Belkide uzak kalmak istemiş bir ara söylemiştiYok kendisi pasiflemiş yazıyor
İyi olsun da hiç önemli değil canımBelkide uzak kalmak istemiş bir ara söylemişti
Ya aslında gittiyse belki uzak kalmak ve topik başkanlığı yapmak istemiyor da olabilir. Empati kurmak lazım. Böyle bir durum varsa döndüğünde bu tarz şeylerle uğraşmadan daha rahat kafayla topiği takip eder. Aslında onu düşünmüş olursunuz. Belki de bunalmıştır. Bana da olmuştu.Geri gelir ise ? birkaç gün bekleyelim biz şahsi fiktim yine de belki gelir
Böyle birşey ise eğer, haber verirdi herhalde.Ya aslında gittiyse belki uzak kalmak ve topik başkanlığı yapmak istemiyor da olabilir. Empati kurmak lazım. Böyle bir durum varsa döndüğünde bu tarz şeylerle uğraşmadan daha rahat kafayla topiği takip eder. Aslında onu düşünmüş olursunuz. Belki de bunalmıştır. Bana da olmuştu.
Lütfen olumsuz deneyimleri okuyup kendini de bebişleri de strese sokma. Herkesin hamileliği farklıdır. Bir çoğumuz zor şekilde elde ettik bebeklerimizi seni çok iyi anlıyorum kaybetme korkusu bende de çok fazla oluyor. Ama sadece stres ve üzüntüden başka bir şey vermez miniklerimize. Her için daraldıgında kuran dinle okuyabiliyorsan oku. Olumsuz şeyleri direkt geç hiç bakma lütfen. Sağlıkla dünyaya gelecek bebeklerin Allah’ın izniyleKızlar kusura bakmayın dün çok kötü bir gün geçirdim sağlık açısından değil Allaha şükür ama mental olarak çok kötüydüm etkilendiğim şeyler oldu bir kaç bir şeyler okudum aslında okumam ama dayanamadım nedense ağlama krizleri yaşadım sürekli engel olamadım kendime sabahtan beri de dün hiç bebeklerin hareketlerini hissetmedim çok endişelendim yani hiçbir şeye tepki vermediler ilk defa böyle oldu. Eşim de dün için bugün girip okuma diye sinirlendi haklı olarak kendime engel olmak için üyeliği kapattım bu sabah açmaya çalıştım bir yerlere mesaj falan gönderdim yanıt gelmesini beklemek zorunda kaldım derken bu saat oldu. Dün bir çok kez doktorumu hemşiremi rahatsız ettim bugün zaten normalde randevu günüm inşallah gidip göreceğiz şu kan sulandırıcı mevzusu da kafamı baya bulandırdı öyle iğrenç bir gündü gebelik kayıpları falan hep karşıma çıktı aşırı etkilendim bugün iyiyim şükür güne güzel başladım çok şükür..
Senin için endişelendik biz de. Sen ve bebeklern iyiyse gerisi önemli değil canım çok şükür.Kızlar kusura bakmayın dün çok kötü bir gün geçirdim sağlık açısından değil Allaha şükür ama mental olarak çok kötüydüm etkilendiğim şeyler oldu bir kaç bir şeyler okudum aslında okumam ama dayanamadım nedense ağlama krizleri yaşadım sürekli engel olamadım kendime sabahtan beri de dün hiç bebeklerin hareketlerini hissetmedim çok endişelendim yani hiçbir şeye tepki vermediler ilk defa böyle oldu. Eşim de dün için bugün girip okuma diye sinirlendi haklı olarak kendime engel olmak için üyeliği kapattım bu sabah açmaya çalıştım bir yerlere mesaj falan gönderdim yanıt gelmesini beklemek zorunda kaldım derken bu saat oldu. Dün bir çok kez doktorumu hemşiremi rahatsız ettim bugün zaten normalde randevu günüm inşallah gidip göreceğiz şu kan sulandırıcı mevzusu da kafamı baya bulandırdı öyle iğrenç bir gündü gebelik kayıpları falan hep karşıma çıktı aşırı etkilendim bugün iyiyim şükür güne güzel başladım çok şükür..
