Ahahahahah olmaz o iş diyorsun yaniOnu bir elle ben yaparım yakaka yaparken kardeşimden gördüm hemen koşuyorsun yıkamaya şunu bunu çıkartana kadar hatda bir defa ben bile yıkadım
İnşallah canım çok teşekkür ederim evet gerçekten sanki bundan önce hiçbir konumuz yokmuş gibi sadece bebekten konuşuyoruz hep eşimle, her konuda o var. İnşallah zamanında sağlıkla alalım kucağımıza ve şu stresli zamanları geride bırakalımEvet canım kesin haber ver ama stres yapma biliyorum çok zor insanın elinde olmuyor. Daha minicikler ama hayatımızın odak noktası oldular. Ben az hareket ediyor diye geçen haftalarda ağlayarak uyuduğumu biliyorum. Sende içini gönlünü ferah tut hersey güzel olacak minik prenses iyi
Ben kendimi iyi tanıyorum ben onu çıkartmam kesinAhahahahah olmaz o iş diyorsun yani
Çok övdüler bunu hem çantası var toplanarken ufacık oluyormuş başka yere bakmadım amaHangisiydi kuzum? Her siteye baktın mı?
Kuzum park yatakların hepsi öyle. Ben de yoyko diye düşündüm ama hepsi aynı gibime geliyor. Fark ne acabaÇok övdüler bunu hem çantası var toplanarken ufacık oluyormuş başka yere bakmadım ama
Başka yere baktım gri rengi varmış ben kahve istiyorum..sanırım ben gidib bakıb alıcam..aslında çok farklı bir şey aramıyorum sonuçta hep yatak odamda olucak sadece küçük istemiyorum baya kullanılsın istiyorum ve anne beşiği gibi kullanmak istiyorum yani beni geceler zorlamasın bazı yataklar diyorlar sözde anne yanı hiçte öyle diğilmiş kendi yatağındayken bebeğini görmek olmuyor mecbur kalkmalısın her defa.Kuzum park yatakların hepsi öyle. Ben de yoyko diye düşündüm ama hepsi aynı gibime geliyor. Fark ne acaba
Suan 17 haftadayiz 17 haftada cagirdi dr vitamin yazicakdi birde kontrol icin o zaman baska dr du bana bakan o dedi erkek oldugunu . Bir dahaki sefer 21 haftayken gidicem detayli ultrasona orda ogrenirimCnm 12 haftalıkken kız demek biraz risk ve değişebılır. 12 haftalık erkn çunku
Bu haftaya kdr hiç gtmedınmi doktora
O yuzden kimseyede soyleyemiyorum dalga geciormus gibi oluyo haha. Farketmez bizim icin ama iste kiz dediler ona heves ettik simdi erkek garip duyguuBanada ilk kiz dediler sonra 16 haftalikken erkek 17 tekrar kiz en son erkek
Benim başımdan geçti, hcg değerim az yükseliyordu 10 gün 2 günde bir kan verdim artış vardı ama yine de tam 2 katı çıkmıyordu değer. Bu durum eğitim araştıma hastanelerinde takip ediliyor malum. Kanuni E.A.Hastanesinde adı batsın hatırlamıyorum bile, bi prof.a gittim kontrol etti durumumu, resmen alaycı bi tavırla "bu olmamış, yapamamışsınız, hemen düşürelim"dedi, yazdı iğneyi sevk etti, kafam yerinde değil, gittim servise kaydımı yaptırıcam falan derken, bi hemşire geldi, biraz konuştuk "iki gün sonra tekrar bi kan ver, olmazsa iğneyi o zaman yaparız"dedi. Allah ondan razı olsun, 3 gün sonra da kese göründü zaten, dış gebelik değildi yani.. Çok şükür oğlumuzu sağ salım kucağımıza aldık.İkinci kez tüp bebek yaptrdım sonucum pozitf 144bt hcg ile öğrendim iki gn sonra yaptırdım 223olmuş 2gğn sonra yani bugun yaptrdım 417olmuş değerim yükseliyor fakat 2katı tam olmamış dış gebelik olma riski var dedi doktor pazartesi tekrar gidicem böyle durum yaşayan varmı morelim çok bozuk morele okadar ihtiyacım varki
Gerçektende çok ilginç tepkiler vermişler, insan istiyor ki benle beraber herkes mutlu olsun. Bizde de tüm sülale erkek, benimki de erkek, yine de sevindiler tabii dedim ki kendi kendime kimse beni ilgilendirmiyor benim evladım kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun dedim, şimdi hazırlıklara başladılar biliyorum gönüllerinden kız geçerdi ama benim için hiç önemli değil. Rabbim böyle nasip etmiş, evlat yani bu kızı erkeği mi var. Takma kafana dicem biliyorum ki zor ve takiyosun. Ama Rabbim sana gönlündekini nasip etti, sen onu düşün o senin yaaa senin evladın senin parçan boşver çevrendekileri, o büyüyüp cilveler yapmaya başlayınca görürüm benKızlar benim aşırı moralim bozuk bugün. Ben bebişimi öğrendiğimden itibaren hep hayırlı, sağlıklı bir kız bebek istedim Allahtan ve çok şükür gönlüme göre oldu. Dün kayınpederim öğrendi kız olacağını, neyse sağlık olsun dedi. Gözün aydın demek yok, hayırlı olsun demek yok. 6 erkek torundan sonra birde kızımız olur demelerini falan bekledim hiç sevinmediler. Kayınvalidem öğrendi keşke öğlen gitseydiniz sabah uyuyodur dedi bana. Sanki çocuk uyuyunca genital bölgesi de uyuyor hayret bir şey. Bugün görümcelerime söyledim kızımız olacağını. Hee iyi bakalım dedi biri bildiğimiz dümdüz böyle. Diğerleri de duydu ama yne hiçbir şekilde ne gözün aydın diyen oldu ne hayırlı olsun diyen oldu Allah inşallah bunları bir kız çocuğa muhtaç etmez. Ne kadar üzüldüm anlatamam torunlarının/ yeğenlerinin cinsiyetini öğrenince sevinirlr sanmıştım demek ki beklentiye girmemek gerekiyormuş hele ki böyle cahil insanlardan.
