 hafta sonra yinelerler. Bi de seninki riskli gebelik daha çok dikkat ederler .Kan sulandırıcı adet gününü bile uzatıyor. Ben covid olduğumda adet dönemimdi oksapar iğne kullandığım zamana denk geldi 2 haftadan fazla adetim kesilmedi. Hiç o kadar uzun süre adet olmamıştım. Doktorun dediği gibi belki kan sulandırıcı kesilir kanamaların biter. Daha güvende hissedersin kendiniÇok şükür iyiyiz kuzum kanama alanı yok o yüzden rahatım dedi doktor o yüzden yatış vermiyor galiba evde bol bol yat su iç diyor bir de az önce aradı doktorum detaylı ultrasonu normalde 21. Haftada yani 7 kasımda olacaktım ama onu erkene çekeceğim perinatologla görüşmüş daha erkene en yakın zamana randevu vereceklermiş neden dedim eğer bebeklerde ve kordon plasenta da sıkıntı yoksa tüm kan sulandırıcıları bıraktıracağını söyledi kan sulandırıcıları kanamayı arttırmasından korkuyormuş 18. Ya da 19. Hafta da detaylı ultrasona giren var mı? Erkenden belli olur mu ki riskler ?
canım ben 15. haftada girdim prof. Mustafa Başbuğa ben de sol tarafta renkli doplerde kan akışında sorun gördü rapor yazdı oksapar doğuma kadar devam et dedi ama kan sulandırıcı aspirin vs kullanma kanama olur dedi uzun uzun bize inceledi kalp vs anlattı tabiki o haftalar erken ama daha önce riskli gebelik hikayesi olan annelere yapılıyor bence yaptır için rahat eder git özel hastanede yaptır 10 gün sonra kontrol randevunda tekrar bakarlar zaten iyi bir doktor hemen anlıyor sen bir de ikiz olduğu için genetik test yaptırmamıştın bence iyi bir göz de seni bir daha görsünÇok şükür iyiyiz kuzum kanama alanı yok o yüzden rahatım dedi doktor o yüzden yatış vermiyor galiba evde bol bol yat su iç diyor bir de az önce aradı doktorum detaylı ultrasonu normalde 21. Haftada yani 7 kasımda olacaktım ama onu erkene çekeceğim perinatologla görüşmüş daha erkene en yakın zamana randevu vereceklermiş neden dedim eğer bebeklerde ve kordon plasenta da sıkıntı yoksa tüm kan sulandırıcıları bıraktıracağını söyledi kan sulandırıcıları kanamayı arttırmasından korkuyormuş 18. Ya da 19. Hafta da detaylı ultrasona giren var mı? Erkenden belli olur mu ki riskler ?
Ben kullanıyorum canım 25 mg bunu sürekli kullanıcaz dedi benim 5 falandı hamilelik başında ama sonra Bidaha kan testi yapmadı bana sadece sonuna kadar kullanıcaz demişti bende sabahları 1 tane atıyorum ama bu gidişimde onunla alakalı ne ben soru sordum ne o biley dedi bak şimdi bende tedirgin oldum ama kullanmamam gerekse söylerdi diye düşünüyorum çünkü bana bittikçe sağlık ocağına yazdırabilirisn demişti ben öyle yaptımKızlar tiroid için ilaç kullanan var mı? Benim başlangıçda 25 mg vermişti geçen tahlillerde düşük çıkınca ara verelim dedi nasıl bir yool izliyor doktorunuz?