Topik başkanlığı ile ilgili bir durum kaynaklı uzaklaştığını düşünmüyorum açıkçası uzak kalmak burada konuşulanlardan etkilenmemek için yapmış olabilir bence. Bende tüp bebek sürecimde bir süre kaybolmuştum topiğe yazıp olumsuz etkilenebiliyor insan. Birkaç gün sonunda dönmemiş olur ise yazarız zaten editöre teşekkürler :)Ya aslında gittiyse belki uzak kalmak ve topik başkanlığı yapmak istemiyor da olabilir. Empati kurmak lazım. Böyle bir durum varsa döndüğünde bu tarz şeylerle uğraşmadan daha rahat kafayla topiği takip eder. Aslında onu düşünmüş olursunuz. Belki de bunalmıştır. Bana da olmuştu.
Aslında hiç okumam başlık kötüyse geçerim kapatırım bizim sayfaya bakarım sadece ama dün bütün gün hareket hissetmeyince araştırdıkça araştırdım çok kötü şeyler okudum aşırı üzüldüm yani anlatamam o derece.. Şubat grubunda tüp bebekten bir arkadaşım vardı dördüzleri onun mesajını gördüm yani bi kendime gelemedim bir daha asla başka sayfaya girmem asla yaniLütfen olumsuz deneyimleri okuyup kendini de bebişleri de strese sokma. Herkesin hamileliği farklıdır. Bir çoğumuz zor şekilde elde ettik bebeklerimizi seni çok iyi anlıyorum kaybetme korkusu bende de çok fazla oluyor. Ama sadece stres ve üzüntüden başka bir şey vermez miniklerimize. Her için daraldıgında kuran dinle okuyabiliyorsan oku. Olumsuz şeyleri direkt geç hiç bakma lütfen. Sağlıkla dünyaya gelecek bebeklerin Allah’ın izniyle
Kadın doğum doktorun yeşil alan açıyor daha sonrasında randevu alabiliyorsunuz. Bazı randevuların yanında ‘sadece riskli gebelik’ gibi şeyler yazıyor ona dikkat ederek alırsınız. Ben özele randevu aldım ama önceside cuma günü bursa yüksek ihtisasa gidicem bakalım detaylı için. Nasıl olur yapılır mı bilmiyorum.Kızlar Detaylı Ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Direkt Perinatolojiden randevu vermiyor sistem takip gerektiren hasta diye çıkıyor.. İlk başta muayene randevusuna gidip doktor mu oluşturacak yoksa sadece riskli gebelere mi bakıyorlar?
Canım benim öncelikle şuanda iyi olmana çoook sevindikkkHer forumun içeriğine girmemek gerekiyormuş bunu anladım stres çok fazla etkiledi bütün gün manyak gibi karnıma dokunun asla tepki alamayınca krize girdim eşimi erkenden eve çağırdım işten çok kötü bir gündü
Yok girme ama 24 saat hareket alamaman da normal diye biliyorum bi sure bekle doktoruna sor kaç saat diye o saati aşarlarsa hemen gidip bebeklerinin sağlıklı olduğunu görürsün zaten. Dün okuduğun şeyler yüzünden iyice stres olup durmuştur bebekler. Lütfen kendine de bebeklerine de dikkat et olumsuz hiçbir şeyi aklının ucuna getirmeAslında hiç okumam başlık kötüyse geçerim kapatırım bizim sayfaya bakarım sadece ama dün bütün gün hareket hissetmeyince araştırdıkça araştırdım çok kötü şeyler okudum aşırı üzüldüm yani anlatamam o derece.. Şubat grubunda tüp bebekten bir arkadaşım vardı dördüzleri onun mesajını gördüm yani bi kendime gelemedim bir daha asla başka sayfaya girmem asla yani
Ah geldi işte :) burası sana iyi gelmiyor etkileniyor isen girme çünkü önemli olan sensin ve bebeklerin. Topik başkanlığı konusunda da sorumluluk hissetmek istemiyor isen onu da başkasına devredebilirsin. Yeter ki siz iyi olun.Kızlar kusura bakmayın dün çok kötü bir gün geçirdim sağlık açısından değil Allaha şükür ama mental olarak çok kötüydüm etkilendiğim şeyler oldu bir kaç bir şeyler okudum aslında okumam ama dayanamadım nedense ağlama krizleri yaşadım sürekli engel olamadım kendime sabahtan beri de dün hiç bebeklerin hareketlerini hissetmedim çok endişelendim yani hiçbir şeye tepki vermediler ilk defa böyle oldu. Eşim de dün için bugün girip okuma diye sinirlendi haklı olarak kendime engel olmak için üyeliği kapattım bu sabah açmaya çalıştım bir yerlere mesaj falan gönderdim yanıt gelmesini beklemek zorunda kaldım derken bu saat oldu. Dün bir çok kez doktorumu hemşiremi rahatsız ettim bugün zaten normalde randevu günüm inşallah gidip göreceğiz şu kan sulandırıcı mevzusu da kafamı baya bulandırdı öyle iğrenç bir gündü gebelik kayıpları falan hep karşıma çıktı aşırı etkilendim bugün iyiyim şükür güne güzel başladım çok şükür..
