2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim de dün ve bugün yoktu yemekten sonra yine başladı. Hafif makata doğru vuruyor haftalarımız aynı acaba ağırlaşıyoruz o yüzden mi? Bebeği de bende bugün az hissettim. Ama yinede hissettim. Canım artık hızlı sert vuruyorlar güçlendi hareketleri. Pıt pıt olarak sert mi vuruyor mesela

Ya kuzum ben sordum ya normal dedi her yerine vurucak dedi
Heryerime vuruyor aynen neyin ağrısı anlayamıyorum iyi bişey mi yoksa önlem almam gerekiyor mu diye düşündüm.

Aynen canım tabi ondan olucak artık.Yok canım bende sert hiss etmiyorum malesef..bende buna taktım mesela sanki 18 haftada olduğu gibi hafiften.

Aynen canım tabi ondan olucak artık.Yok canım bende sert hiss etmiyorum malesef..bende buna taktım mesela sanki 18 haftada olduğu gibi hafiften.
Ben mesela bugün okadar az hissettim ki hareketlerini sanırım değişiyor. Sonuçta bişeyler hissediyorsun damar hareketi sürekli olacak bişey değil hepimiz pıt pıt diye tanımladık aynı şeyleri hissettik.

Ben mesela bugün okadar az hissettim ki hareketlerini sanırım değişiyor. Sonuçta bişeyler hissediyorsun damar hareketi sürekli olacak bişey değil hepimiz pıt pıt diye tanımladık aynı şeyleri hissettik.
Ayy nebilim ya bir detaylıya girsem rahatlarım kuzum

İçini ferah tut canım .Endişelenip hem kendini hem bebişi telaşlandırma.Sabaha bişeyin kalmaz inşallah.

İçini ferah tut canım .Endişelenip hem kendini hem bebişi telaşlandırma.Sabaha bişeyin kalmaz inşallah.
Haklısın canım hiçbişey yoktu birden olunca telaşlandım birde normalde 1 veya 2 kez batar sonra geçerdi. Doktor daha çok ağrıların olacak organlarını sıkıştırmaya başlayacak demişti. Neyse iyi düşünüyorum..

Aaa gelmiş bile güzel haberlerini bekliyoruz gelmek bilmez perşembe artık
Ayy eveeet çok heyecanlı . İnşallah musmutlu haberlerle gelirim

Bende 20 +2 yim göbek uzerinden hissediyorum
Benim kızım biraz ağır kanlı demek ki anca çıkacak

Benim de öyle , göbek deligimin altında
Sizin kaçıncı hafta

Canım biranda çıkar göbek deliğinin gerilmesinden anlarsın.
Kuzum aslında gerildi göbek deliğim . Ama altta benimki hep

Bende bugün değişik bir gün yaşıyorum, eve giresim gelmiyor sürekli gezesim var iki akşamdır öyleyim bu sefer eşimi yoruyorum o da haklı çalışıyor yoruluyor, iki gündür bu zamana.madae tartışmayan biz tartışmaya başladık ve ben ağlarken gülüyorum, bugün hep göz yaşıyla gezdim resmen, ağlarken bir insan neden güler yaaa ya sanırım ben sıkıldım biraz bulunduğum yerde hiç arkadaşım yok aile apartmanında yaşıyoruz genelde hep yaşlılar var ve benim yaşitim yok, sanırım hormonlarla alakalı sanırım. Ama ağlarken gülmek yani bunu yaşamamıştım. Hatta eşime bugün taşinalım mı dedim. Şu an kira vermiyoruz amcasının evinde yaşıyoruz yani çok saçma kiraya çıkmak evet ama öyle dedim tabi o da sinirlendi haklı olarak. Ayyy öyle derdimi paylaşayayim dedim kızlar. Ama bebeğimi etkilememişimdir inşAllah yaaa. Böyle olunca onun için endişeleniyorum. İyi bir anne olmadığımi onu da üzdüğümü düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…