2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım işte dün başıma gelen karnım sola yamuldu 2 kere ( ben de görünce çok korktum

Sağol canım Rabbim hepimize kolaylıklar versin az çok sizinle benziyor durumlarımız benimde kanama alanı 3 dü 0.6 ya indi zamanla aynen çok kasılma olmasına rağmen bişey vermedi bakalım.

paris2023 canım sen nasıl oldun yazmadın hiç
canım sana ve tüm arkadaslara ilgileri için teşekkür ederim. Bugün iyiyim çok yoğun da bir iş günü geçirdim dün çok korktum bende karnımın yarısı şişti ve dışardan gözle görülüyordu bebek dediler genelde kasılmanın tüm karnı etkilediği söylendi bebekse olduğu yer dendi ama kendi doktoruma ya yarın ya cumartesi gideceğim ama galiba normalmiş :) bebek bir yerde toplanıyormuş rahat edeceği yere yerleşmek için :)

Rica ederim canım aman iyi olunda siz inşallah doktorundan da güzel haberlerle çıkarsın

Bende de vardı birkaç gün sürekli oldu. Doktor direk magnezyum takviyesi yazdı ve geçti, bence doktorunuza danışın. Henüz kasılmalar için erken bence çünkü.
Pazartesi kontrolum var hepsını söyleyeceğim biraz temizlik yaptım dün baya karnım ağrıdı korktum
Sertleşmede ağrı sancı yoksa normalmiş ben de ilk senin haftalarında yaşadım canım
Bı dun temizlık yapınca agrı oldu. İlk çocugum da böyle olmamıştı sımdı böyle erken olunca biraz tedirgin oldum. İnş Bı skntı çıkmasında

Reactions: The
canım işte dün başıma gelen karnım sola yamuldu 2 kere ( ben de görünce çok korktum
Ben ilk yaşadığında korkmamıştım burda onun kasılma olduğunu öğrenince korktum sıklığı da fazla adet sancısı beraberinde olunca . Geçtiyse korkma canım . Doğum ya erken doğum sancısı düzenli 10-15 dk arayla gelip gider geçmezmiş. Hatta bebek bile olabilir bebek germiştir kendini belki. Doktor öyle dedi bana.

Canım ya bu haftalar vajinal ağrılar çok normal herhalde. Dün aynısı olmasa da bebek hareketlenince içten vajinal batmalarım çok oldu. Yani dün o kısım hep hareketliydi. Bu söylediğim belki de biraz içini rahatlatır.

Kızlar normalde hamilelik döneminde dışarıdan yemiyorum ama canım lahmacun istiyor acaba dışarıdan söylesem bir şey olur mu temiz yapıyorlar mıdır bebeğime bir zararı olur mu? Kendim yapamam malzemem yok onun için alışveriş yapmam lazım bir de hamur yoğur vs zor şu an benim için

Temizlikten olmuştur canım yorulunca artıyor ağrılar. Ben de biraz yormuştım acısı gece çıktı. Çıkmasın inşallah Allah korusun

Yarın zaten detaylı ultrason var kuzum gidince soracağım . Alt kısımda bu kadar aşırı hissetmem rahatsız etti artık

evet canım bebek büyük ihtimalle bir de karnı üşütmemek gerekiyormuş o zaman da bebek sertleşir toplanırmış

Reactions: The
Kuzum benim canım isteyince yiyorum valla yani bu kadar her şeye dikkat etmiyorum..mesela bu gün mayonezli salata yaptım yeyicem yani

Cnm bn yaş farkından yanayım
Belki çok ara verdım, oyuzden yaş 39
3 düşüğüm var bu yuzden ama hep yaş farkı istedım
Üst üste olunca ikisi bir aradan çıksada anne çok yıpranıyor, bi çocuk başka, 2 çocuk başka..
Bi çocukla parka gtmek var bıde 2 çocukla, ya da bi çocukla avm ye gtmk farklı.. Yaş farkı yakın oluncada kıskançlık ve onun nie var benım yok gibi durumlar oluyo

Oğlum 11 yasında, onu enikonu büyüttüm.
Buda buyuk ıhtımal el bebek büyüyecek
Sıfırdan başlasamda 2. Bi evlat hasretının özlemıyle bn zor gelmeyecek çunku istemk çok onemli.
Oğlum banyosunu yapıyor, tostunu yapıyor, okula gdıp gelıyor, bakkala markete, kndı ödevını yapıyor, su getir, onu bunu getir vs. İnşallah bakalım görecegız

canım bir çoğumuzu çalışıyoruz sürekli evden yeme gibi bir şansımız olmayabiliyor ben bugün sabah öğlen dışarda yedim evden de götürme şansım yoktu :) için rahat olsun

Canım ben lahmacun dışarıdan yiyorum salatasını kendim yapıyorum ama lahmacun baya yiyorum aşırı canım istiyor ekşili

Akşam nasıl peki ? benimde hep öyleydi akşamları sert gergin doluluk hissi sabah yumuşak kalkardım şu bir kaç gün sabahta doluluk hissi sert ve gergin kalkıyorum ağırlık var gibi karnımda
Şu birkaç gündür benim karnımda çok aşırı sert ve gergin. Yediklerime çok dikkat ettiğim söylenemez. Ondan olduğunu düşünüyorum çünkü geçen hafta çok güzel dikkat etmiştim yumoş gibiydi

Daha önce yediğin güvendiğin bir yer ise neden olmasın. Bende yedim valla tabi bildiğim biyerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…