canım işte dün başıma gelen karnım sola yamuldu 2 kereKızlar günaydın. Gece 2 de kasılmayla uyandım. Karnım yine bi sağa bi sola yamuldu. 5-6 kere yaşadım. Sabah 7 de acile gittim nst ye bağladılar az bi sancım çıktı. Kendi doktoruma gözükemedim o saat 11 de gelecekmiş. Bekleyemedim Başka doktor baktı bebek iyiymiş. Kasılmam için progestan verdi. Kendi doktoruma sormadan kullanmak istemiyorum. Magnezyum kullan dedi bi de. Çıkan sancı önemli miktarda değil hissettiğin bebek muhtemelen dedi.
Sağol canım Rabbim hepimize kolaylıklar versin az çok sizinle benziyor durumlarımız benimde kanama alanı 3 dü 0.6 ya indi zamanla aynen çok kasılma olmasına rağmen bişey vermedi bakalım.Canım rahim ağzın iyi, kanama alanın ise benimkinden bile küçük. Doktorun bence azıcık seni korkutmuş. Bak benim başımdan geçenleri buradaki arkadaşlarım biliyor hiç korkma bol bol dinlen. İşte endol niye vermedi onu anlamadım. Ben bir süre kullandım mesela. Gönlünü içini ferah tut
canım sana ve tüm arkadaslara ilgileri için teşekkür ederim. Bugün iyiyim çok yoğun da bir iş günü geçirdimparis2023 canım sen nasıl oldun yazmadın hiç
Rica ederim canım aman iyi olunda sizcanım sana ve tüm arkadaslara ilgileri için teşekkür ederim. Bugün iyiyim çok yoğun da bir iş günü geçirdimdün çok korktum bende karnımın yarısı şişti ve dışardan gözle görülüyordu bebek dediler genelde kasılmanın tüm karnı etkilediği söylendi bebekse olduğu yer dendi ama kendi doktoruma ya yarın ya cumartesi gideceğim ama galiba normalmiş :) bebek bir yerde toplanıyormuş rahat edeceği yere yerleşmek için :)
Pazartesi kontrolum var hepsını söyleyeceğim biraz temizlik yaptım dün baya karnım ağrıdı korktumBende de vardı birkaç gün sürekli oldu. Doktor direk magnezyum takviyesi yazdı ve geçti, bence doktorunuza danışın. Henüz kasılmalar için erken bence çünkü.
Bı dun temizlık yapınca agrı oldu. İlk çocugum da böyle olmamıştı sımdı böyle erken olunca biraz tedirgin oldum. İnş Bı skntı çıkmasındaSertleşmede ağrı sancı yoksa normalmiş ben de ilk senin haftalarında yaşadım canım
Ben ilk yaşadığında korkmamıştım burda onun kasılma olduğunu öğrenince korktum sıklığı da fazla adet sancısı beraberinde olunca . Geçtiyse korkma canım . Doğum ya erken doğum sancısı düzenli 10-15 dk arayla gelip gider geçmezmiş. Hatta bebek bile olabilir bebek germiştir kendini belki. Doktor öyle dedi bana.canım işte dün başıma gelen karnım sola yamuldu 2 kere( ben de görünce çok korktum
Canım ya bu haftalar vajinal ağrılar çok normal herhalde. Dün aynısı olmasa da bebek hareketlenince içten vajinal batmalarım çok oldu. Yani dün o kısım hep hareketliydi. Bu söylediğim belki de biraz içini rahatlatır.Kızlar benimle aynı şeyi yaşayan var mı çok merak ediyorum yaaa ve çok rahatsız edici bir durum .. şöyle ki ; karnımda bi anda bebek hareketleniyor hızlı hızlı, tam o esnada genital bölgemde de aşırı bi hareketlenme oluyor iç kısımdan. Sanki genital bölgemden bir şey vakumlanıyo gibi düşünün çok rahatsız etti ya bebek hareketi bu kadar aşağı vurmaz ki bence
Temizlikten olmuştur canım yorulunca artıyor ağrılar. Ben de biraz yormuştım acısı gece çıktı. Çıkmasın inşallah Allah korusunPazartesi kontrolum var hepsını söyleyeceğim biraz temizlik yaptım dün baya karnım ağrıdı korktum
Bı dun temizlık yapınca agrı oldu. İlk çocugum da böyle olmamıştı sımdı böyle erken olunca biraz tedirgin oldum. İnş Bı skntı çıkmasında
Yarın zaten detaylı ultrason var kuzum gidince soracağım . Alt kısımda bu kadar aşırı hissetmem rahatsız etti artıkCanım ya bu haftalar vajinal ağrılar çok normal herhalde. Dün aynısı olmasa da bebek hareketlenince içten vajinal batmalarım çok oldu. Yani dün o kısım hep hareketliydi. Bu söylediğim belki de biraz içini rahatlatır.
evet canım bebek büyük ihtimalleBen ilk yaşadığında korkmamıştım burda onun kasılma olduğunu öğrenince korktum sıklığı da fazla adet sancısı beraberinde olunca . Geçtiyse korkma canım . Doğum ya erken doğum sancısı düzenli 10-15 dk arayla gelip gider geçmezmiş. Hatta bebek bile olabilir bebek germiştir kendini belki. Doktor öyle dedi bana.
