2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben intim bölge yıkama jeli aldım onun için. Tabaka da candida mantarı işte. Onun geçmesi için şekerden ve karbonhidrattan da uzak durmak lazımmış.

canım aynı ben öyleyim. 4 hafta oldu geçmiyor. Dün doktora yazdım sonra aradı fitil yazıcam alırsın dedi yazmadı unuttu sanırım. Yarın hatırlatıcam. Daha öncede fitil verdi nasıl geçmedi geçmiş olması lazım diyor. Bende çook dikkatliyim ama maalesef dirençli çıktı. Bebeğe zarar verir mi dedim korkma bişey olmaz dedi

Ben intim bölge yıkama jeli aldım onun için. Tabaka da candida mantarı işte. Onun geçmesi için şekerden ve karbonhidrattan da uzak durmak lazımmış.
benim doktorum kullanmamı tavsiye etmiyor intim jeli

Ben 2 hamilelikte oldum bunda da olucam bir kerede küçükken olmuşum ayağıma makas batmış buzamana kadar hamileliklerimde 1 doz yaptılar ilk defa iki doz duydum birde 20 haftadan önce olan var bana hep 20. Haftada yapılmış bakıyorum aşı karneme doktorları bilmiyorum neye göre ayrıntılı USG yide kimisi simdiden olmuş bana 25. Haftada dedi

Herkes bişeyler almış diye yakındaki bime gittim ikindi. Hiçbir şey kalmamış daha uzağına gitmeye üşendim ek gıda tadım şeysinden alacaktım, hışırtılı kitapla

İlk hamileliğimde 1 doz doğumdan sonra da 1 doz, iki inci hamileliğimde 2 doz diye hatırlıyorum 12 yıl geçti yanlışta hatırlıyor olabilirim, ama doğru bende 20.haftalarfa olduğumu hatırlıyorum öne çekmişler sanki
Detaylıyı her ikisinde de 22.hafta da istemişti doktorum

X Xxudy
tebrik ederim önce sağlıkla büyüsün Minnoş kontrolünüz güzel geçmiş anladığım kadarıyla. şimdiiii benim bir sorum var, eşinizle sizin boyunuz aşağı yukarı ne kadar?
Benim aldığım yeni doğanların hepsi 50 santim Benim boyum 1.75 eşim de 1.85 civarı. Çok acele cevap bekliyorum

Ben sormadım açıkçası doğala yakın bi ürün buldum onu kullanıyorum . Ama onları da önermeyenler var evet
orası ılık suyla yıkanmalı sabun vs değmemeli kendisini akıntı ile temizliyor galiba bu taharet muslukları da yapıyor ( bir de temiz hava aslında iç çamasırı giyilmeden açık kalacak evde kimse yokken orası hava alacak okuduklarımmm

Herkes bişeyler almış diye yakındaki bime gittim ikindi. Hiçbir şey kalmamış daha uzağına gitmeye üşendim ek gıda tadım şeysinden alacaktım, hışırtılı kitapla
ben de hala korku var 35. hafta gibi alalım dedik eşimle ( hala inanamıyorum hamile olduğuma o günleri yaşayacağıma bu korkular çok kötü

ay bizde ben 160 eşim 185 ben 70 kiloyum eşim 80 hiç hoş değil hem de hiççç

İç kısım kendi kendine temizlenir de. Dış kısımda kullanıyorum zaten sadece. Bu kadar Dikkat etmek gerçekten çok zor kadınlar için .

yakacağım şimdi aldığım tüm yenidoğanları şu uzatma çıtçıtlar iş görür belki değil mi
çok mu aldın canım sonuçta yeni doğan setleri satılıyor her yerde bir sürü her marka çeşit çeşit eğer işe yaramayacak olsa satmazdı firmalar yani ya da biraz daha büyük üretim yaparlardı merak etme olur

Yok makara yapıyorum, 5 takım falan aldık Çünkü en başından beri çocuğun uzun boylu doğma ihtimalini yüksek gördüğüm için fazla almadım. Haftaya detaylıda öğrendikten sonra alışverişe yüklenirim

imminnie kızlar bende bir tavsiye vereyim evde iç çamaşırı giymeyin bol pamuklu veya ince alt giyin ve akıntı geldikçe peçeteyle mutlaka kurulayın nemli kalmasın ben icme suyuna limon sıkıyodum günde 2 defa temizliyodum o bölgeyi hergün 1 bardak kefir içtim probiyotikli yogurt yedim 1 hafta 10 güne bitti 21. Haftama geldim hla da tekrarlamadı Allahıma şükür inşAllah sizde hemencik atlatirsiniz bidaha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…