Bugün bende bin koşturmacası verdim vallahiKızlar bugün bimden bunları aldım ben
Valla bende 20 haftalığım ama gördükçe alıyorum. Her geçen gün fiyatlar uçuyor. Bebek arabası ve park yatak nasıl. Ben görmedim hiç katalogta onlarıBugün bende bin koşturmacası verdim vallahiben aktüellerden düzdüm çocuğun eşyalarını geçende bebek arabası ve parkyatak aldım daha 16+5 im aslında ama ekonomi beklemeye el vermiyor yılbaşından sonraya bişey kalmasın diye uğraşıyorum inşallah hata yapmıyorumdur Allah kullanmayı nasip etsin bütün bebişlermize
Aaa pardon bebek arabası ve yatağı başka yerden aldin sanırım ben yanlış anladımBugün bende bin koşturmacası verdim vallahiben aktüellerden düzdüm çocuğun eşyalarını geçende bebek arabası ve parkyatak aldım daha 16+5 im aslında ama ekonomi beklemeye el vermiyor yılbaşından sonraya bişey kalmasın diye uğraşıyorum inşallah hata yapmıyorumdur Allah kullanmayı nasip etsin bütün bebişlermize
Hayırla gelsin bebişin canımBu arada kızlar renkli Usg çektiren oldu mu? Yüzünü çekiyorlarya acaba erken mi onu da soracağım :)
Bir yandan da korkuyorum ilk doğal yolla olan gebeliğimi 16. Haftada kalp durmasıyla kaybetmiştik o yüzden kan sulandırıcı kullandırıyorlardı kafam karıştı açıkçası ama sonuçta alanlarında uzman doktorlar böyle bir riskte boşuna bıraktırmazlar herhaldeCanım zaten 18. Hafta detaylı için başlangıç haftası. Bi bakarlar gözükmeyen organlar olursa 1-2 hafta sonra yinelerler. Bi de seninki riskli gebelik daha çok dikkat ederler .Kan sulandırıcı adet gününü bile uzatıyor. Ben covid olduğumda adet dönemimdi oksapar iğne kullandığım zamana denk geldi 2 haftadan fazla adetim kesilmedi. Hiç o kadar uzun süre adet olmamıştım. Doktorun dediği gibi belki kan sulandırıcı kesilir kanamaların biter. Daha güvende hissedersin kendini
Aaa bunu bildiğim iyi oldu canım rahatladım demek ki bizim de kan akışlarına falan bakacaklar sorun varsa mecbur kan sulandırıcı kullan derler sorun yoksa bırak derler. Tabi özel hastanede yaptıracağım tüp bebek doktorumun olduğu aynı hastanede perinatolog var tüp bebek doktorum perinatologla görüşmüş erkenden alalım diye oda olur alalım demiş ücret falan umrumda değil dedim böylesi sağlıklı olacaksa tabi erkenden detaylı yapılsın dedim bir de dediğin gibi biz ikiz gebelik olduğu için genetiklere de girmedik hiç detaylıda bakıcalacak her şeye demişlerdi hayırlısı güzeli olsun inşallahcanım ben 15. haftada girdim prof. Mustafa Başbuğa ben de sol tarafta renkli doplerde kan akışında sorun gördü rapor yazdı oksapar doğuma kadar devam et dedi ama kan sulandırıcı aspirin vs kullanma kanama olur dedi uzun uzun bize inceledi kalp vs anlattı tabiki o haftalar erken ama daha önce riskli gebelik hikayesi olan annelere yapılıyor bence yaptır için rahat eder git özel hastanede yaptır 10 gün sonra kontrol randevunda tekrar bakarlar zaten iyi bir doktor hemen anlıyor sen bir de ikiz olduğu için genetik test yaptırmamıştın bence iyi bir göz de seni bir daha görsün
Canim ilk oglumda birgün çok istifar etmiştim calisiyordum en yakın devlet Hastanesi'ne gittim oradaki aptal doktor bana yanlış bir teşhiste bulundu ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim oda bebekte hiç bir sikinti yok ama erken gir detaylı ultrasona dedi 19. Haftada girdim o yüzden herseyine net bakıldı hiç bir sıkıntı olmadigi belli oldu. Bu gebeliğimde de 13. Haftada girdim detaylı ultrasona yine bütün organlarına bakıldı kalbinde kaçak delik var mı, böbrekleri besleyen damarları, beyni, bağırsakları, kordonu vs.Çok şükür iyiyiz kuzum kanama alanı yok o yüzden rahatım dedi doktor o yüzden yatış vermiyor galiba evde bol bol yat su iç diyor bir de az önce aradı doktorum detaylı ultrasonu normalde 21. Haftada yani 7 kasımda olacaktım ama onu erkene çekeceğim perinatologla görüşmüş daha erkene en yakın zamana randevu vereceklermiş neden dedim eğer bebeklerde ve kordon plasenta da sıkıntı yoksa tüm kan sulandırıcıları bıraktıracağını söyledi kan sulandırıcıları kanamayı arttırmasından korkuyormuş 18. Ya da 19. Hafta da detaylı ultrasona giren var mı? Erkenden belli olur mu ki riskler ?