Kuzum benim canım isteyince yiyorum valla yani bu kadar her şeye dikkat etmiyorum..mesela bu gün mayonezli salata yaptım yeyicem yaniKızlar normalde hamilelik döneminde dışarıdan yemiyorum ama canım lahmacun istiyoracaba dışarıdan söylesem bir şey olur mu temiz yapıyorlar mıdır bebeğime bir zararı olur mu? Kendim yapamam malzemem yok onun için alışveriş yapmam lazım bir de hamur yoğur vs zor şu an benim için
Cnm bn yaş farkından yanayımBence peşpeşe en güzeli kuzum benim oğlan 6 yaşında evet her işini kendi yapıyor o açıdan acayip bir rahatlık hatta bulantı dönemlerinde bana o yardım etti evde üstümü örttü suyumu getirdi bir gün kahvaltidan sonra çok bulantım oldu yattım bı baktım bulaşıkları yıkamış kurulamis masanın üzerine dizmiş annesinin kuzusuama annenin yaşı ilerliyor hamilelik daha zor oluyor rahatlığa alistigin için tekrar aynı curcunanın içine girmek zorluyor... Peşpeşe olunca ikisi bir arada çıkıyor zaten uykusuzsun zaten ortalik birbirine giriyor her bilgin taze daha çok artısı var gibi geliyor bana
canım bir çoğumuzu çalışıyoruz sürekli evden yeme gibi bir şansımız olmayabiliyor ben bugün sabah öğlen dışarda yedim evden de götürme şansım yoktu :) için rahat olsunKızlar normalde hamilelik döneminde dışarıdan yemiyorum ama canım lahmacun istiyoracaba dışarıdan söylesem bir şey olur mu temiz yapıyorlar mıdır bebeğime bir zararı olur mu? Kendim yapamam malzemem yok onun için alışveriş yapmam lazım bir de hamur yoğur vs zor şu an benim için
Canım ben lahmacun dışarıdan yiyorum salatasını kendim yapıyorum ama lahmacun baya yiyorum aşırı canım istiyor ekşiliKızlar normalde hamilelik döneminde dışarıdan yemiyorum ama canım lahmacun istiyoracaba dışarıdan söylesem bir şey olur mu temiz yapıyorlar mıdır bebeğime bir zararı olur mu? Kendim yapamam malzemem yok onun için alışveriş yapmam lazım bir de hamur yoğur vs zor şu an benim için
Ayy benim de nasıl canım istiyor söyleyeyim o zaman ya bir şey olmaz inşallahCanım ben lahmacun dışarıdan yiyorum salatasını kendim yapıyorum ama lahmacun baya yiyorum aşırı canım istiyor ekşili
Içim rahatladı tamam o zaman sipariş edeyim mademcanım bir çoğumuzu çalışıyoruz sürekli evden yeme gibi bir şansımız olmayabiliyor ben bugün sabah öğlen dışarda yedim evden de götürme şansım yoktu :) için rahat olsun
Dur şimdi onu da canım istemeye müsaitim bu aralar ben ben değilimKuzum benim canım isteyince yiyorum valla yani bu kadar her şeye dikkat etmiyorum..mesela bu gün mayonezli salata yaptım yeyicem yani
Şu birkaç gündür benim karnımda çok aşırı sert ve gergin. Yediklerime çok dikkat ettiğim söylenemez. Ondan olduğunu düşünüyorum çünkü geçen hafta çok güzel dikkat etmiştim yumoş gibiydiAkşam nasıl peki ? benimde hep öyleydi akşamları sert gergin doluluk hissi sabah yumuşak kalkardım şu bir kaç gün sabahta doluluk hissi sert ve gergin kalkıyorum ağırlık var gibi karnımda
Daha önce yediğin güvendiğin bir yer ise neden olmasın. Bende yedim valla tabi bildiğim biyerdi.Kızlar normalde hamilelik döneminde dışarıdan yemiyorum ama canım lahmacun istiyoracaba dışarıdan söylesem bir şey olur mu temiz yapıyorlar mıdır bebeğime bir zararı olur mu? Kendim yapamam malzemem yok onun için alışveriş yapmam lazım bir de hamur yoğur vs zor şu an benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?