2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar su gelmesi nasıl oluyor amniyon sıvısının kokusu var mı bilginiz var mı az önce eve geldim üstünü değiştirdim iç camasirim baya ıslaktı bi ıslaklık da hissetmemistim oysa ki bu nedir ki
Canım eğer ki vajinal mantar varsa ondan da geliyor olabilir. Çünkü bende mantar varken oluyordu bende de

Aa hiç bilmiyordum böyle bir test olduğunu teşekkürler dün gece olmadi tekrar zaten

Canım eğer ki vajinal mantar varsa ondan da geliyor olabilir. Çünkü bende mantar varken oluyordu bende de
Mantar kaşıntıyla birlikte mi seyrediyor peki daha olmadı şimdi kasintim yok ama yanma vs de yok

Mantar kaşıntıyla birlikte mi seyrediyor peki daha olmadı şimdi kasintim yok ama yanma vs de yok
Genelde kaşıntı vs de olur evet. Ama merak etmeyin suyunuz gelse gerçekten anlarsınız ve devamlı olur zaten

Genelde kaşıntı vs de olur evet. Ama merak etmeyin suyunuz gelse gerçekten anlarsınız ve devamlı olur zaten
Evet devam etmedi zaten öyle görünce camasirimi korkuttu beni başta

Kızlarrr önce devlete gittim yine emin olamadı yok erkek de olabilir kız da dedi, sonra özele gittik eşimle bebişimin yüzü bize dönüktü, bize bakıyordu resmen hissetti sanki babasını bacak bacak üstüne de atmış, tam keyifci. Veeee kızım olacakkkkkk. Eşim çıkarken usg görüntüsüne bakıp diyo ki bu benim kızım sen elin kızısın dkcşwğdlf komik mi dedim komik diyo bide bende ben seni boşarsam daha komik olur biliyo musn dedim sinsi sinsi gülüyo daha wocşeğwşglg

Hayırlı olsun canım prenses gösterdi kendini

Hayırlı olsun kuzummm demiştik kız bu diye sağlıkla gelsin prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…