Güle güle kullan kuzum çok güzeller. Ben açıkçası şöyle birşey düşünüyorum düz renk bir pijama takımı beyaz ya da krem özellikle. Üstüne sabahlık diye trendyolmillanın rengarenk kaftanları. Saçıma da süslü püslü bir taç aklımda bu var ama ruh halim müsade ederse bir de mart burada çok soğuk oluyor bunlardan polara geçmek zorunda da kalabilirim
Güle güle kullan kuzum çok güzeller. Ben açıkçası şöyle birşey düşünüyorum düz renk bir pijama takımı beyaz ya da krem özellikle. Üstüne sabahlık diye trendyolmillanın rengarenk kaftanları. Saçıma da süslü püslü bir taç aklımda bu var ama ruh halim müsade ederse bir de mart burada çok soğuk oluyor bunlardan polara geçmek zorunda da kalabilirim
Kızlar ben bez stoğu yapmaya başladım, dolap uygulamasından, çunku çok pahalanacak, dolap biraz daha ucuz
En azından her numaradan bi pk bez aldım
Bide anne yanı yatağı aldım
Kızlar benim gibi sürekli idrar yolu yanması yaşayan var mı? Ya aslında tam olarak tarifte edemiyorum. Vajinalda ağrı acı var sürekli ayaklarımı birbirine sürtüyorum böyle olunca çok rahatsız edici bir his.
Kızlar ben bez stoğu yapmaya başladım, dolap uygulamasından, çunku çok pahalanacak, dolap biraz daha ucuz
En azından her numaradan bi pk bez aldım
Bide anne yanı yatağı aldım
Ya ben böyle ahşap yataklar var ya minnak onları çok beğeniyorum. Kısa süreli kullanım max 6 ay falandır herhalde. Dolap ta güzel bulsam uyguna keşke ben de alsam. O salonda durur mesela anne yanı da yatak odasında. Hevesimi de almış olurum hem