benimde cinsiyet belli değil ama benimde öne doğru büyüyor bunla ilgisi mi varmış ağrıların zaten belimde bir ağrı hali var ama bu ağrı girdiğinde böyle 2-3dk rahat sürüyor çok ayrı bir ağrı yarın randevusuz evimze yakın bir hastaneye gidicem bakalım belki bakarlar şikayetlerim çok fazla bu ara
Benimde öyle malesef aktif çalışmama rağmen belim falan baya ağrıyor bu ara burnumdan da çok sıkıntılıyim düzgün nefes alamıyorum içi şişti sanki özellikle geceleri
Aynen canım bakıyor yine sağolsun hakkını inkar edemem kv nin, yemeğimi önüme getiriyor. Bazen söyleniyorum gereksiz şeyler yememi istiyor. Birde bazen saçma konuşuyor. Çok işte niye hareket etmiyor diyor. İsim konusunda zorluk yaşadık o koymak istedi. Birde herseye çok takılıyorum onu söylüyor yok onların zamanında o yokmuş bu yokmuş. Vitamin bile yokmuş elma ağacından koparıp yerlermiş bilmem ne ben titizlik yapıyorum bazen
Aman baksında boş ver gerisinibenim kv köyde evde doğurmuş çocuklarını ama karışmıyor hiçbir şeye hep dediği bu oluyor bendende iyi çocuğuna bakıcakbenim kp her şeye karışıyor
Kaburga ağrısı bu, ilk gebeliğimde olmuştu tam da bu haftalarda göbek büyüyor geriliyor vücut, bir zaman sonra geçiyor, diğer gebeliklerde yaşamadım bu kaburga ağrısını sadece ilk gebelikte yaşadım
Ceza alsa tek ayak cezası falan yazar kendisi pasifleştirmiş üyeliğini umarım geri döner belki de yazılanlardan etkilendiğini düşünerek iptal etmiştir bilemeyiz ki o ve bebekler iyi olsun da .
Ceza alsa tek ayak cezası falan yazar kendisi pasifleştirmiş üyeliğini umarım geri döner belki de yazılanlardan etkilendiğini düşünerek iptal etmiştir bilemeyiz ki o ve bebekler iyi olsun da .
Kızlar biriniz editör ile iletişime geçip topiği kendi üstüne alsın. Topik başkanınız kimbilir ne olduysa kapatıp gitmiş dükkanı. Umarım sağlığı yerindedir bir sıkıntısı yoktur.
Kızlar biriniz editör ile iletişime geçip topiği kendi üstüne alsın. Topik başkanınız kimbilir ne olduysa kapatıp gitmiş dükkanı. Umarım sağlığı yerindedir bir sıkıntısı yoktur.