Çok şükür kanama alanı yok canım doktorumun içimi sanırım o nedenle biraz rahat sızıntı gibi geliyor kanama sürüntü gibi bi geliyo bi gelmiyor değişik bir durum ama kızların dediği gibi bu ya böyle gidecek ki böyle giderse inşallah bu kadar az gelerek gider çoğalınca istemsiz endişe oluyor
Kızlar tiroid için ilaç kullanan var mı? Benim başlangıçda 25 mg vermişti geçen tahlillerde düşük çıkınca ara verelim dedi nasıl bir yool izliyor doktorunuz?
Benim de öyle oldu canım 0.3e düştü o yüzden doktor ilacı bıraktırdı takip edelim dedi ayda bir tahlil verdim her tahlilde biraz biraz yükselmeye devam etti en son tahlilinde 2.87ye çıkınca 25 mg tekrar devam ediyoruz diğer ay tekrar tahlilim var
Ya evet erkek bebekleri daha az hareket ediyor sanırım. Biraz büyüyüp güçlendiklerinde anca hissediyoruz. Benim 3.gebelik 2 kızım var. Şuan 20+1 onlar bu haftalarda fink atıyordu resmen içimde bu sıpa çok sakin yaa. Sürekli merakta bırakıyor beni
Ya evet erkek bebekleri daha az hareket ediyor sanırım. Biraz büyüyüp güçlendiklerinde anca hissediyoruz. Benim 3.gebelik 2 kızım var. Şuan 20+1 onlar bu haftalarda fink atıyordu resmen içimde bu sıpa çok sakin yaa. Sürekli merakta bırakıyor beni
Evet canım bende öyleyim birde diyorlar ki erkekler daha hareketli. İnsan hissetmeyince tedirgin oluyor. Bakalım doktora ne diyecek bana bugün benimde 18+3 böyle bir iki kez pıt oldu ama bence bagırsaktı o :)
BBuddy x
canım nasılsın iyi misiniz ? Doktor ne diyor bu kanama için, kanama alanı yok dimi. Keşke bir kaç gün hastanede yatsan. Ne diyor doktor şimdi yorumu ne canım
Kızlar tiroid için ilaç kullanan var mı? Benim başlangıçda 25 mg vermişti geçen tahlillerde düşük çıkınca ara verelim dedi nasıl bir yool izliyor doktorunuz?
Canım 25 mg kullanıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri, en son tahlilde olması gereken değerde çıkmıştı. devam dedi doktor. Şimdi gittiğimde tekrar soracağım. Bıraktığım zaman 3 lere çıkıyor çünkü.
Şükür nst de bir şey çıkmadı ilaç verip eve gönderdiler daha dün gördüğü için zaten doktor aynı durumu eve gidebilir demiş çok yoğun kanama ve ağrı olursa gelsin demiş. Kan sulandırıcı kullandığım için muhtemel rahimdeki kılcal damarlar rahim büyüdükçe açılıyor açıldıkça kanama yağıyor sızıntı şeklinde ondan oluyor dedi doktor hep de geceleri oluyor
Canım geçmiş olsun kanamanın her türlüsü insanın canımı sıkıyor haklısın , yine de doktorun neden kaynaklandığını söylemiş. Benim de doktorum her kanama düşük değildir hamileliğin son gününe kadar kanama yaşayan hamilelerim vardı demişti. Allah korusun seni bebekleriniinşallah kanama da geçecek dönemsel bişeydir.
Çok şükür kanama alanı yok canım doktorumun içimi sanırım o nedenle biraz rahat sızıntı gibi geliyor kanama sürüntü gibi bi geliyo bi gelmiyor değişik bir durum ama kızların dediği gibi bu ya böyle gidecek ki böyle giderse inşallah bu kadar az gelerek gider çoğalınca istemsiz endişe oluyor