2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlaaar bugün bende kontrolden çıktım, ilk önce akıntıyı sordum sarımsı yeşilimsi akıntıyı, eğer kasinti yoksa normal dedi. Sonra bebişimiz 353 gram, 23 cm boyunda olmuş haftasıyla uyumlu dedi. Benim kilom ile alakalı da, yani bir kilo vermişim dedim ki yiyorum ama alamıyorum, çok güzel zaten kilolusun dedi en fazla 4 ya da 5 kilo alırsın dedi. Çok şükür her şey yolunda, tetanoz içinde yaptırabilirsin dedi. Ama ben hala kararsizim bu konuda. Detaylı içinde iki hafta sonra yaptırabilirsin, bir tanıdığı doktora yönlendirdi Cerrahpaşa da. Ayyy çok şükür Rabbime içim rahatladı yani, keşke her gün doktora gitsek hep rahat olsak

Demek ki doktorlar belli risklere o haftalarda bakabiliyorlar canım sende 13. Haftada geçirmiştin hatırlıyorum bir önceki gebeliğinden kaynaklıydı sanırım içim rahatladı girenler oluyor demek ki
Canım aynen ben 12. Hafta ve 18. Hafta da girdim herşeyine detaylıca bakıyorlar. Hiç bir sorun olacağını zannetmiyorum. Doktorlar içinde ön bilgi oluyor. Sen de 18. veya 19. haftandan girdim diyelim. 22. haftanda istersen tekrar girersin.

Oksapar 0.6 ml ve coraspirn 100 mg kullanıyorum canım ama kanamalardan dolayı coraspirin tamamen kesti çünkü o çok etkilidir dedi oksaparı da 0.4 ml düşük doza geçirdi

Aa siz de erken girmişsiniz süper ya içim rahatladı şükür

Oyy maşallah tosuncuk dimi yaa insan nasıl rahatlıyor ben hala ayda bir gitmeye dayanamiyorum en fazla 3 hafta görmeden dayanabiliyorum inşallah detaylı da çok güzel geçer Cerrahpaşa ücretli mi bakıyor canım

Oyy maşallah

Kizlar ben kan ilacına başladım aynı gün doktorumun tavsiyesi ile çiğ kabak çekirdeği de yemeye başladım. Kan ilacı kabızlık yapiyor ya çok korkuyordum ama kabak çekirdeği yediğim için dengeledi ve kabızlık yapmadı aklınızda bulunsun birde internette gördüm kabak çekirdeği bebeğe güzel kiloda aldirirmis bakalım onuda bir sonraki muayenede gorucem şuan için hergun tuketiyorum

17+3 canım :) 14 lü haftalar ufak olur ama sanki 17 lerde belirgin olur diye düşünüyorum rica edicem bakalım verecek mi:)

Doktora dedim ki, ben biraz endişeli bir hamilelik geçiriyorum dedim sanırım ilk gebelik olduğu için yani mesela hareket vs etmediğinde endişelendik geçen gün dedim. Niye endişeleniyosun ki bu marifet değil diyor endişelenme, dedim ki sonra bu endişelerin bebeğimi etkiler diye de korkuyorum dedim. Doğumdan sonra da böyle olursun niye endişe ediyosun ki dedi, şu an etkilemez ama doğumdan sonra da böyle olursun endişelenme dedi..

Kızlar bende çıktım kontrolden. 18+3 225 gram bebek. Boyu 5 gün önde baya uzun. Tetanoz için 28.haftada olacak hastanede yaptıracağım bir doz doktorum öyle önerdi, beyaz akıntıdan asla korkma dedi normal hatta beyaz akıntı korumadır dedi. Hareket için hissetmeyebilirsin normal dedi ama Atlas baya hareketliydi. Doktorum tamamen babasına benzediği söyledi geçen kontrol bana benzetmişti şimdi tamamen babası dedi. En önemli konu: kanama alanı devam ediyor 1 cm kese altı. İlaçlara iğnelere devam. Yatmaya devam en görüsü 20 hafta sonra kanama alanının kaybolacağını düşünüyor. Şimdilik böyle kızlar 2 hafta sonra tekrar gideceğim

Canım seninde mi kontrol bugündü

Canım maşallah çok sevindim iyi olmasına çok sevindim sen kaç haftalıktın ya sorma keşke hergün gitsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…