Ben 2 hafta once ilk hissettım acaba dedim
Grcekten oymuş, bebişmiş
Gün gectıkce harektlerı ıyıce anlıyorsun
Daha belırgın oluyor, hatta hissetmk isteyınce uzanıp dinliyosun, öyle düzene grıyor harektler anlayacagın
Kızlar doktora şeyi de sordum, annemlerin evinde kedi var ya yavru kedi dedim biraz korktum falan. Umursamadi açıkçası yani istersen test yaptırabilirsin dedi ama bağışıklığın yoksa da tek yapacağın şey uzak durmak kediden dedi. Ama zaten ilk üç ayda önemli bu dedim o da evet dedi. Yani ben kendi kendime kuruntu yaptım herhalde Annemlere gidesim gelmemişti bir ara korkudan
Evet evet önceden de karnıma çok koydum elimi bu hafta ama hep damar atması hissettim bu öyle değil hissettirdi zayıf bir şekilde kendini giderek artar galiba peki sen kaçıncı haftada hissettin canım
Ben elimi koyunca hissetmiyorum ya da karnım hareket etmiyor ama içeriden hissediyorum ben 13. Haftada hissettim kimse inanmadı gerçi ama olsun 15. Haftada doktoruma hissettiğimi söyledim normal 2 plasenta da yukarıda iç karnın geniş değil hissedersin dedi 16. Haftadan sonra da elimle dokunduğumda geri tepki alıyorum bazen kendileri hareket ediyorlar öyle geçiyor canım ama tekme olarak sanırım şiddetli 22 den sonra başlar inşallah o günleri de görürüz
Merhaba çok geçmiş olsun takım ağzı uzunluğunuz ne kadar acaba bende kısaltmadan korkuyorum vajınanın hemen üstü sert ve ağrılar oluyor orda birşey varmış gibi ve yorgunlukla alakalı değil sabah kalktıktan sonra bile oluyor
Canım bu durumda bol bo kuşatmak gerekiyor yatmaktan başka çare yok bir de booolll su içmek gerek 3 lt den fazla. Benim şükür rahim uzunluğum 35 mm ve sütü seyrediyor rahim ağzımda açık değil ama doktorum yatmaktan başka seçenek yok dedi 25 mm düşerse serklaj yaparız dedi ama yatarsan sanmıyorum bir şey olmaz dedi senin kaç çıktı rahim uzunluğu vajinal bakıldı bana hep
Ben elimi koyunca hissetmiyorum ya da karnım hareket etmiyor ama içeriden hissediyorum ben 13. Haftada hissettim kimse inanmadı gerçi ama olsun 15. Haftada doktoruma hissettiğimi söyledim normal 2 plasenta da yukarıda iç karnın geniş değil hissedersin dedi 16. Haftadan sonra da elimle dokunduğumda geri tepki alıyorum bazen kendileri hareket ediyorlar öyle geçiyor canım ama tekme olarak sanırım şiddetli 22 den sonra başlar inşallah o günleri de görürüz
Maşallah görürüz Allah ın izniyle o güzel günlerde tekrar tekrar haber veririz birbirimize canım bende elimi koymadan hissettim ya bulantı ve kusmadan dolayı çok zayıfladım da kilosu çok olmayanlar daha erken hissediyor diye okumuştum sizde böyle aynı hissi tarif edince mutlu oldum
Bende varım 1.58 im bende 52 cm doğmuşum keşke bu başarıyı devam ettirebilseydim üzerine anca bir metre koymuşum prof yüzdüm lisanslı basketbol valeybol oynadım ama olmayınca olmuyor
Bizim grupta bir annemizin bebeği 56 cm doğdu doulamiz anlatti destek verirken kızcağız ne kadar ikinsada bebek bı turlu başını oturtamiyormus eliyle annenin karnından bebegin ayaklarını bulmuş ve ittirir gibi bebeğe destek vermiş hemen doğum olmuş
Kızlar bugüne kadar bebek hareketlerini nerdeyse hic hissetmiyordum. Bugün akşam üstü bariz şekilde benim kız hareket etmeye başladı gerçekten çok duygulandım. Çok şükür.
Bende varım 1.58 im bende 52 cm doğmuşum keşke bu başarıyı devam ettirebilseydim üzerine anca bir metre koymuşum prof yüzdüm lisanslı basketbol valeybol oynadım ama olmayınca olmuyor
Kızlar bugüne kadar bebek hareketlerini nerdeyse hic hissetmiyordum. Bugün akşam üstü bariz şekilde benim kız hareket etmeye başladı gerçekten çok duygulandım. Çok şükür.
Bizim grupta bir annemizin bebeği 56 cm doğdu doulamiz anlatti destek verirken kızcağız ne kadar ikinsada bebek bı turlu başını oturtamiyormus eliyle annenin karnından bebegin ayaklarını bulmuş ve ittirir gibi bebeğe destek vermiş hemen doğum olmuş
Ultrasonda birkaç gün önce hareketli dedi doktor ama ben hiç hissetmiyordum. Oğlum çok daha fazla hareketliydi gerçekten ultrasonda bile durmazdi, bu kız biraz daha sakin gibi benim de.
Ultrasonda birkaç gün önce hareketli dedi doktor ama ben hiç hissetmiyordum. Oğlum çok daha fazla hareketliydi gerçekten ultrasonda bile durmazdi, bu kız biraz daha sakin gibi benim de.