2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım valla hiç kimseyi takma bir kızın olacağı için çok mutlu ol ve bunu sürekli dile getir.
Her ikisinin yeri kıymeti ayrıdır ama kız çocuk bana göre bambaşka bir kadın için.. Malesef Türk toplumunda hala böyle şeyler var.
Benim de kızım olacak inşallah. Kendi akrabalarımdan bile herkes oğlun olur inşallah dediklerinde hayır ben kız istiyorum derdim şimdi kız olacak diyince neyse zaten kız istiyordun diyorlar ikinci çocuğum da olsa kız olsun isterim o kadar kıymetli benim gözümde. Rabbim hayırlı sağlık evlat etsin hepsini en önemlisi.

Bende öyle. Çocuğum bensiz hiçbir yerde kalamaz alıp parka götürmek isteseler bile vermem

Kızlar ben anne yanı yatağı aldım
Beşik değilde yatak olandan
Çunku oğlumda çok çektım, park beşiği almstık buyuk. Yatarken oğlumu göremıyordum, habire kalkıp bakıyordum, yat kalk, yat kalk helak olmuştum, yanından alıp emzirip yanına koymak daha mantıklıymış,

Oğlumu emzırıp tam yatırıyordum, 2 dk sonra aglıyordu yıne kalkıyordum, Allahım çok zordu sabaha kdr boyleydi, bnde kalkmamak için oğlumu ayagıma koyup oyle uyuyordum, arada sallıyordum, ayaklarım uyuşuyordu..

Bnim tercihim busefer bu sekılde, bakalım yaşayıp göreceğız,

Bende öyle. Çocuğum bensiz hiçbir yerde kalamaz alıp parka götürmek isteseler bile vermem
Kesinlikle ben de vermem hatta diyorum ki dün eşime sling alcam hep koynumda taşıcam kim ne derse desin ben bu çocuğu deli gibi istedim kucaksa kucak alışırsa alışsın o zamanına bir daha geri dönemeyiz sonra dedim

Sizinde başınız sağolsun, çok zor yaaa, babalarin ağlamasına dayanamam ben, ama işte ölümde bizim için normalde böyle haber aldığımda çok kötü olur hemen ağlardım dayanamazdim ama şimdi kendi kendime telkin veriyorum soğukkanli olmaya çalışıyorum, çünkü evet tabiki de yakınımızın vefat etmesi çok zor kolay değil ama baktığımda da özellikle Filistin'de neler neler oluyor insanlar ailelerini komple kaybediyorlar ve inançları tam, isyan etmiyorlar onları düşünüyorum

Bende aynisilarini çektim ilk kızımda bende şimdi anne yani pqrk besik aldım kesinlikle anne yani şart hatta kargo gelmiş kargoya bıraktrdm merak ediyroum

Yok canım bende hep kız istiyordum herkes de biliyordu. Neyse ne diyelim Allah ıslah etsin onları.

Aynen canım o zamanlara bir daha dönemiycez bende elimden geldiğince alıştırcam Ten tene temas bağ için de çok önemki bence.

Linki ya da fotosu var mı kuzum nası bişi aldın merak ettim.

Sağol canım.Aynen öyle bendende gizlemek istediler sonra annem bana söyleyince ben dedimki sonuçta torunlarını görmüş büyütmüş gençlere çocuklara bir şey olmasın..en çok babama üzüldüm sanki sıra babama geliyor gibi birde uzaktayım hemen babamı yanıma istiyorum getirmek taşınsınlar bura

Al işte benim dediğim bu bak ondan seçemiyorum yatak..senin aldığın nasıl bir şey?sen daha iyi anlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…