Önemli değil diye biliyorum biz etiketi kopmuş ürünü beden değişimi yapmıştık stok bakıp aynı ürünün hangi mağazada olduğunu bulabilirseniz değiştirirsiniz
Önemli değil diye biliyorum biz etiketi kopmuş ürünü beden değişimi yapmıştık stok bakıp aynı ürünün hangi mağazada olduğunu bulabilirseniz değiştirirsiniz
Ya ben böyle ahşap yataklar var ya minnak onları çok beğeniyorum. Kısa süreli kullanım max 6 ay falandır herhalde. Dolap ta güzel bulsam uyguna keşke ben de alsam. O salonda durur mesela anne yanı da yatak odasında. Hevesimi de almış olurum hem
Gercekten hrsey çok pahalı, 6 ay için kullanılcak şeye okdr para vermem, ilk bebiş tabıkı heveslisiniz, hrseyın iyisi ve guzeli olsun isteriz. Dolaba bı bak iatersen cnm
Allahtan oğlumdan beşik, bebek arabası, araba koltugu, mama sandalyesi vs bu tarz seyler var hep kızım olursa onada kullanırım dıye ortak renk almıştım taaa 11 yıl önce
Ayy ped demişken ben 2 yılı aştı neredeyse ped kullanmıyorum. Adet kabı kullanıyordum. Şimdi doğumdan sonra ped kullanması çok zoruma gidecek çok rahatsız edecek beni kesin
Gercekten hrsey çok pahalı, 6 ay için kullanılcak şeye okdr para vermem, ilk bebiş tabıkı heveslisiniz, hrseyın iyisi ve guzeli olsun isteriz. Dolaba bı bak iatersen cnm
Allahtan oğlumdan beşik, bebek arabası, araba koltugu, mama sandalyesi vs bu tarz seyler var hep kızım olursa onada kullanırım dıye ortak renk almıştım taaa 11 yıl önce
Evet herşey çok pahalı bir de biz tek çocuk düşünüyoruz kısmetse. Kardeşim çocuk düşünmüyor hani peşime kullanacak da yok. Gereksiz masraf istemiyorum ben de