Sanki hafiflemiş o kadarda olmuyor ama uyumaya giderken bile vajinada baskı oluyor sağa sola dönerken ve gün içinde hep solda baskı var..ama ben canım demek olar yatıyorum ondanda ola bilir kuzum sonuçta doktor dedi ola bilir hiç takma..bende çocuğun haraketlerine taktım hep pıt pıt oluyor onuda Google okudum bazen pıt pıt hiss etdiklerimiz çocukla alakalı diğilmiş
Benim de dün ve bugün yoktu yemekten sonra yine başladı. Hafif makata doğru vuruyor haftalarımız aynı acaba ağırlaşıyoruz o yüzden mi? Bebeği de bende bugün az hissettim. Ama yinede hissettim. Canım artık hızlı sert vuruyorlar güçlendi hareketleri. Pıt pıt olarak sert mi vuruyor mesela
Benim de dün ve bugün yoktu yemekten sonra yine başladı. Hafif makata doğru vuruyor haftalarımız aynı acaba ağırlaşıyoruz o yüzden mi? Bebeği de bende bugün az hissettim. Ama yinede hissettim. Canım artık hızlı sert vuruyorlar güçlendi hareketleri. Pıt pıt olarak sert mi vuruyor mesela
Ben mesela bugün okadar az hissettim ki hareketlerini sanırım değişiyor. Sonuçta bişeyler hissediyorsun damar hareketi sürekli olacak bişey değil hepimiz pıt pıt diye tanımladık aynı şeyleri hissettik.
Ben mesela bugün okadar az hissettim ki hareketlerini sanırım değişiyor. Sonuçta bişeyler hissediyorsun damar hareketi sürekli olacak bişey değil hepimiz pıt pıt diye tanımladık aynı şeyleri hissettik.
Haklısın canım hiçbişey yoktu birden olunca telaşlandım birde normalde 1 veya 2 kez batar sonra geçerdi. Doktor daha çok ağrıların olacak organlarını sıkıştırmaya başlayacak demişti. Neyse iyi düşünüyorum..
Bende bugün değişik bir gün yaşıyorum, eve giresim gelmiyor sürekli gezesim var iki akşamdır öyleyim bu sefer eşimi yoruyorum o da haklı çalışıyor yoruluyor, iki gündür bu zamana.madae tartışmayan biz tartışmaya başladık ve ben ağlarken gülüyorum, bugün hep göz yaşıyla gezdim resmen, ağlarken bir insan neden güler yaaa ya sanırım ben sıkıldım biraz bulunduğum yerde hiç arkadaşım yok aile apartmanında yaşıyoruz genelde hep yaşlılar var ve benim yaşitim yok, sanırım hormonlarla alakalı sanırım. Ama ağlarken gülmek yani bunu yaşamamıştım. Hatta eşime bugün taşinalım mı dedim. Şu an kira vermiyoruz amcasının evinde yaşıyoruz yani çok saçma kiraya çıkmak evet ama öyle dedim tabi o da sinirlendi haklı olarak. Ayyy öyle derdimi paylaşayayim dedim kızlar. Ama bebeğimi etkilememişimdir inşAllah yaaa. Böyle olunca onun için endişeleniyorum. İyi bir anne olmadığımi onu da üzdüğümü düşünüyorum