2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
O kasılmalar 24. haftadan sonra başlıyor benim daha var ama inşallah o tarz bir şeydir zaten randuvumu salıya çektim o gün inşallah doktorum iyi şeyler söyler canım çok teşekkür ederim bu arada
Canım cok geçmiş olsun konuyu kaçırdım kusura bakma. Kasılmaların mı oluyor

Canım cok geçmiş olsun konuyu kaçırdım kusura bakma. Kasılmaların mı oluyor
Teşekkür ederim canım evet dün sık oldu ama bugün 1 kez oldu alt karın bölgeme birden giren kasılma kramp gibi iki büklüm yapan ve bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi rahatlama şeklinde. Acile gittim açılma vs yok rahim ağzı uzunluğunu ölçtü acildeki doktor ve bebeğin suyunda biraz azalma gördü su iç bol bol dedi bu şekilde ama ben de tedirgin oldum suyu biter mi vs diye ne bileyim korktum su içiyorum bol bol. Salı günü kendi doktoruma gideceğim bakalım inşallah iyi şeyler söyler. Çocuk iyiydi ama şu an zaten oynuyor hareketini hissediyorum iyi şu an inşallah hep iyi olur

Canım amniyon sıvısı için havuç suyu ve armutun iyi geldiğini duymuştum ben, tabiki bol bol su tabiki ama havuç suyunu da doktoruna bir sor istersen, ben her gün yiyorum havuç, meyve sıkacağım olmadığı için sadcw yiyorum ama sende varsa suyunu içebilirsin

Valla eşimde bende böyle birşey yaşadıysak bilmiyoruz anlatılmadı yani ailelerimiz tarafından sağlıkla kucağıma almak dışında başka bir dileğim yok sağol kuzum
canım çok geçmiş olsun çok çok iyi doktorlarda var perinatologlar recep has gibi istersen bir onlara da git için rahat eder şimdiye kadar bunun belli olması gerekmez miydi korkma genetik de olabilir

Bugün içtim canım sabah kahvaltıda öyleymiş inşallah işe yarar su içmeyi de artırdım aslında normalde de en az 2buçuk litre içiyordum ama işe yaramıyormuş demek ki bugün 4 litreye yakın içtim bakalım iyi olsun da her şeyi yaparım

Kuzum endişe etme, bazen acil doktorları korkutabiliyor. Kendi doktorunun yorumunu bekle canım benimde arar ara oluyor eğer kasılma sancı olsaydı görürdü canım bol bol su iç dinlen asla stres yapma dualarım seninle.benimde anlattığın tarza oluyor kasılma ama Dr normal diyor bana, Salı gününü bekle suyunuda iç. Bak annesi prenses iyi keyfi yerinde

Üzülmemeye çalışıyorum kuzum bende hiç bakmıyorum internetten araştırmayacağım çok kötü şeyler çıkar kesin
canım ben baktım kötü şeyler yazmıyor ama sen yine de bakma için rahat etsin diye yazdım şimdi de gördüklerim yaygın birsey olduğu normal doğuma bile engel olmadığı yönündeydi

İnşallah canımm çok teşekkür ederim salı günü haber veririm size de

İnşallah canımm çok teşekkür ederim salı günü haber veririm size de
Evet canım kesin haber ver ama stres yapma biliyorum çok zor insanın elinde olmuyor. Daha minicikler ama hayatımızın odak noktası oldular. Ben az hareket ediyor diye geçen haftalarda ağlayarak uyuduğumu biliyorum. Sende içini gönlünü ferah tut hersey güzel olacak minik prenses iyi

Bugün ayrıntılı ultfasonum vardı. 21+2 iken 20+5 çıktık. Sata göre 4 gün geriden geliyor. 384 cm ve boyu 22 cm.
Asıl üzücü olansa bebeğimin kol ve bacak kemikleri 2 hafta geriden geliyor dedi. Doktor kromozom anamoli riski ve iskelet displazi gelişme riski var dedi. Moralim çok bozuldu. Eşim ve bende minyonuz belki bu sebeple de olabilir dedi ama bilmiyorum. İkili testimiz normal çıkmıştı.
Benzer durumu yaşayan ya da duyan oldu mu? Pazartesi doktoruma hemen randevu aldım ama bugün ve pazarı nasıl atlatıcam bilmiyorum.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Insallah hic bi terslik yoktur hersey yolundadir sen icini ferah tut insallah iyi olucak

Üzülmemeye çalışıyorum kuzum bende hiç bakmıyorum internetten araştırmayacağım çok kötü şeyler çıkar kesin
Canım geçmiş olsum tüm gün konuşulanları şimdi okuyabildim. Bazı doktorlar maalesef üslubunu söyleme şeklini ayarlayamıyor. Tek doktorun yorumuyla kendini üzme. Mutlaka farklı farklı perinatologların da görüşlerini al. Allah’ın izniyle herşey yolundadır. Sadece kötü bir doktora denk gelmişsin dualarımdasın.

Baktım ben acaba rahat edermiyiz düşünüyorum ben banyo küvetini kesin karar veremiyorum ya
Yok kuzum bu banyoyu bunla yaptıralım hep diye değil de mesela atıyorum kaka yaptı be hep bulaştı o zaman buna koyup yukarım mesela belden aşağısını gibi düşünüyorum

Kızlar kasım geliyor. Noluuuuur bir bebek arabası konuşması yapalım indirimden kapalım asla karar veremiyorum. Park yatak için ya yoyko ya Kraft alacağım diye düşünüyorum zaten alt tarafı park yatak. Oto koltuğu da kararsızlık yani. Nolur bunu konuşalım

Doktorumda yazı verdi canım diş tedavisi yapılabilir diye
Benim hamileligim supriz olmustu hamilelikten once impilant yaptirmistim bu bekleme suresinde hamile kaldim sali gunu basliklarim takildi uyusturdular 2 dr rapor getirip yapildi bisey olmaz insallah adrenalinsiz anestezi yapiyolar uyusuklugu cabuk geciyo birazda canim yandi ama augmentin 1000 lik bile verdiler kullanmadim ben yani yapiliyor icin ferah olsun

canım çok geçmiş olsun çok çok iyi doktorlarda var perinatologlar recep has gibi istersen bir onlara da git için rahat eder şimdiye kadar bunun belli olması gerekmez miydi korkma genetik de olabilir
Sağol canım pazartesi kendi doktoruma bi gideyim ona göre karar vereceğim teşekkür ederim

Sağol canım aynen öyle vicdansızın tekiydi bi yol çizeceğiz tüp bebek doktorum da hemen endişe etmeyin hafta ilerledikçe herşey yoluna girecektir dedi bakalım

Yok kuzum bu banyoyu bunla yaptıralım hep diye değil de mesela atıyorum kaka yaptı be hep bulaştı o zaman buna koyup yukarım mesela belden aşağısını gibi düşünüyorum
Onu bir elle ben yaparım yakaka yaparken kardeşimden gördüm hemen koşuyorsun yıkamaya şunu bunu çıkartana kadar hatda bir defa ben bile yıkadım

Bebek arabasını annemler alıcak diye kasımda alamıcam ama anne yanı beşiği istediğim vardı tükenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…