Kabin boy bebek arabasını kullanıyorum bu markanın. Aşırı memnunum.Selam kızlar,
Elele Baby markasını duydunuz mu bebek arabasını beşiğini buradan almayı düşünüyorum yorumlar baya iyi.. Bu çantayı sipariş ettim..
Eki Görüntüle 3321006
Demek ki doktorlar belli risklere o haftalarda bakabiliyorlar canım sende 13. Haftada geçirmiştin hatırlıyorum bir önceki gebeliğinden kaynaklıydı sanırım içim rahatladı girenler oluyor demek kiCanim ilk oglumda birgün çok istifar etmiştim calisiyordum en yakın devlet Hastanesi'ne gittim oradaki aptal doktor bana yanlış bir teşhiste bulundu ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim oda bebekte hiç bir sikinti yok ama erken gir detaylı ultrasona dedi 19. Haftada girdim o yüzden herseyine net bakıldı hiç bir sıkıntı olmadigi belli oldu. Bu gebeliğimde de 13. Haftada girdim detaylı ultrasona yine bütün organlarına bakıldı kalbinde kaçak delik var mı, böbrekleri besleyen damarları, beyni, bağırsakları, kordonu vs.
Aynen canım . Doktor da önlem amaçlı erken ultrason istemiş zaten . İnşallah hiçbir sorun çıkmaz bebeklerde de sende deBir yandan da korkuyorum ilk doğal yolla olan gebeliğimi 16. Haftada kalp durmasıyla kaybetmiştik o yüzden kan sulandırıcı kullandırıyorlardı kafam karıştı açıkçası ama sonuçta alanlarında uzman doktorlar böyle bir riskte boşuna bıraktırmazlar herhalde
Tam cuma vakti bol bol dua ettim senin ve bebislerin için kuzum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahBir yandan da korkuyorum ilk doğal yolla olan gebeliğimi 16. Haftada kalp durmasıyla kaybetmiştik o yüzden kan sulandırıcı kullandırıyorlardı kafam karıştı açıkçası ama sonuçta alanlarında uzman doktorlar böyle bir riskte boşuna bıraktırmazlar herhalde
amin canım inşallahBugün bende bin koşturmacası verdim vallahiben aktüellerden düzdüm çocuğun eşyalarını geçende bebek arabası ve parkyatak aldım daha 16+5 im aslında ama ekonomi beklemeye el vermiyor yılbaşından sonraya bişey kalmasın diye uğraşıyorum inşallah hata yapmıyorumdur Allah kullanmayı nasip etsin bütün bebişlermize
Tabi canım bebeklerin organ gelisimleri 10. Haftada tamamlaniyormus zaten için rahat olsun herşey net görülür. Evet önceki gebeligimden dolayı erken girdim hatta şöyle soyledi Fehmi bey 12+3 ten sonra detaylı olarak bakilabiliyormus.Demek ki doktorlar belli risklere o haftalarda bakabiliyorlar canım sende 13. Haftada geçirmiştin hatırlıyorum bir önceki gebeliğinden kaynaklıydı sanırım içim rahatladı girenler oluyor demek ki
oksaparın yanında başka kan sulandırıcı da kullanıyorsun sen değil mi buna karşı olan doktor çok var büyük ihtimalle kan sulandırıcın yapıyor senin bu kanamaları oksapar kanama yapmaz dediler bana onun etkisi kısa süreliAaa bunu bildiğim iyi oldu canım rahatladım demek ki bizim de kan akışlarına falan bakacaklar sorun varsa mecbur kan sulandırıcı kullan derler sorun yoksa bırak derler. Tabi özel hastanede yaptıracağım tüp bebek doktorumun olduğu aynı hastanede perinatolog var tüp bebek doktorum perinatologla görüşmüş erkenden alalım diye oda olur alalım demiş ücret falan umrumda değil dedim böylesi sağlıklı olacaksa tabi erkenden detaylı yapılsın dedim bir de dediğin gibi biz ikiz gebelik olduğu için genetiklere de girmedik hiç detaylıda bakıcalacak her şeye demişlerdi hayırlısı güzeli olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?