Allaha şükür bizim grupta kötü bir durum yaşayan çok olmadı hatırladığım 2 kişi sadece onlarda tatlı bir dille adımı sil diye rica ettiler ama ben saçma sapan şeylere girdim çıktım hepAh geldi işte :) burası sana iyi gelmiyor etkileniyor isen girme çünkü önemli olan sensin ve bebeklerin. Topik başkanlığı konusunda da sorumluluk hissetmek istemiyor isen onu da başkasına devredebilirsin. Yeter ki siz iyi olun.
Ayyy çok şükür yaKızlar kusura bakmayın dün çok kötü bir gün geçirdim sağlık açısından değil Allaha şükür ama mental olarak çok kötüydüm etkilendiğim şeyler oldu bir kaç bir şeyler okudum aslında okumam ama dayanamadım nedense ağlama krizleri yaşadım sürekli engel olamadım kendime sabahtan beri de dün hiç bebeklerin hareketlerini hissetmedim çok endişelendim yani hiçbir şeye tepki vermediler ilk defa böyle oldu. Eşim de dün için bugün girip okuma diye sinirlendi haklı olarak kendime engel olmak için üyeliği kapattım bu sabah açmaya çalıştım bir yerlere mesaj falan gönderdim yanıt gelmesini beklemek zorunda kaldım derken bu saat oldu. Dün bir çok kez doktorumu hemşiremi rahatsız ettim bugün zaten normalde randevu günüm inşallah gidip göreceğiz şu kan sulandırıcı mevzusu da kafamı baya bulandırdı öyle iğrenç bir gündü gebelik kayıpları falan hep karşıma çıktı aşırı etkilendim bugün iyiyim şükür güne güzel başladım çok şükür..
İyi olmana çok sevindim canım, kötü hiçbir şey okuma bundan sonra herkesin hikayesi farklı ve o hikayeler sana ait değil onları üstüne giyip kendine hiç yük etme. Senin hikayen sana özel ve bu hikayende umarım mutlulukla, sağlıkla kavuşmak var bebeklerine. Hep iyi ol, hep iyi olalım.Kızlar kusura bakmayın dün çok kötü bir gün geçirdim sağlık açısından değil Allaha şükür ama mental olarak çok kötüydüm etkilendiğim şeyler oldu bir kaç bir şeyler okudum aslında okumam ama dayanamadım nedense ağlama krizleri yaşadım sürekli engel olamadım kendime sabahtan beri de dün hiç bebeklerin hareketlerini hissetmedim çok endişelendim yani hiçbir şeye tepki vermediler ilk defa böyle oldu. Eşim de dün için bugün girip okuma diye sinirlendi haklı olarak kendime engel olmak için üyeliği kapattım bu sabah açmaya çalıştım bir yerlere mesaj falan gönderdim yanıt gelmesini beklemek zorunda kaldım derken bu saat oldu. Dün bir çok kez doktorumu hemşiremi rahatsız ettim bugün zaten normalde randevu günüm inşallah gidip göreceğiz şu kan sulandırıcı mevzusu da kafamı baya bulandırdı öyle iğrenç bir gündü gebelik kayıpları falan hep karşıma çıktı aşırı etkilendim bugün iyiyim şükür güne güzel başladım çok şükür..
İnşallah Allahım yüreğindeki acıyı dindirsin onu okuduğum an bitti olay koptum zaten saatlerce cevap verdi mi diye girdim çıktım kendi olaylarımı araştırmaya başladımO beni de çok etkiledi en başından beri takip ediyordum tüp bebek sürecimizden beriUmarım toparlanır ve doğru zamanda bebeğine kavuşur.
Ben 20 haftalık oldum hala hissetmiyorum kıız ben nerelere gideemEşim internette okudu 20 saat uyur bebekler falan diye bu haftalarda ama bu zamana kadar hiç böyle bir şey olmadı şimdi mi denk geldi diye kendimi yedim bitirdim doktorum da yarın geleceksin bir gün önce zaten detaylı vardı detaylıda yorulmuşlardır falan dedi ama önceki yaşadıklarımdan insanın içi içini yiyor maalesef okudukça daha kötü şeyler okudum kendim ettim kendim buldum yani. Bir daha asla bakmam başka yerlere benim hatamdı yani baktıkça baktım. Ne yediysem hareketlenmediler oysaki gece wc ye kalktığımda hep uyanıklardı sabah ne olmuş olabilir diye kendimi suçlamaya başladım saçma sapan şeylere girdim yani. Bugün iyiyim şükür güne hareketli başladım çok şükürkv ayrı bi değişik dün o kadar kötüyüm konuşacak halim yok hala şehir dışındalar sinirlendim doğunca mı geleceksiniz diye hala gelicez diyor inşallah geldiğiniz günü görürüz dedim ay o da ayrı bir şey doğuma gelecek resmen.. aman neyse
Girme güzelim girme bu gruptan başka hiçbiryere bakma. Ve nolur bu gruba dışarıdan gelenler olumsuz deneyimlerinizi gruptaki hamilelerin hassasiyetini düşünerek yazmamaya çalışın lütfen. İyisin ya iyi olmana çok sevindik canım.Aslında hiç okumam başlık kötüyse geçerim kapatırım bizim sayfaya bakarım sadece ama dün bütün gün hareket hissetmeyince araştırdıkça araştırdım çok kötü şeyler okudum aşırı üzüldüm yani anlatamam o derece.. Şubat grubunda tüp bebekten bir arkadaşım vardı dördüzleri onun mesajını gördüm yani bi kendime gelemedim bir daha asla başka sayfaya girmem asla yani
Amin canımİnşallah Allahım yüreğindeki acıyı dindirsin onu okuduğum an bitti olay koptum zaten saatlerce cevap verdi mi diye girdim çıktım kendi olaylarımı araştırmaya başladım
Aynen öyle hepimizin hikayesi başka olacak ve işin sonunda rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz zatenGirme güzelim girme bu gruptan başka hiçbiryere bakma. Ve nolur bu gruba dışarıdan gelenler olumsuz deneyimlerinizi gruptaki hamilelerin hassasiyetini düşünerek yazmamaya çalışın lütfen. İyisin ya iyi olmana çok sevindik canım.
