2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bana da hiç bakılmadi tekrar gititgimde bi soracağım

Akşam nasıl peki ? benimde hep öyleydi akşamları sert gergin doluluk hissi sabah yumuşak kalkardım şu bir kaç gün sabahta doluluk hissi sert ve gergin kalkıyorum ağırlık var gibi karnımda
Benim genel olarak akşamlarıda sert yada gergin olmuyor pek. 3.gebeliğim içerisi baya geniş sanirim 21 haftalık olduk ama hala öyle çok belli olmuyor benim karnım

Süper tamam inşallah onunla alakalı olsunda başka birşey olmasın teşekkür ederim rahatladım
Eğer ki miden küçükse hamile kalmadan öncede yediklerin içtiklerinde miden hemen şişiyorsa maalesef şimdi de her yediğimiz böyle şeyler yaratıyor. Ben kendimi bildiğim bileli ne zaman fazla kaçırsam özelikle ekmek vs midem hep şişer karnımın üstü hemen anlıyorum ne zaman az yesem hiçbir sıkıntı yok. Yani en azından ben böyleyim. İnşallah seninde böyledir gözleme bakalım kendini

Sabah kalktığınız zaman akşamları hani gergin oluyor ya karnımız onun gibi mi oluyor bir ağırlık doluluk var gibi ben 20+3 üm bir kaç gündür bu şekilde uyanıyorum karnım rahat değil de
Evet tam olarak onun gibi bir ağırlık doluluk var benim de hatta eşime artık bebek taşıdığımı hissediyorum demiştim büyüyorlar o yüzden normaldir herhalde hiç sorgulamamıştım akşam daha büyük oluyor yediğimiz içtiğimizden dolayı ama o doluluk hissi sabah akşam aynı

Vajinal değil canım karından ölçüm yapıldi hep 37 38 35 diyorlar değişiyor her kontrolde dün doktorum 40 mm dedi ki en iyi gördüğüm bu oldu doktorumda sevindi bu rakamı görünce hatta
Sanırım çok uzunlarda da normal doğum zor oluyormuş. Bana doktor bişey demedi uzunlukla ilgili .8 gün sonra detaylı ultrason için kendi doktoruma gidicem. Ona da sorarım o kaç ölçecek o daha önce uzunluk ölçüsü vermemişti .

15. Haftadan sonra ölçülüyor demişti bana. Doktor ölçmüştür. Bi sıkıntı görmediyse söylememiştir. Sormadan söylemiyolar genelde.

Tam olarak ne zmn bakılıyor bilgim yok ama ben 20.haftamda sordum ozmn bi bakalım dedi Allah a şükür bir sknti çıkmadı

Ne güzel ya darısı bana olsunZaten ben hep diyorum karnımdaki oğlum mucize bebekdevlete çocuk almak için randevu alınca hamile kaldım kendim doğurmasam bile dedim evimizden çocuk sesi gelir yani o kadar vazgecmiştikbu günümüze şükür

Kızlar bana hep doktor karından ölçüm yaptı bir defa kendim bile istedim gerek yok dedi

Teşekkür ederim kuzum. Allah hepimizi de bebeklerimizi de korusun . Amin ,

Benim genel olarak akşamlarıda sert yada gergin olmuyor pek. 3.gebeliğim içerisi baya geniş sanirim 21 haftalık olduk ama hala öyle çok belli olmuyor benim karnım
Anladım karın yapımız farklı olabilir o halde birde birden fazla gebelik geçirince rahım bağları daha gevşek olduğu için yumuşak olabilir

Evet haklısınız normaldede midem çabuk rahatsız olur ondan o halde sevindim ondan olsun bebekten yana bir sıkıntı olmasında

Tamam süper aynıyız o halde çok sevindim yalnız değilim

Evet farklı bir doktor ölçümüde iyi olur benim bu ölçümler 4 farklı doktorlardan biri kendi doktorum 4 diyen en son. 5 ise evet normal doğum zor oluyormuş ama 30. Haftadan sonra yavaş yavaş azalacakmış

Çok şükür canım, gönlündeki gibi olsun sağlıkla

Kuzum sanırım karından belli bir sınır altında görürlerse alttan bakıyorlarmış. Onun harici alttan muayene çok yapılmıyor
İn şa Allah öyledi canım çünkü ben kendim söyledim gerek yok diyor hem zaten fitilimde iğnemde var

Kızlar benimle aynı şeyi yaşayan var mı çok merak ediyorum yaaa ve çok rahatsız edici bir durum .. şöyle ki ; karnımda bi anda bebek hareketleniyor hızlı hızlı, tam o esnada genital bölgemde de aşırı bi hareketlenme oluyor iç kısımdan. Sanki genital bölgemden bir şey vakumlanıyo gibi düşünün çok rahatsız etti ya bebek hareketi bu kadar aşağı vurmaz ki bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…