2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım çoğunluğun düzeliyormuş çok kafana takma hersey yolundaymış maşallah

Evet bizde öyle dusunuyoruz bakalim insallaaaah ağır kaldirmak, cok yorucu iş yapmak ve ilişki yasak en tehlikeli sey bunlarmis suan icin sana dediler mi bisey
Demedi hiçbir şey o yüzden sana sordum ben de ilişki yasak demişti ama bundan önceki muayenede o kadar

Aynen öyle aslinda doktorum da korkutmak istemem seni cogu kiside yukari cikiyo dedi ama simdi google yazicaksin benim anlattigimin 10 kat kotuleri cikicak karsina korkma diye ben soyluyorum dedi ben inaniyorum yukari cekicek oglum plesantasini
Çok şükür canım atlattın ne güzeldarısı bizlere olsun
Amiiinn hepiniz daha guzel sonuclarla gecirin insallaaaahh

Seninki de marjinal canım o zaman benim de kanala yakın o yüzden marjinal dedi zaten bizimki en hafifi inşallah kanalla mesafesi uzaklaşır hepimizin ama kanama riski var maalesef inşallah öyle bir şey yaşamayız sağlıkla doğumlar yaparız

Yok canım yapmıyorum zaten hiç iş yapmıyorum hatta yemeği eşim yapıyor temizliğimi de annem yapıyor haftasonları, bu düzende devam muhtemelen doğuma kadar
Sende yine dikkat et agir kaldirma cok is yapma duzelene kadar canimmm

Yok canım yapmıyorum zaten hiç iş yapmıyorum hatta yemeği eşim yapıyor temizliğimi de annem yapıyor haftasonları, bu düzende devam muhtemelen doğuma kadar
Aman cok iyi bende annemide getirmistim hastaneye doktor boyle konusunca birakamdim eve getirdim yanima bu hafta yazlik kislik ayiricaktim onlari yapariz diye Allah basimizdan eksik etmesin onlari

İnşallah canım bir daha ki kontrollerimizde yukarı çıktığını görürüz
Çok iyi canım dinlenebiliyorsun, ben senin gibi değilim malesef, iki tane çocuğum var, yemek yapıyorum, temizliği de kendimi yormadan sadece etrafımdaki tozları falan alıyorum, süpürge açıyorum,genel temizliği eşim haftasonu yapıyor, çocuklar okuldayken dinleniyorum bol bol, onlar gelince de dinleniyorum ödevlerini yapıyorlar kontrol ediyorum, çoğu zamanda büyük kardeşiyle ilgileniyor böyle böyle hallediyoruz

ben oldum canım cuma günü. İğne vurulan yere dokununca hassasiyet vardı onun dışında hiç yan etki olmadı.

Yaa insanın başka çocukları olunca tabii ki tam dinlenme olmuyordur. Benim ilk bebeğim o yüzden daha rahat o açıdan ama sen de tecrübeli olduğun için kafa olarak daha rahatsındır

Aman cok iyi bende annemide getirmistim hastaneye doktor boyle konusunca birakamdim eve getirdim yanima bu hafta yazlik kislik ayiricaktim onlari yapariz diye Allah basimizdan eksik etmesin onlari
Amin amin ay benim o dertlerim yok Allah'tan en sevmediğim olay o yazlık kışlık muhabbetleri ben dolabımı ikiye ayırmıştım yazlık ve kışlık olarak o yüzden kaldırma etme olayı olmuyor, eşimin de öyle yapmıştım rahatlık valla sadece yazlıklardan vereceklerim var seneye alacaklarım için yer açılsın diye o kadar

Off evet yer olsa en guzeli o oooh bencede taze anne olarak dolapta yenilemek gerekiyo

Off evet yer olsa en guzeli o oooh bencede taze anne olarak dolapta yenilemek gerekiyo
Ben yeni bir şey alınca eskilerden bir şey gözden çıkarıyorum böylece dolabım hep eşit oranda devam ediyor öyle tabii daha kombinler yapacağız kızçemle

Kasılma bıçak sağlanır gibi dönerken olmuyor o genelde idare yolunda enfeksiyon varsa oda yoksa büyüdüğü için normal deniyor
Bana kasılma şikayeti ile vermedi zaten kramplar için magnezyumum da düşüktü verdi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…