XXxudy
tebrik ederim önce sağlıkla büyüsün Minnoş kontrolünüz güzel geçmiş anladığım kadarıyla. şimdiiii benim bir sorum var, eşinizle sizin boyunuz aşağı yukarı ne kadar?
Benim aldığım yeni doğanların hepsi 50 santim Benim boyum 1.75 eşim de 1.85 civarı. Çok acele cevap bekliyorum
sadece birkaç parça kıyafet aldım, onun haricinde hiçbişeyi yok. Ben de çok şaşkınım anne olmayı ,bebeğimin olmasını o kadar olağanüstü bişey gibi düşünüyordum ki önceden, şimdi bu yaşadıklarım garip geliyor. Yine de aldıkça motive olacağıma iyi hissedeceğime inanıyorum artık . Almadıkça da bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum onu sahiplenememiş gibi bir psikolojiye bürünüyorum.
35. Hafta da çok geç değil mi belki o zamana doğabilir bile
sadece birkaç parça kıyafet aldım, onun haricinde hiçbişeyi yok. Ben de çok şaşkınım anne olmayı ,bebeğimin olmasını o kadar olağanüstü bişey gibi düşünüyordum ki önceden, şimdi bu yaşadıklarım garip geliyor. Yine de aldıkça motive olacağıma iyi hissedeceğime inanıyorum artık . Almadıkça da bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum onu sahiplenememiş gibi bir psikolojiye bürünüyorum.
35. Hafta da çok geç değil mi belki o zamana doğabilir bile
tam içimden geçenleri anlattın ben bu kadar güzel ifade edemezdim kendimi sahiplenmemiş gibi almadığım için vijdan azabı çekiyorum alınanlar hep da uğur getirsin iyiyi çeksin inşallah
Kızlar bebişler genelde 51-52 cm doğuyor
Bn 1.70 eşim 1.82 oldugu halde benim bebişim 3 kilo ve 50 cm doğdu
Gel gelelim 11 yasında ve boyu akranlarına göre kısa ve halaa 28 kilo babamız iri oldugu halde
50 cm yenidoğan almayın, bebiş zten 50 üstü doğuyor
Gel gelelim 11 yasında ve boyu akranlarına göre kısa ve halaa 28 kilo babamız iri oldugu halde
Geçen biri demişti bu grupta mi hatırlamıyorum ama trendyolda markalar üstüne fiyat koyuyor. Markaların kendi siteleri varsa onlara da bakın önce daha uygun oluyor diye
@imminnie kızlar bende bir tavsiye vereyim evde iç çamaşırı giymeyin bol pamuklu veya ince alt giyin ve akıntı geldikçe peçeteyle mutlaka kurulayın nemli kalmasın ben icme suyuna limon sıkıyodum günde 2 defa temizliyodum o bölgeyi hergün 1 bardak kefir içtim probiyotikli yogurt yedim 1 hafta 10 güne bitti 21. Haftama geldim hla da tekrarlamadı Allahıma şükür inşAllah sizde hemencik atlatirsiniz bidaha olmaz
7 kuşağa çekebilir genler diyorlar ya öyle bişey demekki canım.Ben 1.65 eşim 1.72 falan öyle çok uzun değiliz ama kız kardesim benden daha uzun erkek kardeşimde 1.90 12 yaşinda ki kızım şimdiden 1.60 boya ulaştı.
Benim oğlumda 11 yaşında canım
Bizde de tam tersi
Ben 1.60 eşim 1.76 boyunda
Oğlum küçük doğdu 2890gr 49cm idi
Şimdi ise maşallahı var 1.50 yi geçti boyu kilosu da 49kg, biz anne baba minyonuz boylarımızda kısa oğlan iri kıyım çıktı
Bebekliği falan hep zayıftı aslında okula başlayınca kilo almaya başladı
Ben bir tane 50 cm lik tulum almıştım çok beğenmiştim. İade ettim nolur nolmaz dedim. 53 cm alacağım en küçük ve daha uzunları. Boyum 165 ama eşim 188. Aldığım sıkmasın minnoşumu
İlk hamileliğimde 1 doz doğumdan sonra da 1 doz, iki inci hamileliğimde 2 doz diye hatırlıyorum 12 yıl geçti yanlışta hatırlıyor olabilirim, ama doğru bende 20.haftalarfa olduğumu hatırlıyorum öne çekmişler sanki
Detaylıyı her ikisinde de 22.hafta da istemişti doktorum