benim de aklım kaldı çok inşallah iyilerdirBen de çok merak ettim inşallah bebekler de kendi de iyidir
Şuan 18+4 canım şükür kiBen 20 haftalık oldum hala hissetmiyorum kıız ben nerelere gideemdoktorun dediği gibi yorulmuşlar minikler ama 20 saati bulmadan uyanmışlar sanırım. Kv içinde boşver takma bile kafana hepsi bi tuhaf değil mi zaten sen dediğim gibi kendine ve bebeklerine odaklan zaten çok yolumuz kalmadı yarısı bitti benim en azından. Sen kaç haftalıksın şu an
Aynen kız kaybolma ortalıktanAllaha şükür bizim grupta kötü bir durum yaşayan çok olmadı hatırladığım 2 kişi sadece onlarda tatlı bir dille adımı sil diye rica ettiler ama ben saçma sapan şeylere girdim çıktım hep
İşte dün daha fazla dursaydım o durumda size de buraya insanların kötü hikayelerini yazmak doğru olmazdı kendime bu şekilde engel oldum iyi hissettiğimde zaten gelirim diye düşündümAmin canımaraştırmak iyi gelmiyor internette her türlü bilgi dolanıyor kendimize engel olmamız ve sadece doktorumuzun dediklerine göre hareket etmemiz gerekiyor .Sonuçta kişiye özel bir süreç. Bende tüp bebek sürecinde böyle olmuştum bir sürü kötü hikaye ile karşılaştım bi sabah akıntım oldu koşarak tuvalete gittim ama dualar ediyorum kan olmasın diye ağlıyorum transfer sonrası.. Bir baktım normal akıntı sonra gruba yazdım bana iyi gelmiyor bir süre uzaklaşacağım bir süre girmedim.
Çok şükür bi bu kadar daha sabret bebeklerine kavuscaksın sendeŞuan 18+4 canım şükür ki
Ya Allah seni güldürdün ya beniAynen kız kaybolma ortalıktanbizim grupta dünden beri paylaşılan en kötü şey mesela benim 3 gündür tuvalete çıkamıyor oluşum falan
Shshshshshsh ay sabah sabah ne güldümAynen kız kaybolma ortalıktanbizim grupta dünden beri paylaşılan en kötü şey mesela benim 3 gündür tuvalete çıkamıyor oluşum falan
Evet aptal gibi onu da okudum Allahım yine şubat grubunda birine denk geldim yarabbim tövbe kimsenin başına gelmesinÇok şükür bi bu kadar daha sabret bebeklerine kavuscaksın sendeikiz olduğu için erken doğum vs muhabbetleri oluyor bak şimdiden uyarıyorum onlara da bakma her ikiz annesi erken de doğurmuyor yolun yarısı bitti inşallah
Tamam artık bu saatten sonra bütün kötü şeyleri bildiğine göre daha da kötülerini görmek zorunda değilsin. Bak artık o konulara bakmana gerek kalmadı her şeyi gördünEvet aptal gibi onu da okudum Allahım yine şubat grubunda birine denk geldim yarabbim tövbe kimsenin başına gelmesin
Gerçekten yani dün bütün kotamı doldurdum bir daha yanlışlıkla bassam bile konuşan koşarak uzaklaşırım telefondan kızların dediği gibi başka hikayeleri kendimize yoruyoruz o üzüyormuş gerçekten etkilenmem sandım da öyle olmuyormuşTamam artık bu saatten sonra bütün kötü şeyleri bildiğine göre daha da kötülerini görmek zorunda değilsin. Bak artık o konulara bakmana gerek kalmadı her şeyi gördün
Ya Allah seni güldürdün ya benikabız mı oldun noldu kuru kayısı yedin mi
Shshshshshsh ay sabah sabah ne güldüm
Canınızı sıkmayın lütfen. Herkesin gebeliği kendine özel, üzmeyin kendinizi. Benim doktorum 24. haftaya kadar bile hiç hareket hissedilmeyebilir çok normal diyor.Kızlar kusura bakmayın dün çok kötü bir gün geçirdim sağlık açısından değil Allaha şükür ama mental olarak çok kötüydüm etkilendiğim şeyler oldu bir kaç bir şeyler okudum aslında okumam ama dayanamadım nedense ağlama krizleri yaşadım sürekli engel olamadım kendime sabahtan beri de dün hiç bebeklerin hareketlerini hissetmedim çok endişelendim yani hiçbir şeye tepki vermediler ilk defa böyle oldu. Eşim de dün için bugün girip okuma diye sinirlendi haklı olarak kendime engel olmak için üyeliği kapattım bu sabah açmaya çalıştım bir yerlere mesaj falan gönderdim yanıt gelmesini beklemek zorunda kaldım derken bu saat oldu. Dün bir çok kez doktorumu hemşiremi rahatsız ettim bugün zaten normalde randevu günüm inşallah gidip göreceğiz şu kan sulandırıcı mevzusu da kafamı baya bulandırdı öyle iğrenç bir gündü gebelik kayıpları falan hep karşıma çıktı aşırı etkilendim bugün iyiyim şükür güne güzel başladım çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?