2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bana doktor 20 dedi ama ben 22 giricem ama sen her kese bakma doktorun bir bildiği var canım..çünku ben tüp bebekte kan sulandırıcı kullanıyordum o zaman bana kanama veriyordu ve hemen kestiler..Sen şimdi girsen bile yine tekrar bence 22 çağırır

Kuzum çok şükür kanama alanın da azalmış sanırım. En son 1.5 du sanki

Maşallah bebiş demekki paldır küldür hareket etmiyor kibar kibar süzülüyor içerde annesi

Ohhh MaşAllah

Canım maşallah çok sevindim iyi olmasına çok sevindim sen kaç haftalıktın ya sorma keşke hergün gitsek
Canımm bende senin adına çok sevindim, aslında kendimizi boşuna korkutuyoruz çok şükür bebeklerimiz iyi, keyifleri yerinde 19+6 kuzum

Maşallah bebiş demekki paldır küldür hareket etmiyor kibar kibar süzülüyor içerde annesi
Ah canım evet içim rahat etti azıcık. Ama şu kanama alanı bir bitse daha rahat edeceğim. Bebişlermizi sağlıklı kucağımıza alalım inşallah

Çok şükür canım sevindim senin adınaŞimdi rahat ol çıkart aklında çıkarınca hiss ediceksinKanama alanı için korkma demek olar hepimiz iğne fitil kullanıyoruz.

Çok şükür canım sevindim senin adınaŞimdi rahat ol çıkart aklında çıkarınca hiss ediceksinKanama alanı için korkma demek olar hepimiz iğne fitil kullanıyoruz.
Aynen canım inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar, kucağımıza alırız

Detaylı da daha net görülüyor ya kan akışı, plesanta durumu vs bu kanamalarından dolayı da erkene almıştır, hiç aksatma ne zaman diyorsa o zaman git kuzum, benim de riskli gebelik 2 hafta da bir görünüyorum, bana 21.hafta dedi ama duruma göre konuşuruz dedi, plesantanın durumu, kan akışı detaylı ultrasonda daha net belli olur dedi, benimde plesanta rahime yakın, ilerleyen haftalarda yukarı çıkar diyor inşallah öyle olur hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla ve vaktinde alalım kucağımıza

Oyy maşallah tosuncuk dimi yaa insan nasıl rahatlıyor ben hala ayda bir gitmeye dayanamiyorum en fazla 3 hafta görmeden dayanabiliyorum inşallah detaylı da çok güzel geçer Cerrahpaşa ücretli mi bakıyor canım
Canım, colormed ileri görüntüleme merkezi olarak geçiyor Cerrahpaşa da ama ben yine de kararsızım araştırmalara devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…