2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım doktoruna sor detaylıdan sonra yavaş yavaş çıkarsın. Zaten yolun yarısını bitirdik yarısı kaldı
Aslında ben ilk defa hastanede lekelenmeyle yatarken o zaman annem yanımda diğildi tabi beni çok korkutdu doktor dedi 16 haftadan sonra ayağa kalkıcan bende mecbur annemi çağırdım şimdi çok şükür 20 olduk ama hala iğnelerimi kesmediği için demekki o kadarda rahat olmamalıyım işte ondan korktuğumdan dışarıyada çıkmıyorum zaten doktora gidib geldikten sonra her yerim ağrıyor..bu günümüze şükür

Progestan kullanıyor musun canım. Oh şükür annen ne güzel yanında, her daim olsun kimse anne gibi olamaz

Progestan kullanıyor musun canım. Oh şükür annen ne güzel yanında, her daim olsun kimse anne gibi olamaz
Tabi hem fitilini hem iğnesini..iğnesi 5 güne indirdi şükür yoksa her gün vurulmak çok zordu..oksapar her gün.Şükür canım Amin kv hiç bakamazdı bana zaten her an korkuyor annem gider diye..zaten gelmezdi bile

Bende canım fitil alıyorum iğne 3 günde bir. O zaman sende boşver canım bol bol dinlenerek geçir bu süreci yeterki sağlıklı doğsunlar. Doğum sonrası bol bol gezeriz inşallah bana kv bakıyor onda kalıyorum.

Ay AminAynen bende diyorum olsun böyle geçiririm yeterki sağlıklı doğulsun zamanındaSeni biliyorum canım hep diyordun olsun sonuçta annen yok anlamalı durumu biz kendi isteğimizle yatmıyoruz sonuçta

Kızlar bir sorum olucakti. Benim ultrasonda rahim agizim fln cok iyi cikti. 16+3 oldum pelvik agrisi yasiyorum bazen batma bazen yururken 2 bacak arasi agrisi birden basliyor neden oluyor acaba sizlerdede oluyormu. Benim ilk gebeligimde 7. Ay baslamisti agrim bunda neden erken basladi bilmiyorum

Sanki ordan aşağı doğru çekiyorlar karnım büyüyecek gibi ondan mı oluyor acaba diye düşünüyorum bende bebem erkek karnım öne doğru büyüyor yakında kontrol olursa sorayım bende doktora
Kaburga ağrısı bu, ilk gebeliğimde olmuştu tam da bu haftalarda göbek büyüyor geriliyor vücut, bir zaman sonra geçiyor, diğer gebeliklerde yaşamadım bu kaburga ağrısını sadece ilk gebelikte yaşadım

Ay AminAynen bende diyorum olsun böyle geçiririm yeterki sağlıklı doğulsun zamanındaSeni biliyorum canım hep diyordun olsun sonuçta annen yok anlamalı durumu biz kendi isteğimizle yatmıyoruz sonuçta
Aynen canım bakıyor yine sağolsun hakkını inkar edemem kv nin, yemeğimi önüme getiriyor. Bazen söyleniyorum gereksiz şeyler yememi istiyor. Birde bazen saçma konuşuyor. Çok işte niye hareket etmiyor diyor. İsim konusunda zorluk yaşadık o koymak istedi. Birde herseye çok takılıyorum onu söylüyor yok onların zamanında o yokmuş bu yokmuş. Vitamin bile yokmuş elma ağacından koparıp yerlermiş bilmem ne ben titizlik yapıyorum bazen

Kızlar günaydın rüyamda hep aynı erkek bebeği görüyorum. Yeşil gözlü minik suratlı bir bebek. Hep aynı bebek. Benim annem yeşil gözlüydü ve kardeşimin gözü bazen mavi gözlü bazen yeşil gibi gözleri. Benim renkli değil. Çok merak ediyorum gerçekten o bebek mi doğacak

olabilir...ben daha brbek görmeyi bırak patik bile olsun görmedim çok istiyorum rüyamda görmeyi

Ben de çok merak ettim inşallah iyidir Onun kontrollerinin yapıldığı hastane evimin alt tarafında sabah geçerken girip sorasım bile geldi
Ay inşallah iyidir ya, bende dünden beri baya merak içindeyim, yazıyordu aslında dün sabah ama bilmiyorum ki inşallah biraz dinlenmek için pasifleştirmiştir.

İnşallah o bebiştir benim de kardeşimin gözü renkli eşimin kv kp gözleri renkli. Bakalım benim minnoşun nasıl olacak

Geceden sabaha kadar uyuyamadım aynı bahsettiğiniz şekilde 5 10 dakikada bir bir kaç saniye sürekli devam etti sabaha kadar.. önceden bazı günler bir iki kere olmuştu bende bebek hareketi zannediyordum gece bel ağrısı da eşlik edince anladım ki bu anormal bir durum. Hala kendimi iyi hissetmiyorum uykusuzum sinirim bozulduğu için uyuyamıyorum. Yine doktora mı kalkıp gideceğim.. Kanama alanım var diye aylardır dikkat ede ede korka korka geçiyorum ne zaman bir kalkayım ufak ufak birşeyler yapayım yemek yapayım artık vs derken başıma hemen bişey geliyor bu hafta idrar yolu enfeksiyon ile uğraşıyodum iğne vurulmaya gittim yürüme mesafesi bir yere demekki az yürüme bile gelmedi demekki hamilelik sonuna kadar yatacağım. Artık kaybetme korkusundan çok yoruldum gebeliği elde etmek içinde çok yorulmuştum zaten

Rahim ağzı normalse bebek de iyiyse normal canım. Bebek büyüdükçe rahim bağları gevşerken ağrı batma oluyormuş. Ben de yaşıyorım . Bana da 15. Haftamda rahim ağzı normal dedi.

7 nesil geni taşıyoruz. Benim kuzenim mesela hem kendi hem eşi siyah saçlıdır. Ancak çocukları kına yakılmış gibi kızıl doğmuştu. Ağlamış hatta bu benim çocuğum değil, değiştirdiniz diye fghjklşkjhg. Meğer baba tarafındaki büyüklerin birinden gelen bişimiş. Genelde baskın gen anne ve babanınki oluyor ama dediğim gibi böyle istisnai durumlar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…