Canım aynen ben 12. Hafta ve 18. Hafta da girdim herşeyine detaylıca bakıyorlar. Hiç bir sorun olacağını zannetmiyorum. Doktorlar içinde ön bilgi oluyor. Sen de 18. veya 19. haftandan girdim diyelim. 22. haftanda istersen tekrar girersin.Demek ki doktorlar belli risklere o haftalarda bakabiliyorlar canım sende 13. Haftada geçirmiştin hatırlıyorum bir önceki gebeliğinden kaynaklıydı sanırım içim rahatladı girenler oluyor demek ki
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alalımTam cuma vakti bol bol dua ettim senin ve bebislerin için kuzum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
Oksapar 0.6 ml ve coraspirn 100 mg kullanıyorum canım ama kanamalardan dolayı coraspirin tamamen kesti çünkü o çok etkilidir dedi oksaparı da 0.4 ml düşük doza geçirdioksaparın yanında başka kan sulandırıcı da kullanıyorsun sen değil mi buna karşı olan doktor çok var büyük ihtimalle kan sulandırıcın yapıyor senin bu kanamaları oksapar kanama yapmaz dediler bana onun etkisi kısa süreli
Aa siz de erken girmişsiniz süper ya içim rahatladı şükürCanım aynen ben 12. Hafta ve 18. Hafta da girdim herşeyine detaylıca bakıyorlar. Hiç bir sorun olacağını zannetmiyorum. Doktorlar içinde ön bilgi oluyor. Sen de 18. veya 19. haftandan girdim diyelim. 22. haftanda istersen tekrar girersin.
Oyy maşallah tosuncukKızlaaar bugün bende kontrolden çıktım, ilk önce akıntıyı sordum sarımsı yeşilimsi akıntıyı, eğer kasinti yoksa normal dedi. Sonra bebişimiz 353 gram, 23 cm boyunda olmuş haftasıyla uyumlu dedi. Benim kilom ile alakalı da, yani bir kilo vermişim dedim ki yiyorum ama alamıyorum, çok güzel zaten kilolusun dedi en fazla 4 ya da 5 kilo alırsın dedi. Çok şükür her şey yolunda, tetanoz içinde yaptırabilirsin dedi. Ama ben hala kararsizim bu konuda. Detaylı içinde iki hafta sonra yaptırabilirsin, bir tanıdığı doktora yönlendirdi Cerrahpaşa da. Ayyy çok şükür Rabbime içim rahatladı yani, keşke her gün doktora gitsek hep rahat olsak
Oyy maşallahKızlaaar bugün bende kontrolden çıktım, ilk önce akıntıyı sordum sarımsı yeşilimsi akıntıyı, eğer kasinti yoksa normal dedi. Sonra bebişimiz 353 gram, 23 cm boyunda olmuş haftasıyla uyumlu dedi. Benim kilom ile alakalı da, yani bir kilo vermişim dedim ki yiyorum ama alamıyorum, çok güzel zaten kilolusun dedi en fazla 4 ya da 5 kilo alırsın dedi. Çok şükür her şey yolunda, tetanoz içinde yaptırabilirsin dedi. Ama ben hala kararsizim bu konuda. Detaylı içinde iki hafta sonra yaptırabilirsin, bir tanıdığı doktora yönlendirdi Cerrahpaşa da. Ayyy çok şükür Rabbime içim rahatladı yani, keşke her gün doktora gitsek hep rahat olsak
17+3 canım :) 14 lü haftalar ufak olur ama sanki 17 lerde belirgin olur diye düşünüyorum rica edicem bakalım verecek mi:)Kaç haftalıksın canım sen:). Benim 14+6 da renkli gösterdi ama bebek yüz üstüydğ sırtını gördüm tek. Çok küçük olduğundan. Belli olmaz iskelet gibi olur dedi o zaman:) sadece sırt kemiklerini gördüm :)
Canım çıktım kanama alanı 1 cm devam ediyor. İki hafta daha yatacağım.
İnşallah oda bitecekCanım çıktım kanama alanı 1 cm devam ediyor. İki hafta daha yatacağım.
Ama azalmış sanirim 1.5 demiştin en son inşallah tamamen biter iki haftayaCanım çıktım kanama alanı 1 cm devam ediyor. İki hafta daha yatacağım.
Canım seninde mi kontrol bugündüDoktora dedim ki, ben biraz endişeli bir hamilelik geçiriyorum dedim sanırım ilk gebelik olduğu için yani mesela hareket vs etmediğinde endişelendik geçen gün dedim. Niye endişeleniyosun ki bu marifet değil diyor endişelenme, dedim ki sonra bu endişelerin bebeğimi etkiler diye de korkuyorum dedim. Doğumdan sonra da böyle olursun niye endişe ediyosun ki dedi, şu an etkilemez ama doğumdan sonra da böyle olursun endişelenme dedi..
Evett belirgin oluyor ben 17+5 te gittim yüzünü gösterdi direk çok tatlıydı bıngıldak bile görüldü17+3 canım :) 14 lü haftalar ufak olur ama sanki 17 lerde belirgin olur diye düşünüyorum rica edicem bakalım verecek mi:)
Evet canım e bebekten aldım onları aldım mecbur yılbaşından sonra iki katıAaa pardon bebek arabası ve yatağı başka yerden aldin sanırım ben yanlış anladım
Canım maşallah çok sevindim iyi olmasınaKızlaaar bugün bende kontrolden çıktım, ilk önce akıntıyı sordum sarımsı yeşilimsi akıntıyı, eğer kasinti yoksa normal dedi. Sonra bebişimiz 353 gram, 23 cm boyunda olmuş haftasıyla uyumlu dedi. Benim kilom ile alakalı da, yani bir kilo vermişim dedim ki yiyorum ama alamıyorum, çok güzel zaten kilolusun dedi en fazla 4 ya da 5 kilo alırsın dedi. Çok şükür her şey yolunda, tetanoz içinde yaptırabilirsin dedi. Ama ben hala kararsizim bu konuda. Detaylı içinde iki hafta sonra yaptırabilirsin, bir tanıdığı doktora yönlendirdi Cerrahpaşa da. Ayyy çok şükür Rabbime içim rahatladı yani, keşke her gün doktora gitsek hep rahat olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?