2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bende 1.73. 1.75 falanım eşim 1.90 eşimin tüm ailesi çok uzun canım. Sen 50 alma bence. Ben 53 cm üstü alacağım

ben de hala korku var 35. hafta gibi alalım dedik eşimle ( hala inanamıyorum hamile olduğuma o günleri yaşayacağıma bu korkular çok kötü
sadece birkaç parça kıyafet aldım, onun haricinde hiçbişeyi yok. Ben de çok şaşkınım anne olmayı ,bebeğimin olmasını o kadar olağanüstü bişey gibi düşünüyordum ki önceden, şimdi bu yaşadıklarım garip geliyor. Yine de aldıkça motive olacağıma iyi hissedeceğime inanıyorum artık . Almadıkça da bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum onu sahiplenememiş gibi bir psikolojiye bürünüyorum.
35. Hafta da çok geç değil mi belki o zamana doğabilir bile

tam içimden geçenleri anlattın ben bu kadar güzel ifade edemezdim kendimi sahiplenmemiş gibi almadığım için vijdan azabı çekiyorum alınanlar hep da uğur getirsin iyiyi çeksin inşallah

Kızlar bebişler genelde 51-52 cm doğuyor
Bn 1.70 eşim 1.82 oldugu halde benim bebişim 3 kilo ve 50 cm doğdu
Gel gelelim 11 yasında ve boyu akranlarına göre kısa ve halaa 28 kilo babamız iri oldugu halde

50 cm yenidoğan almayın, bebiş zten 50 üstü doğuyor

Kuzum kuzenim 48 cm kız doğum yaptı 5 ay önce

Ay bende bu çantayı trendyoldan beğendim stoğu gelmesini bekliyordum web sitesinde daha uygunmuş üstelik çok iyi oldu paylaşmanız teşekkürler :)
Geçen biri demişti bu grupta mi hatırlamıyorum ama trendyolda markalar üstüne fiyat koyuyor. Markaların kendi siteleri varsa onlara da bakın önce daha uygun oluyor diye

Canım mutlaka tavsiyelerini uygulayacağım. İnşallah benim de gider

7 kuşağa çekebilir genler diyorlar ya öyle bişey demekki canım.Ben 1.65 eşim 1.72 falan öyle çok uzun değiliz ama kız kardesim benden daha uzun erkek kardeşimde 1.90 12 yaşinda ki kızım şimdiden 1.60 boya ulaştı.

canım bu bormal doğumda böyle ama mesela bana 38 de alırız büyük ihtimalle dedi o zaman kaç cm doğar ki yine 50 yi bulur mu 38 de doğan

Benim oğlumda 11 yaşında canım
Bizde de tam tersi
Ben 1.60 eşim 1.76 boyunda
Oğlum küçük doğdu 2890gr 49cm idi
Şimdi ise maşallahı var 1.50 yi geçti boyu kilosu da 49kg, biz anne baba minyonuz boylarımızda kısa oğlan iri kıyım çıktı
Bebekliği falan hep zayıftı aslında okula başlayınca kilo almaya başladı

Ben 52 cm doğmuşum. Aslında annem babam da kısa öyle uzun değil. Kilo olarak da 3.5 kilo doğmuşum. 6 ay emmişim sadece kendiliğimden bırakmışım

canım bu bormal doğumda böyle ama mesela bana 38 de alırız büyük ihtimalle dedi o zaman kaç cm doğar ki yine 50 yi bulur mu 38 de doğan
Ben her ikisini de 39.hafta da doğurdum sezeryanla, biri 49cm biri 51cm doğdu
Bebeğin gelişimine göre değişiyor bu durum

Ben bir tane 50 cm lik tulum almıştım çok beğenmiştim. İade ettim nolur nolmaz dedim. 53 cm alacağım en küçük ve daha uzunları. Boyum 165 ama eşim 188. Aldığım sıkmasın minnoşumu

Bende öle hatırladım ama e nabizda çıkıyor aşılar da orda gördüm çünkü okul aşıları da öne çekilmiş hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…