Ah çok t a tlıBen 2 hafta once ilk hissettım acaba dedim
Grcekten oymuş, bebişmiş
Gün gectıkce harektlerı ıyıce anlıyorsun
Daha belırgın oluyor, hatta hissetmk isteyınce uzanıp dinliyosun, öyle düzene grıyor harektler anlayacagın
AA benimde öyle göbeğimin baya aşağısında böyle tık tık minik minikBenimde pıt pıt şeklinde oldu
Kasıklarımda hissediyorum göbeğimde değil 16+5 im bugün
Canım mutlaka tavsiyelerini uygulayacağım. İnşallah benim de gider
Ben elimi koyunca hissetmiyorum ya da karnım hareket etmiyor ama içeriden hissediyorumEvet evet önceden de karnıma çok koydum elimi bu hafta ama hep damar atması hissettim bu öyle değil hissettirdi zayıf bir şekilde kendini giderek artar galibapeki sen kaçıncı haftada hissettin canım
Canım bu durumda bol bo kuşatmak gerekiyor yatmaktan başka çare yok bir de booolll su içmek gerek 3 lt den fazla. Benim şükür rahim uzunluğum 35 mm ve sütü seyrediyor rahim ağzımda açık değil ama doktorum yatmaktan başka seçenek yok dedi 25 mm düşerse serklaj yaparız dedi ama yatarsan sanmıyorum bir şey olmaz dedi senin kaç çıktı rahim uzunluğu vajinal bakıldı bana hepMerhaba çok geçmiş olsun takım ağzı uzunluğunuz ne kadar acaba bende kısaltmadan korkuyorum vajınanın hemen üstü sert ve ağrılar oluyor orda birşey varmış gibi ve yorgunlukla alakalı değil sabah kalktıktan sonra bile oluyor
MaşallahBen elimi koyunca hissetmiyorum ya da karnım hareket etmiyor ama içeriden hissediyorumben 13. Haftada hissettim kimse inanmadı gerçi ama olsun 15. Haftada doktoruma hissettiğimi söyledim normal 2 plasenta da yukarıda iç karnın geniş değil hissedersin dedi 16. Haftadan sonra da elimle dokunduğumda geri tepki alıyorum bazen kendileri hareket ediyorlar öyle geçiyor canım ama tekme olarak sanırım şiddetli 22 den sonra başlar inşallah o günleri de görürüz
Bende varımBenim boyum 154, eşim 178. Bu 50 cm leri bi ben alıcam galiba
Bizim grupta bir annemizin bebeği 56 cm doğdu doulamiz anlatti destek verirken kızcağız ne kadar ikinsada bebek bı turlu başını oturtamiyormus eliyle annenin karnından bebegin ayaklarını bulmuş ve ittirir gibi bebeğe destek vermiş hemen doğum olmuşAynen canım bana bugün boyu 5 gün önde dedi zaten. Böyle giderse 53,56 cm arası olur dedi
Bende varım1.58 im bende 52 cm doğmuşum keşke bu başarıyı devam ettirebilseydim üzerine anca bir metre koymuşum prof yüzdüm lisanslı basketbol valeybol oynadım ama olmayınca olmuyor
kaçıncı haftadasın canıömm ay cok sevindim bende bir an mnce hissetmek istiyorum. Gerçi senin 2. ondan erken hissetmis de olabilirsinnKızlar bugüne kadar bebek hareketlerini nerdeyse hic hissetmiyordum. Bugün akşam üstü bariz şekilde benim kız hareket etmeye başladıgerçekten çok duygulandım. Çok şükür.
Maşallah kilosu kaçtı:)Bizim grupta bir annemizin bebeği 56 cm doğdu doulamiz anlatti destek verirken kızcağız ne kadar ikinsada bebek bı turlu başını oturtamiyormus eliyle annenin karnından bebegin ayaklarını bulmuş ve ittirir gibi bebeğe destek vermiş hemen doğum olmuş
bende bilmiyorum
Ben kaç cm doğmuşum bilmiyorum
Genetik de çok önemli tabi.
17+3 canım. Evet benim ikinci, hatta dusugumu sayarsak 3. gebeliğim oluyor.kaçıncı haftadasın canıömm ay cok sevindim bende bir an mnce hissetmek istiyorum. Gerçi senin 2. ondan erken hissetmis de olabilirsinn
benimki ultrasonda pek nir sakin çok hareket etmiyor17+3 canım. Evet benim ikinci, hatta dusugumu sayarsak 3. gebeliğim oluyor.
Ultrasonda birkaç gün önce hareketli dedi doktor ama ben hiç hissetmiyordum. Oğlum çok daha fazla hareketliydi gerçektenbenimki ultrasonda pek nir sakin çok hareket etmiyoreğer normalde de öyle olursa zor hissederim gibi
Benimki evde doğum yapmışbende bilmiyorum5 tane doğurmuş canım anam sadece doğum günlerimizi ve saatini biliyor
benimde mi kız ki acabaaaaUltrasonda birkaç gün önce hareketli dedi doktor ama ben hiç hissetmiyordum. Oğlum çok daha fazla hareketliydi gerçektenultrasonda bile durmazdi, bu kız biraz daha sakin gibi benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?