O beni de çok etkiledi en başından beri takip ediyordum tüp bebek sürecimizden beriAslında hiç okumam başlık kötüyse geçerim kapatırım bizim sayfaya bakarım sadece ama dün bütün gün hareket hissetmeyince araştırdıkça araştırdım çok kötü şeyler okudum aşırı üzüldüm yani anlatamam o derece.. Şubat grubunda tüp bebekten bir arkadaşım vardı dördüzleri onun mesajını gördüm yani bi kendime gelemedim bir daha asla başka sayfaya girmem asla yani
sen sadece bu sayfayı oku, başka yere bakma :)Kızlar kusura bakmayın dün çok kötü bir gün geçirdim sağlık açısından değil Allaha şükür ama mental olarak çok kötüydüm etkilendiğim şeyler oldu bir kaç bir şeyler okudum aslında okumam ama dayanamadım nedense ağlama krizleri yaşadım sürekli engel olamadım kendime sabahtan beri de dün hiç bebeklerin hareketlerini hissetmedim çok endişelendim yani hiçbir şeye tepki vermediler ilk defa böyle oldu. Eşim de dün için bugün girip okuma diye sinirlendi haklı olarak kendime engel olmak için üyeliği kapattım bu sabah açmaya çalıştım bir yerlere mesaj falan gönderdim yanıt gelmesini beklemek zorunda kaldım derken bu saat oldu. Dün bir çok kez doktorumu hemşiremi rahatsız ettim bugün zaten normalde randevu günüm inşallah gidip göreceğiz şu kan sulandırıcı mevzusu da kafamı baya bulandırdı öyle iğrenç bir gündü gebelik kayıpları falan hep karşıma çıktı aşırı etkilendim bugün iyiyim şükür güne güzel başladım çok şükür..
Eşim internette okudu 20 saat uyur bebekler falan diye bu haftalarda ama bu zamana kadar hiç böyle bir şey olmadı şimdi mi denk geldi diye kendimi yedim bitirdim doktorum da yarın geleceksin bir gün önce zaten detaylı vardı detaylıda yorulmuşlardır falan dedi ama önceki yaşadıklarımdan insanın içi içini yiyor maalesef okudukça daha kötü şeyler okudum kendim ettim kendim buldum yani. Bir daha asla bakmam başka yerlere benim hatamdı yani baktıkça baktım. Ne yediysem hareketlenmediler oysaki gece wc ye kalktığımda hep uyanıklardı sabah ne olmuş olabilir diye kendimi suçlamaya başladım saçma sapan şeylere girdim yani. Bugün iyiyim şükür güne hareketli başladım çok şükürYok girme ama 24 saat hareket alamaman da normal diye biliyorum bi sure bekle doktoruna sor kaç saat diye o saati aşarlarsa hemen gidip bebeklerinin sağlıklı olduğunu görürsün zaten. Dün okuduğun şeyler yüzünden iyice stres olup durmuştur bebekler. Lütfen kendine de bebeklerine de dikkat et olumsuz hiçbir şeyi aklının ucuna getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?