2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
o zaman bebek çok hareketli olursa bu ağrılar daha çok oluyor galiba canım

Daha önce yediğin güvendiğin bir yer ise neden olmasın. Bende yedim valla tabi bildiğim biyerdi.
Daha önce dışarıdan lahmacun yemedim normalde evde kendimiz yapıyoruz pizza tavasında o yüzden tereddüt ettim bildiğim yer yok çünkü ama arkadaşlardan aldım gazı sipariş verdim puanı yüksek bir yerden

o zaman bebek çok hareketli olursa bu ağrılar daha çok oluyor galiba canım
Canım bence bebek gelişiyor rahim de ona bağlı büyüyor o ara sanırım vücudumuz da adapte olmaya çalışıyor. Bugün de hareketli mesela ama ağrı yok. Bence gebelik haftası ve vücudun alışması ve bebeğin konumuna göre bu ağrılar oluyor. Sonuçta içeride sürekli hareket halinde bir minnoş var.

Tamda bunu sormak icin siteye koştum canim 18. Haftada rahim ici kasilir mi ki ya ben bebegin hic hareketlerinide hissedemiyorum henuz

canım su olduğunu düşündüm ben de dün dışarı çıktım az su içtim gece kasıldım olabilşr mi acaba diye onu düşünüyorum ben de

canım su olduğunu düşündüm ben de dün dışarı çıktım az su içtim gece kasıldım olabilşr mi acaba diye onu düşünüyorum ben de
O da olabilir bak doğru .. canım bu vajinada vakumlanıyor gibi hissiyat hâlâ oluyor mu sende de ? Benim çok aşırı oluyor bu ara ya .

Tamda bunu sormak icin siteye koştum canim 18. Haftada rahim ici kasilir mi ki ya ben bebegin hic hareketlerinide hissedemiyorum henuz
18. haftam da sadece ara ara kasık batmam olmuştu canım. Herkes de farklıdır ama bu rahim içi kasılma normal kasılma olabilir mi? Bilemedim canım doktorunla görüşsen daha sağlıklı olur.

Kızlar yaaa yarın misafirim geliyor ve ben bugün resmen yorgunluktan bittim, pazar market derken eve gelip mutfakla uğraştim ve sırtim çok ağırıyor uzandım şimdi. Çok yorgunluk bebeğe bir zararı yoktur dimi sadece sırtım ağırıyor şu anlık. Biraz da kapının önünden eve poşet taşıdim azcikin ağırdı ama mesafe kısaydı

Son durumlarımı yazıyorumdün öğlen 12 sonra vajinada ve kasıklarda ağrılarım vardır hiç iş bile görmemiştim ama nasıl ağrılar sadece ayakta olarken..bu gün ama sabah çok iyiydim sonra gitdim sağlık ocağına sıfır ağrım vardır geldim eve bir kaç defa eğildim etdim mecbur olarak şimdi yine ağrılarım var ama dediğim gibi uzanınca yok sadece ayağa kalkıb yürüdükte ve ya sağa sola dönerken alıştım ben artıkhep iyi şeyler düşünüyorum

Ben gayet yiyorum

Bu işler hiç çekilmiyor gebelikte, hamilelere misafir gelmesin lütfen ya bişey olmaz canım sadece bikaç gün sırt bel ağrıların geçmez

Bu işler hiç çekilmiyor gebelikte, hamilelere misafir gelmesin lütfen ya bişey olmaz canım sadece bikaç gün sırt bel ağrıların geçmez
Ahh sorma kuzum yaaaa, normalde o kadar iş yapmıyordum uzun zamandır ama mecbur yaptım. Şimdi uzandım geçer inşAllah yaaa, diyorum ki zamanında annelerimiz neler yapıyormuş yani niye düşünüyorsun ki diyorum ama insan düşünüyor tabi, düşük tehlikesini atlattık çok şükür artık ondan korkmuyorum, ben gebe kaldığımı bilmeden damacana kaldırıp mutfağa koymuştum sonra dedim ki Rabbim nasip edecekse ediyor zaten, ama şimdi kasilmalardan konuşuyoruz yaa bende anlamıyorum haliyle sanirim o da erken doğumu mu tetikliyor tam bilmiyorum da sanırım ondan endişelendim ama geçer inşAllah

Artık ağrılarımızın normal olduğunu kabullenmemiz lazım canım demekki

Canım dün seninle ağrı çektik bugün bende iyiydim. sağa sola hareket esnasında benim de ağrılarım oluyor. Böyle sanki göbek deliği izahsında sağ sol batma ağrısı oluyor. Bende alışıyorum

Bende alıştım canım bak şimdi abdest alıcam ama zorlanıyorum resmen sanki karnımda geriliyor

Bende alıştım canım bak şimdi abdest alıcam ama zorlanıyorum resmen sanki karnımda geriliyor
Kuzum gerilecek tabi google hamile karınları yaz gergin olmayan karın yok ona takılmayalım bence. Sürekli ağrılarımız olmasın yeterki

Kuzum gerilecek tabi google hamile karınları yaz gergin olmayan karın yok ona takılmayalım bence. Sürekli ağrılarımız olmasın yeterki
Yok canım biliyorum akşamlar inanılmaz ağırlaşıyorum.Aynen sürekli olmasın yeter hem bence biz zamanla alışacaz hepimiz

Temizlikten olmuştur canım yorulunca artıyor ağrılar. Ben de biraz yormuştım acısı gece çıktı. Çıkmasın inşallah Allah korusun
Amin canım inşallah işte ister istemez gelen giden de oluyo temizlikte yapılıyo evde Bı çocuk olunca da oturmak zor oluyor sağ salim kucagımıza alırız inşallah hepımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…