2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
paris2023 canım nasılsın dün yazamadım kusura bakma, okudukça aklıma takacak birsey buluyorum dünde öyle geçti. Doktorum aramış sakinleştiriyor resmen. Bence o bebek hareketiydi canım zaten sanırım hafta sonu Dr gideceksin için daha çok rahat eder

Kuzum benim canım isteyince yiyorum valla yani bu kadar her şeye dikkat etmiyorum..mesela bu gün mayonezli salata yaptım yeyicem yani
Bende senin gibiyim canım. Canım isterse azda olsa yiyorum. Yani tek dikkat ettiğim temizlik temiz yıkanmış olsun. Yada markası. Ketçapta mayonezde yiyorum. Yani zaten yatıyorum mutsuzum birde bunlara girersem iyice mutsuz olurum. Belki hayatımın en güzel dönemini yatarak geçiriyorum. Bari onu güzel atlatayım diyorum

İyi ediyorsun bende öyleyim bir tek mesela ben ciğer çok severim ama yemiyorum salam sosis az yiyen biriyim bazen eşim kendine tost ederken kokusundan duramıyorum çok çok ufak çekirdek boyutunda alıyorum..ama hiç unutmam ilk haftalar canım inanılmaz çok sosis istedi ve ben yedim ne edeyim duramadım.Yemesem daha çok strese giriyorum.

Kıyamam canım o kadardan birsey olmaz hele pişmiş sosisse hiç birsey olmaz. Bana doktorum kesinlikle salam yeme. Sosis pişir ye, sucuk çok istersen yağda kızart ye dedi. Zaten onları çok sevmiyorum canım hiç istemedi. Ketçap çok istiyor canım benim. Patates kızartmasının yanında.

Ben ketçap yiyorum Mayonez yemiyorum ama ketçap her gün değil tabi bazen patatesle çok istiyorum bazen tostun içinde

Yok canım tabi pişmiş.Ben sucuk severim ama nedense hiç canım istemedi sanırım kesinlikle olmaz deyince canım istemiyorketçapla mayonezi karıştırıyorum patatesle yiyorum bende

Ay kızlar belim çok ağrıyor özellikle sol tarafı sol popo böyle çekilme gibi bir ağrı
Ben de çok ayakta kalınca sağ tarafta senin tarif ettiğin gibi ağrım oluyor hamilelikten önce de vardı fıtık mı var diye düşünmüyor değilim

Karnımın bir tarafında toplanma oluyor bugün sık sık . Aşırı modum düştü . Yarın detaylı ultrason olduğu için stres yapmamaya çalışıyorum ama zaten karnım aşırı gergin bir de bu kasılma belirtisi çok moralimi bozdu yaa

Canım bebiş hareketidir o. Kasılma değildir Canım hemen moralini bozma. Toplanma bebek hareketinden bebek bir yere toplanıyor.

Canım doktorum dün bana dedi ki kasılma olduğunu düşündüğün an ağrı hissetmen gerekir. Ağrın var mı Canım

Ben hiç bilmiyorum ya bu nasıl oluyor bu toplanma ondan ne diyeceğimi bile bilmiyorum ama en azından yarın detaylın var bütün sorularını sorarsın İn şa Allah bebektendi

Ben de çok ayakta kalınca sağ tarafta senin tarif ettiğin gibi ağrım oluyor hamilelikten önce de vardı fıtık mı var diye düşünmüyor değilim
Offf yani gerçekten bi fıtık eksik inşallah değildir akşam yatınca geçiyor. Sabah gün içinde tekrar başlıyor. Ama çok ayakta durmasam da gün içinde en geç 10 da başlıyor yani ağrı

Bugün biraz var canım . Ondan da korktum biraz. Birkaç gündür aşırı yoğundum hep ayakta kaldım hemen şikayetler başladı yine ya
Bende ayakta kaldın ondan oluyor, kafana takma şimdi stres sakın yapma. Yarın detaylın var zaten söylersin canım, bence yorulduğun için oldu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…