2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok övdüler bunu hem çantası var toplanarken ufacık oluyormuş başka yere bakmadım ama
Canım ben anne yani olandan istemedim size soyleyim aklınızda olsun gece uykusuz kalacağımız için (ilk zamanlar özellikle) Allah korusun bebeği emzirirken uyuyakalabiliriz o yüzden ben oğlumda da özellikle kalkıp alırdım ki uykum bir açılsın ve oturur pozisyonda emzirirdim yatağa dayamazdim sırtımı zaten gaz çıkarmak için ve bebeği susturmak için pispislama yapicaz her halükarda o yataktan kalkicaz öyle emziriyim geri yerine koyayım benimde rahatım bozulmasın gibi bir durum olmuyor uyku düzeni oturduğunda da yatarken aman emzirmeyin çocuğu orta kulak iltihabına sebep oluyor doktorum özellikle uyarmıştı o zamanlar

Emin ol Allah bu laflarını onların yüzüne öyle bir vurucak ki... Aynısını yaşadım ikinci bebeğimde onunda erkek olduğunu öğrendim o kadar sevindim ki iki erkek kardeş destek olurlar birbirine diye kime söylesem hayırlı olsun diyeceğine ayyy hadi yaaaa çok üzüldüm dedi kayınvalidem ağzıyla keşke kız olsaydı dedi defalarca birgün hepsinin aynı anda birarada oldugu kalabalık ortamda onları bir rezil ettim dedim ki bir taneniz sağlıkla gelsin demediniz de keşke kız olsaydı dediniz Allah nasip etmiş evlat elhamdülillah diyeceginize ayrım yaptınız dedim daha sonra bebeğimi kaybettim öyle bir vicdan azabı çekti ki hepsi kayınvalidem hala kendini yer bitirir benim yüzümden oldu dilim kopsun benim diye şimdi nasıl üstüme titriyorlar ağızlarından yanlış kelime çıkar diye... Senin kızının elinden bir bardak suya muhtaç bırakırsa rabbim o zaman görürler bu tepkileri sinir oldum ya neden böyle bu insanlar hayırlı olsun demek bu kadar mı zor ya

Canım 4 gün geriden gelme sorun değil o normal, peki kol bacak için ne öneride bulundu canım. Gerekirse canım başka perinatologa görüşüde al genetik bölümüne sevk falan etti mi ? Kendi doktorunun yorumuda çok önemli canım. Biliyorum çok zor stres yapma desemde insanın dünya başına yıkılıyor inşallah öyle birsey yoktur canım inşallah

Öncelikle üzülecek hiç bir şey yok. Maalesef hayallerimizdeki tepkileri alamıyoruz. Bu bebişleri onlar için de yapmıyoruz. Dünyalar güzeli bir kız çocuğu geliyor, sana destek olacak çok yakın arkadaş olacaksınız var mı ötesi

Benim de KV erkek istiyordu. Kızım olacağını öğrenince "olsun, eli ayağı düzgün olsun daha ilk torun nasılsa" dedi. Oysa ben başka çocuk yapmayacağım büyük konuşmak gibi olmasın. Ancak insan tabiki seviniilsin falan stiyor daha canlı tepkiler verilsin istiyor. Hiççç önemli değil. O benim evladım. KV için doğurmuyorum sonuçta.

Kızlar bana grip aşısı hakkı çıkmış. Sanırım hepinize de çıkmıştır. Yaptırmayı düşünüyor musunuz?

İnşallah canım. Dediği rahatsızlıklar varsa dışarıdan yapılacaktır bir şey olmadığını söyledi doktorumla bu durumun takip edilmesi gerektiğini belirtti. Kendi doktorumla pazartesi görüşeceğim raporla birlikte. Rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama çok üzgünüm ve endişeliyim.

Kızlar bana grip aşısı hakkı çıkmış. Sanırım hepinize de çıkmıştır. Yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Bana da çıkmış ama hiç aklımda yoktu doktoruma danışacağım önce. Eşime de çıkmış sizin de çıktı mı? Benden dolayı mı çıktı acaba ona da diye merak ettim.

