2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimde öyle malesef aktif çalışmama rağmen belim falan baya ağrıyor bu ara burnumdan da çok sıkıntılıyim düzgün nefes alamıyorum içi şişti sanki özellikle geceleri

Aman baksında boş ver gerisinibenim kv köyde evde doğurmuş çocuklarını ama karışmıyor hiçbir şeye hep dediği bu oluyor bendende iyi çocuğuna bakıcakbenim kp her şeye karışıyor

Geçer inşallah biran önce baya geriyor beni ilk defa yaşadığım bir ağrı tedirgin etti o yüzden içim rahatladı biraz çok teşekkür ederim

Acaba diyorum ceza ala bilirmi?
Ceza alsa tek ayak cezası falan yazar kendisi pasifleştirmiş üyeliğini umarım geri döner belki de yazılanlardan etkilendiğini düşünerek iptal etmiştir bilemeyiz ki o ve bebekler iyi olsun da .

Kızlaar ya ben B Buddy x u merak ediyorum. İyiler mi acaba. Bir ceza yemiş olabilir yazmış. Ceza yiyince böyle mi oluyor

Ceza alsa tek ayak cezası falan yazar kendisi pasifleştirmiş üyeliğini umarım geri döner belki de yazılanlardan etkilendiğini düşünerek iptal etmiştir bilemeyiz ki o ve bebekler iyi olsun da .
Yaa öylemi kendileri iyi olsunda gelmesede olur

Üyelik iptali yazıyor B Buddy x da o ne demek oluyor
Kızlar biriniz editör ile iletişime geçip topiği kendi üstüne alsın. Topik başkanınız kimbilir ne olduysa kapatıp gitmiş dükkanı. Umarım sağlığı yerindedir bir sıkıntısı yoktur.

Kızlar biriniz editör ile iletişime geçip topiği kendi üstüne alsın. Topik başkanınız kimbilir ne olduysa kapatıp gitmiş dükkanı. Umarım sağlığı yerindedir bir sıkıntısı yoktur.
Geri gelir ise ? birkaç gün bekleyelim biz şahsi fiktim yine de belki gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…