2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Allaha şükür bizim grupta kötü bir durum yaşayan çok olmadı hatırladığım 2 kişi sadece onlarda tatlı bir dille adımı sil diye rica ettiler ama ben saçma sapan şeylere girdim çıktım hep

Ayyy çok şükür yaben ilk haftalarda midem bulanmayınca şubat grupunu okumuştum 1 tane olumsuz yorum beni ne hale getirdi hep durmadan ağladım eşim annem nasıl sinirlendi bana haklıydılarda ve o gün bu gün kesinlikle başka grupları okumuyorum..

İyi olmana çok sevindim canım, kötü hiçbir şey okuma bundan sonra herkesin hikayesi farklı ve o hikayeler sana ait değil onları üstüne giyip kendine hiç yük etme. Senin hikayen sana özel ve bu hikayende umarım mutlulukla, sağlıkla kavuşmak var bebeklerine. Hep iyi ol, hep iyi olalım. Umarım bugünkü muayenen çok güzel geçer, güzel haberlerle gelirsin inşallah

O beni de çok etkiledi en başından beri takip ediyordum tüp bebek sürecimizden beri Umarım toparlanır ve doğru zamanda bebeğine kavuşur.
İnşallah Allahım yüreğindeki acıyı dindirsin onu okuduğum an bitti olay koptum zaten saatlerce cevap verdi mi diye girdim çıktım kendi olaylarımı araştırmaya başladım

Ben 20 haftalık oldum hala hissetmiyorum kıız ben nerelere gideem doktorun dediği gibi yorulmuşlar minikler ama 20 saati bulmadan uyanmışlar sanırım. Kv içinde boşver takma bile kafana hepsi bi tuhaf değil mi zaten sen dediğim gibi kendine ve bebeklerine odaklan zaten çok yolumuz kalmadı yarısı bitti benim en azından. Sen kaç haftalıksın şu an

Girme güzelim girme bu gruptan başka hiçbiryere bakma. Ve nolur bu gruba dışarıdan gelenler olumsuz deneyimlerinizi gruptaki hamilelerin hassasiyetini düşünerek yazmamaya çalışın lütfen. İyisin ya iyi olmana çok sevindik canım.

İnşallah Allahım yüreğindeki acıyı dindirsin onu okuduğum an bitti olay koptum zaten saatlerce cevap verdi mi diye girdim çıktım kendi olaylarımı araştırmaya başladım
Amin canım araştırmak iyi gelmiyor internette her türlü bilgi dolanıyor kendimize engel olmamız ve sadece doktorumuzun dediklerine göre hareket etmemiz gerekiyor .Sonuçta kişiye özel bir süreç. Bende tüp bebek sürecinde böyle olmuştum bir sürü kötü hikaye ile karşılaştım bi sabah akıntım oldu koşarak tuvalete gittim ama dualar ediyorum kan olmasın diye ağlıyorum transfer sonrası.. Bir baktım normal akıntı sonra gruba yazdım bana iyi gelmiyor bir süre uzaklaşacağım bir süre girmedim.

Aynen öyle hepimizin hikayesi başka olacak ve işin sonunda rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz zaten hepimiz hayırla saglıkla kucağımıza alıcaz Allah’ın izniyle

Şuan 18+4 canım şükür ki

Allaha şükür bizim grupta kötü bir durum yaşayan çok olmadı hatırladığım 2 kişi sadece onlarda tatlı bir dille adımı sil diye rica ettiler ama ben saçma sapan şeylere girdim çıktım hep
Aynen kız kaybolma ortalıktan bizim grupta dünden beri paylaşılan en kötü şey mesela benim 3 gündür tuvalete çıkamıyor oluşum falan

İşte dün daha fazla dursaydım o durumda size de buraya insanların kötü hikayelerini yazmak doğru olmazdı kendime bu şekilde engel oldum iyi hissettiğimde zaten gelirim diye düşündüm

Şuan 18+4 canım şükür ki
Çok şükür bi bu kadar daha sabret bebeklerine kavuscaksın sende ikiz olduğu için erken doğum vs muhabbetleri oluyor bak şimdiden uyarıyorum onlara da bakma her ikiz annesi erken de doğurmuyor yolun yarısı bitti inşallah

Evet aptal gibi onu da okudum Allahım yine şubat grubunda birine denk geldim yarabbim tövbe kimsenin başına gelmesin

Evet aptal gibi onu da okudum Allahım yine şubat grubunda birine denk geldim yarabbim tövbe kimsenin başına gelmesin
Tamam artık bu saatten sonra bütün kötü şeyleri bildiğine göre daha da kötülerini görmek zorunda değilsin. Bak artık o konulara bakmana gerek kalmadı her şeyi gördün

Tamam artık bu saatten sonra bütün kötü şeyleri bildiğine göre daha da kötülerini görmek zorunda değilsin. Bak artık o konulara bakmana gerek kalmadı her şeyi gördün
Gerçekten yani dün bütün kotamı doldurdum bir daha yanlışlıkla bassam bile konuşan koşarak uzaklaşırım telefondan kızların dediği gibi başka hikayeleri kendimize yoruyoruz o üzüyormuş gerçekten etkilenmem sandım da öyle olmuyormuş

Ya Allah seni güldürdün ya beni kabız mı oldun noldu kuru kayısı yedin mi

Shshshshshsh ay sabah sabah ne güldüm

Kız aynen bugün 4.gündü artık patlıcaktım. Dünden beri üzüm yiyorum tık yok. Sabah gözümü açtım zeytinyağı içtim . Anca azönce çıkabildim çok şükür yaaaahuu

Canınızı sıkmayın lütfen. Herkesin gebeliği kendine özel, üzmeyin kendinizi. Benim doktorum 24. haftaya kadar bile hiç hareket hissedilmeyebilir çok normal diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…