Canım perinatolog kime gittin genetiğe göndermiyor yani dimi

Ayy ne biçim insanlar yaa. Doyamamişlar mi o kadar erkek toruna. Benim rahmetlik kayınpederimin 7 çocuğu var evli olan diğer 6 sının hepsinin 2 şer erkek çocuğu var. Ben evlendiğimde çok dua ederdi bi kız torunum olsun rabbim sana sağlıklı bi kız evlat versin diye. Çok şükür sağlıklı 2 kızım var. Hem kayınpeder hem görümceler o kadar sevinmişti ki. Bu kadar zor olmamalı mutluluğu paylaşmak. Tabiki ikisi de evlat ama nedir yani bu erkek çocuk doğurmak marifet mi. Kızı veren de erkeği verende Rabbım. Bi tırnağını (tövbe haşa) yaratmaya gücümüz var mı

Emzirirken tabi kalkıcam hatda çocuğun kendi odasına gecicem..ben şey için diyordum mesela emzirdin koydun yerine yanıma bitişik gibi olsunki beşiği kendisini göre bileyim..uyanmışmı gözü açıkmı

Yaa nasıl hemn söylüyolar böylebişeyi çok şükür valla allahtan ümit kesilmz yarın inşallh güzel haberler alırım çok bende

Ah kuzum şimdi moralin bozuk anlıyorum ama sonra alışacan.Onları tüp bebek merkezlerine götürmek lazım gitsinler görsünler kv oğluyla geliniyle gelen var tedavilere merkezlere onların tek duası yeterki hamile kalsın torunum olsun..Allah 6 tane torun vermiş bunlar sanıyorki her kesin tak diye oluyor çocuğu sinir oluyorum öyle insanlara.Sen onlara doğurmuyorsun bu cocuğu unutma kuzum.Bu çocuğu Allah gönderdi onlar öyle tepki verdiler o da onların sınavı olsun.

Annelik işte uyurken bile nefes alıyor mu diye kontrol ediyorsun kuzum full file olanlardan gözüküyor bebis hemde hava giriyor çok iyi oluyor

Annelik işte uyurken bile nefes alıyor mu diye kontrol ediyorsun kuzum full file olanlardan gözüküyor bebis hemde hava giriyor çok iyi oluyor
Aynen ya hele ilk çocuk olunca daha çok her şeyden korkuyorsun acaba boğazında kaldımıay ben bir karar veremedim ya bence ben gidib bakıb alıcam

Ben duymadım ama milyonlarca hastalık var bizim bilmediğimiz, kapalı kutu doktorlarda tam bilmiyorlar ki, ultrasonda hep yolunda gidip doğduktan sonra bambaşka şeyler çıkanda var, böyle hastalık söyleyip sapasağlam doğanda var, bence kendi doktorunla görüştükten sonra, başka bir perintoğa daha görün, kromozom anamoli için fetal dna veya amniyosentez önermişti, sen ne düşünüyorsun, sapasağlam doğsun
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, benim oğlan oluyor hep, kız için deliriyoruz ama nasip olmadı, olanları kaybettik, cennette kavuşmak nasip olsun diye dua ediyorum artık, ben artık kendimce şöyle bir karar aldım, hamileliğimi bile benimle sevinecek insanlarla paylaştım, onun dışında kimseye söylemedim, ailemden hiç kimse bilmiyor, eşimin de, en kötüsü de zaten hep kadınlar malesef
Boşver, bizler, arkadaşların yeter, seninle mutlu olanlar yeter, sağlıkla doğsun prenses onun sevgisi yeter Sana

Yani böyle insanları Allah islah etsin. Kuzum sen hiç üzülme. Sevdirmezsin bile doğunca. O senin miniğin ve şükür ki annesi sensin en iyi şekilde bakacaksın

Teşekkür ederim kuzum hepsine bakcam bugün

ben hamile olduğumu örendikten sonra doktorumu aradım hayırlı olsun reglin gecsin bir hafta sonra gel dedi beta kontrolü yaptırayım mı dedim saçmalama dedi hani tüp bebeklerde dış gebelik hikayesi yaşamış olanlar gibi özel durumlarda normalde galiba kontrol altında olmaları yoksa yapmıyor bile doktorlar avrupada yasak bile regl gecmeden ilk betayı test yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…