2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzucum sen neden bu kadar stres yaptın bu işi? Ben de hissetmiyorum. 18.haftadayım. Doktor bana 22 diyor hissetmem için. O yüzden ben de düşünmüyorum bunu. İnşallah çok güzel haberlerle gel

Ben aldım bir sorun yaşamadım. Sadece ordaki fiyata ek bir vergi ödeniyor, bir mail geliyor vergiyi kabul ediyorsanız ödemeyi yapıyorsunuz. Yaklaşık 10 günde geldi bana ürünler.
Keske o da icinde fiyat verseler başta bazilarina aldiklari urunun 2 kati vergi cikmis falan skinti yasamislar okudugumda guzel guunlerde kullanin insallaaah

Keske o da icinde fiyat verseler başta bazilarina aldiklari urunun 2 kati vergi cikmis falan skinti yasamislar okudugumda guzel guunlerde kullanin insallaaah
Bana yüzde 30 vergi çıktı toplam fiyattan. Ama ürünleri gerçekten çok kaliteli. Bazı sayfalar da var yurt dışından getirip bu ürünleri satan onlara da bakabilirsiniz.

Kızlar tiroid için ilaç kullanan var mı? Benim başlangıçda 25 mg vermişti geçen tahlillerde düşük çıkınca ara verelim dedi nasıl bir yool izliyor doktorunuz?

Cnm senın için en önemlisi kanama alanı
İnşallah gıtmiştr

hareket hissetmemen, akıntı, tetenoz, adet sancısı bunların hepsi bndede var bılıyosun, çoğu kişide var
Hepsı normal dıyecek, için ferah olsun

Kızlar tiroid için ilaç kullanan var mı? Benim başlangıçda 25 mg vermişti geçen tahlillerde düşük çıkınca ara verelim dedi nasıl bir yool izliyor doktorunuz?
Benim de doktorum 25mg vermişti. ama şey dedi, düşerse de kullanmaya devam ettireceğim çünkü tekrar artabilir. Sürekli onu düşürmeye uğraşmayalım doğuma kadar kullanırsın dedi. Salı günü kan vericem bakalım değerim ne durumda.

Benim çok fazla düştü istenen değerin altına indi sanırım o yüzden ara verdik bakalım bende çarşamba gideceğim

Benim çok fazla düştü istenen değerin altına indi sanırım o yüzden ara verdik bakalım bende çarşamba gideceğim
Evet fazla düşmesi de iyi değil sanırım. Git bakalım ne diyecek. HEr ay düzenli kan vermemiz şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…