Detaylıdan da doktor kontrolünden de çıktım kızlar Allahıma çok şükür oğlumda hiç sorun çikmadi pozisyonuda cok iyiydi herseyi göründü elleri ayaklari organlari falan suanlık tek sorunumuz plasenta previa marjinal plasenta rahim agzini yarim sekilde kapatmis duzelmezse normal dogum imkansiz ve dogumda da benim için riskler varmış ama ben inaniyorum birdahaki kontrolde yukarı çıkmış olacak Allahin izniyle bebeğim iyi ya Allahıma çok şükür gerisi illa hallolur minik ayaklarimiza bakın teyzoşlariii
Evet bizde öyle dusunuyoruz bakalim insallaaaah ağır kaldirmak, cok yorucu iş yapmak ve ilişki yasak en tehlikeli sey bunlarmis suan icin sana dediler mi bisey
Maşallah canım darısı bizlere olsun sağlıkla, 16.haftada gittiğimde bana plesanta previa takip edilecek dedi, inşallah yukarı çıkar plesantalarımız, benim zaten sezeryan olacak orası kesinde, bizim için riskler varmış, inşallah yukarı çıkacak ve çok iyi geçecek doğumlarımız
Aynen öyle aslinda doktorum da korkutmak istemem seni cogu kiside yukari cikiyo dedi ama simdi google yazicaksin benim anlattigimin 10 kat kotuleri cikicak karsina korkma diye ben soyluyorum dedi ben inaniyorum yukari cekicek oglum plesantasini
Bana plesanta previa dedi ama başka birşey demedi, galiba bunlarında derecesi oluyor, kimi rahmi tam kapatıyor, kimi rahmi yarım, kimi de yahme yakın oluyor, bana rahme yakın dedi artık ne oluyor bilmiyorum, ağır taşımayacaksın, cinsel ilişki yok, yorulma, ayakta fazla kalma, en ufak bir kanamada acile gel dedi, zaten aşağı yukarı bilindik şeyler
Takip edeceğiz dedi, yukarı çıkma ihtimali varmış inşallah bu durumda olan hepimizin yukarı çıkar
Seninki de marjinal canım o zaman benim de kanala yakın o yüzden marjinal dedi zaten bizimki en hafifi inşallah kanalla mesafesi uzaklaşır hepimizin ama kanama riski var maalesef inşallah öyle bir şey yaşamayız sağlıkla doğumlar yaparız
Yok canım yapmıyorum zaten hiç iş yapmıyorum hatta yemeği eşim yapıyor temizliğimi de annem yapıyor haftasonları, bu düzende devam muhtemelen doğuma kadar
Yok canım yapmıyorum zaten hiç iş yapmıyorum hatta yemeği eşim yapıyor temizliğimi de annem yapıyor haftasonları, bu düzende devam muhtemelen doğuma kadar
Aman cok iyi bende annemide getirmistim hastaneye doktor boyle konusunca birakamdim eve getirdim yanima bu hafta yazlik kislik ayiricaktim onlari yapariz diye Allah basimizdan eksik etmesin onlari
Seninki de marjinal canım o zaman benim de kanala yakın o yüzden marjinal dedi zaten bizimki en hafifi inşallah kanalla mesafesi uzaklaşır hepimizin ama kanama riski var maalesef inşallah öyle bir şey yaşamayız sağlıkla doğumlar yaparız
Çok iyi canım dinlenebiliyorsun, ben senin gibi değilim malesef, iki tane çocuğum var, yemek yapıyorum, temizliği de kendimi yormadan sadece etrafımdaki tozları falan alıyorum, süpürge açıyorum,genel temizliği eşim haftasonu yapıyor, çocuklar okuldayken dinleniyorum bol bol, onlar gelince de dinleniyorum ödevlerini yapıyorlar kontrol ediyorum, çoğu zamanda büyük kardeşiyle ilgileniyor böyle böyle hallediyoruz
Kızlar Bugün 20+4 olduk ara ara damar atışı hissediyordum ama dün gece uzun bir süre hissettim. Cumartesi ayrıntılı ultrasona gideceğiz.
Bugün de tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim. Vurulduktan sonra dikkat etmemiz gereken bir şey var mı ya da bir yan etkiyle karşılaşan oldu mu merak ettim
İnşallah canım bir daha ki kontrollerimizde yukarı çıktığını görürüz
Çok iyi canım dinlenebiliyorsun, ben senin gibi değilim malesef, iki tane çocuğum var, yemek yapıyorum, temizliği de kendimi yormadan sadece etrafımdaki tozları falan alıyorum, süpürge açıyorum,genel temizliği eşim haftasonu yapıyor, çocuklar okuldayken dinleniyorum bol bol, onlar gelince de dinleniyorum ödevlerini yapıyorlar kontrol ediyorum, çoğu zamanda büyük kardeşiyle ilgileniyor böyle böyle hallediyoruz
Yaa insanın başka çocukları olunca tabii ki tam dinlenme olmuyordur. Benim ilk bebeğim o yüzden daha rahat o açıdan ama sen de tecrübeli olduğun için kafa olarak daha rahatsındır
Aman cok iyi bende annemide getirmistim hastaneye doktor boyle konusunca birakamdim eve getirdim yanima bu hafta yazlik kislik ayiricaktim onlari yapariz diye Allah basimizdan eksik etmesin onlari
Amin amin ay benim o dertlerim yok Allah'tan en sevmediğim olay o yazlık kışlık muhabbetleri ben dolabımı ikiye ayırmıştım yazlık ve kışlık olarak o yüzden kaldırma etme olayı olmuyor, eşimin de öyle yapmıştım rahatlık valla sadece yazlıklardan vereceklerim var seneye alacaklarım için yer açılsın diye o kadar
Amin amin ay benim o dertlerim yok Allah'tan en sevmediğim olay o yazlık kışlık muhabbetleri ben dolabımı ikiye ayırmıştım yazlık ve kışlık olarak o yüzden kaldırma etme olayı olmuyor, eşimin de öyle yapmıştım rahatlık valla sadece yazlıklardan vereceklerim var seneye alacaklarım için yer açılsın diye o kadar
Ben yeni bir şey alınca eskilerden bir şey gözden çıkarıyorum böylece dolabım hep eşit oranda devam ediyor öyle tabii daha kombinler yapacağız kızçemle