2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok canım insanlar bir acayip gerçekten yani sevinmiyorsan bile, hoşuna gitmediyse bile belli etme. O kadar soğudum ki hepsinden, hatta kücük görümcemin oglu bile dedi ki bana dün ayy ben hiç kız sevmem. Görümcelerim varken bende cocuga dönüp tek değilsin canım kız olduğunu duyunca sevinmiyorlar bile dedim alınan alınsın üstüne.
Ya öyle tabii ki bide gruptan biliyosunuzdut benim ne kadar kız istediğimi. Erkek olsaydı da üzülmezdim evet ama kız cocuk bambaska bir duygu benim icin. Bide böyle hassas dönemde insanlardan bu tepkileri alınca kendimi bi yere kapatıp doğurana kadar cıkmayasım geliyor.
Öyle canım düşünüyorum yani evlat sahibi olmak icin cırpınan o kadar insan varken bu erkek çabası niye ki? Ki bende tek cocuk istiyorum yani insanlar hemen baslıyor ikinci erkek olur insallah diye. Gerçekten kafayı yemiş millet

Yani böyle insanları Allah islah etsin. Kuzum sen hiç üzülme. Sevdirmezsin bile doğunca. O senin miniğin ve şükür ki annesi sensin en iyi şekilde bakacaksın
Evet ve hatta eşime de dediö bunu. Erkek olsaydı kendi cocukları gibi sahiplenirlerdi iyi ki kız oldu sevinmedilerse sevmeye de gelmezler dedim ekfşsğwlflv

Kuzum bu insanlar düzelmez şimdi bende erkek olucak Allahın izniyle görümcem erkek duyunca üzüldü olsun yaa diyor ikincide kız olur diyor hiç umrumdamı benimistedim diyemki 3 erkek kardeşin 1 kız kardeşisin ne işlerine yaradın ne babana ne annene yaramadınondan boş ver önemli olan sen ve eşinsin siz mutlu olun yeterki.

Bana da çıkmış ama hiç aklımda yoktu doktoruma danışacağım önce. Eşime de çıkmış sizin de çıktı mı? Benden dolayı mı çıktı acaba ona da diye merak ettim.
Evet canım benim eşime de çıkmış. Aynen hamile olduğumuz için onların da olması gerekiyor.

Evet ve hatta eşime de dediö bunu. Erkek olsaydı kendi cocukları gibi sahiplenirlerdi iyi ki kız oldu sevinmedilerse sevmeye de gelmezler dedim ekfşsğwlflv
Ohhhh ne güzel
Benimkine ben de dün %100 kız dedim olsun diyecekken kıvırdı bence ama gerçekten umrumda bile değil. Benim prensesim herşeyim o ama erkek istediklerini de hep biliyordum. Çünkü en başlarda kp başladı ismi şu olsun demeye. Kızsa karışmam zaten falan diyordu. Zaten eşime davranışlarıyla görümceme davranışları da farklı onlar erkek manyağı. Benim ailem de başından beri hep kız dedi. Onlar öyle dedikçe sağlıklı olsun da demeye çalıştılar. Ama diyorum ya gerçekten umrumda bile değil. Biz eşimle kız istiyorduk ve çok mutluyum

Kızlar merhabaa, bi kaç yorum okudum o yüzden yazmak istedim. Ben 14 haftalık hamileyim ilk gebeliğimdr bu haftalarda bebeğimi kaybettim kanama ve enfeksiyonla biraz tedirginim o yüzden Bu gebeliğimde de ara ara lekelenmeler yaşadım ama kanamam olmadı yalnız bi ara kasılmam olmuştu ara ara geçti. fakat bu hafta karnım böyle taşmgibi oluyo bazen sağ bazen sol sonra geçiyo. Ama dün gün gece 3 4 kere oldu çok korktum Bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi bazıları normal demiş ama bence değil

ya vallahi insanlara anlam vermek zor hayırlı olsun demek, sevincimize ortak olmak bu kadar zor değil ki. Böyle yaptıklarında daha da soğuyorum herkesten kimseyle görüşmek dahi istemiyorum

Canım böyle normalde bende takmam ama kendi ailemin tepkisine bakıyorum hepsi çok sevinçli mutlular. Bide onlara bakıyorum çocuklarının ilk çocuğu:) Ne olursa olsun insan sevinmez mi? Kız çocuğuna neyse olsun demek ne demek ben onu algılayamıyorum yani erkek olsaydı madalyon mu takacaklardı? Gerici zihniyet, soyları da bi tükenmedi böyle erkek erkek diye üreyip duruyor aynı zihniyet.

ya vallahi insanlara anlam vermek zor hayırlı olsun demek, sevincimize ortak olmak bu kadar zor değil ki. Böyle yaptıklarında daha da soğuyorum herkesten kimseyle görüşmek dahi istemiyorum
Ben zaten bu gebelikte eşimin ailesinden biraz uzağım sebebi kaynım eltim aman diyorum sağ salim kucağıma alayım nazar etmesinler..Allah onlarada nasip etsin ne deyim başka

Gerçekten hiç düşünme hiç takma. Biz onlar için hamile kalmadık. Bebeklerimizi de onlara baktırmayacağız. Şahsen ben onlarla yalnız bile bırakmayı düşünmüyorum. Eşime de söyledim ben çocuk olunca onu asla yalnız bırakmam şimdiden bil diye

A Afratafrac kuzum ben de baktım bize de çıkmış grip aşısı. Dün randevudan önce görseydim keşke. Sorardım. Bilmiyorum ne yapsam karar veremedim
Benim de yarın sabah randevum var bir soracağım doktoruma. Benim doktora başka şehirlerden falan geliyolar baya popüler biri. Yurtdışında da mutlaka hamilelere yapılıyormuş grip aşısı. Bakalım ne diyecek. Ben de grip olunca aşırı ağır atlaıyorum. Öyle böyle değil. Normalde grip aşısı olduğum yılı daha hafif geçiriyordum. Ama senelerdir evden çalışıyorum diye yaptırmıyordum. Fakat yine de eşim taşıyor ve ağır geçiriyordum. Benim için riskli bişi falan derse de ( ki diyeceğini sanmıyorum) eşime dicem kendin gidip yaptır diye.

Bize de haber ver olur mu kuzum

Kızlar güne bende hiç iyi haberle başlamadım, geçen gün yengemin annesine ziyarete gitmiştik ameliyat olmuştu, dün de yoğun bakıma girmiş pıhtı attı diye bugün de vefat haberini aldım. Çok üzüldüm cenazesine gideceğiz, bazen diyorum ki hani erteledigimiz şeyler varya onları aklımıza gelince hemen yapmak lazım çünkü hayat çok kısa, ne olacağını bilmiyorsun

Başınız sağolsun kuzum, Mekanı cennet olsun

Mekanı cennet olsun Allah günahlarını bağışlasın.Bende dün halamı kayb etdim aslında geçen gün rüya gördüm burda yazdım hatda dişim düşmüş diye gördüm Google baktım ölüm haberi alıcaksın diye yazıyordu ve baba tarafından öylede oldu malesef..babam için çok üzüldüm çok ağlamış

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun Hepimiz bir gün gideceğiz. Umarım allahım sıralı ölüm verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…