Yani bağırsak hareketi değil galiba hiç böyle bir bağırsak hareketi hissetmedim ama tabii ilk olunca bu mu diye biraz şaşırdım 16+4 bugün erken değil dimi?
Yani bağırsak hareketi değil galiba hiç böyle bir bağırsak hareketi hissetmedim ama tabii ilk olunca bu mu diye biraz şaşırdım 16+4 bugün erken değil dimi?
Evet canım yani benim öyle başladı ama herkes balık kayması falan demişti ben asla balık kayması hissetmedim o nasıl oluyor bilmiyorum benim bildiğin tık tık pıt pıt içerden biri tıklıyor gibi ama hafif gücü yok gibi başladı ya da geriniyor sanki gibi de hissettim zaten haftalar geçtikçe o hafifler güçlendi yerler aynı kaldı anladım bağırsak hareketi falan değil bariz bebek yani anlıyorsun zaten önceden böyle bir şey yoktu bu nerden çıktı diyorsun
Evet canım yani benim öyle başladı ama herkes balık kayması falan demişti ben asla balık kayması hissetmedim o nasıl oluyor bilmiyorum benim bildiğin tık tık pıt pıt içerden biri tıklıyor gibi ama hafif gücü yok gibi başladı ya da geriniyor sanki gibi de hissettim zaten haftalar geçtikçe o hafifler güçlendi yerler aynı kaldı anladım bağırsak hareketi falan değil bariz bebek yani anlıyorsun zaten önceden böyle bir şey yoktu bu nerden çıktı diyorsun
Evet evet önceden de karnıma çok koydum elimi bu hafta ama hep damar atması hissettim bu öyle değil hissettirdi zayıf bir şekilde kendini giderek artar galiba peki sen kaçıncı haftada hissettin canım
Benim oğlumda 11 yaşında canım
Bizde de tam tersi
Ben 1.60 eşim 1.76 boyunda
Oğlum küçük doğdu 2890gr 49cm idi
Şimdi ise maşallahı var 1.50 yi geçti boyu kilosu da 49kg, biz anne baba minyonuz boylarımızda kısa oğlan iri kıyım çıktı
Bebekliği falan hep zayıftı aslında okula başlayınca kilo almaya başladı
Ayy szde tam tersiymiş bak
Bz iriyiz ve boyluyuz oğlum küçük
Birden uzayacak dıye hayal edıyoruz. Çunku eşim ve benımde küçüklüğüm ufak tefek geçmiş
Bnım oğlum bebişken çok topluydu
4-5 yasından sonra zayıf kaldı
Çok yıyor, hareketli ama kılo almıyor pek
Fakatçok saglıklı ve bagısıklıgı güçlü
Şükür nst de bir şey çıkmadı ilaç verip eve gönderdiler daha dün gördüğü için zaten doktor aynı durumu eve gidebilir demiş çok yoğun kanama ve ağrı olursa gelsin demiş. Kan sulandırıcı kullandığım için muhtemel rahimdeki kılcal damarlar rahim büyüdükçe açılıyor açıldıkça kanama yağıyor sızıntı şeklinde ondan oluyor dedi doktor hep de geceleri oluyor
Merhaba çok geçmiş olsun takım ağzı uzunluğunuz ne kadar acaba bende kısaltmadan korkuyorum vajınanın hemen üstü sert ve ağrılar oluyor orda birşey varmış gibi ve yorgunlukla alakalı değil sabah kalktıktan sonra bile oluyor
Hamile olduğumu ve raporluyken çıkarttıklarını mahkemede sunarım. Ama mahkeme süreci çok uzun sürüyormuş ve bunlar belediye oldukları için devleti devlete şikayet etmek bana ne kazandırır? Beni de sağlık sebebiyle değil 4 koduyla işten çıkaracaklarmış. Tazminatımı yiyorlar böylelikle
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle konunuzla alakalı değil ama Serkraj atılmasına nasıl karar verildi kısalmamakta oldu kısalma olurken sizde bir ağrı birşey hissettiniz mi
Ayy szde tam tersiymiş bak
Bz iriyiz ve boyluyuz oğlum küçük
Birden uzayacak dıye hayal edıyoruz. Çunku eşim ve benımde küçüklüğüm ufak tefek geçmiş
Bnım oğlum bebişken çok topluydu
4-5 yasından sonra zayıf kaldı
Çok yıyor, hareketli ama kılo almıyor pek
Fakatçok saglıklı ve bagısıklıgı güçlü
Erkek çocuklar birden boy atıyor
Bence senin oğlanda öyle olacak daha küçükler gelişim çağındalar
Küçük oğlanda senin oğlan gibi aynı 3.500 kilo doğdu bebekliği tombuldu büyüdükçe boya verdi ama zayıf, hareketli o da 7 yaşında
Erkek kardeşim ufak tefekti şimdi 1.90 boyunda
Önemli sağlıklı beslenmeleri zaten, biz elimizden geleni yapıyoruz onlar için
Ben 2 hafta once ilk hissettım acaba dedim
Grcekten oymuş, bebişmiş
Gün gectıkce harektlerı ıyıce anlıyorsun
Daha belırgın oluyor, hatta hissetmk isteyınce uzanıp dinliyosun, öyle düzene grıyor harektler anlayacagın