Bence erkek de çok güzel kiiiO yuzden kimseyede soyleyemiyorum dalga geciormus gibi oluyo haha. Farketmez bizim icin ama iste kiz dediler ona heves ettik simdi erkek garip duyguu
Ya benim anlamadığım bu tepkileri verenlerin çoğunluğu kadın. Bende bir anne babanın kız evladıyım ne demek ki bu? Benim babam hep 100 tane oğlun olacağına 1 tane kızın olacak der yani ben böyle bir babayla büyüdüm eşimin tarafından hiç böyle bir tepki beklemiyordum çünkü ilk kız torun olacak. İnsan sevinsinler istiyo ama ne desek boşGerçektende çok ilginç tepkiler vermişler, insan istiyor ki benle beraber herkes mutlu olsun. Bizde de tüm sülale erkek, benimki de erkek, yine de sevindiler tabii dedim ki kendi kendime kimse beni ilgilendirmiyor benim evladım kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun dedim, şimdi hazırlıklara başladılar biliyorum gönüllerinden kız geçerdi ama benim için hiç önemli değil. Rabbim böyle nasip etmiş, evlat yani bu kızı erkeği mi var. Takma kafana dicem biliyorum ki zor ve takiyosun. Ama Rabbim sana gönlündekini nasip etti, sen onu düşün o senin yaaa senin evladın senin parçan boşver çevrendekileri, o büyüyüp cilveler yapmaya başlayınca görürüm benGerçektende çok boş konular aslında, insanları anlamıyorum ben. Gelininiz mutlu sizde mutlu olun.
Yani bir erkeğin yapabileceği şeylerle bir kızın yapabileceği şeyler eşit benim gözümde. Erkekle kadın arasındaki tek fark fiziksel güç. Soyun devam etmesi bu kadar önemli mi gerçekten? Ben öldükten sonra soyum devam etmiş etmemiş kimin umrunda Allah aşkınaBence erkek de çok güzel kiiioğluşum oğluşum hep alıştım ben ayy ben gerçi ikisini de tatmak isterim de bakalım nasip, ama bir abinin olmasi güzel yaaa, ben eşime öyle dedim, bize ne olacağı belli olmaz diyelim ki ikincisi kız oldu, bir tane abi olması ne kadar önemli. Ben abimin çok seviyorum sanırım o yüzden öyle düşünüyorum
Tabiki de değil, olur mu öyle şey yani. Kız evlat da çok ayrı erkek evlat da çok ayrı bence. İnsan iki duyguyuda tatmak ister sanırım. Ama maalesef ki çevremizde erkek evlata daha düşkün olanlar var sebebi ne bilmiyorum ama önemli olan hayırlı olması. Valla erkek olur hayırsız olur, kız olur hayırlı olur eli ayağı olur yani öyle düşünmek lazım. Hayırlısi ve sağlıklı demek lazım. Bizimkiler hep öyle söylüyorlar. Sen kendini üzme kuzum, bebeğini düşün, onlarda böyle yaptiklarina pişman olurlar bence zaten.Yani bir erkeğin yapabileceği şeylerle bir kızın yapabileceği şeyler eşit benim gözümde. Erkekle kadın arasındaki tek fark fiziksel güç. Soyun devam etmesi bu kadar önemli mi gerçekten? Ben öldükten sonra soyum devam etmiş etmemiş kimin umrunda Allah aşkına
Diyorum ya Allah inşallah onları bir kız çocuğa muhtaç etmez. Cahiliye dönemindeyiz sankiTabiki de değil, olur mu öyle şey yani. Kız evlat da çok ayrı erkek evlat da çok ayrı bence. İnsan iki duyguyuda tatmak ister sanırım. Ama maalesef ki çevremizde erkek evlata daha düşkün olanlar var sebebi ne bilmiyorum ama önemli olan hayırlı olması. Valla erkek olur hayırsız olur, kız olur hayırlı olur eli ayağı olur yani öyle düşünmek lazım. Hayırlısi ve sağlıklı demek lazım. Bizimkiler hep öyle söylüyorlar. Sen kendini üzme kuzum, bebeğini düşün, onlarda böyle yaptiklarina pişman olurlar bence zaten.
O yuzden kimseyede soyleyemiyorum dalga geciormus gibi oluyo haha. Farketmez bizim icin ama iste kiz dediler ona heves ettik simdi erkek garip duyguu
Aynen iyi yapiyorsun millet dalga geciyor.bende kimseye demedim en son iki kez kiz dediklerinde demistim bende bilmiyorumki icimde ne var kapali rabbim neyi nasip ederse o
Canım bende oğlanın bebek arabası oldugu için almayacagim modeli bu Kraft cabin. Başka modelini alacak olsan bile bence kalite olarak kesinlikle gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin krafti. Bu arabamız tam 3 çocuk büyüttü 4.olacak benim kız inşallah ve ilk günkü gibi sağlam bir tane yırtığı deformesi yok tekerleri bile aynı performansta. Ben oto koltuğu olarak joie i gemm 2 aldım çünkü kafa kısmı uzayabiliyor pedleri yeni doğan için çok iyi birde tentesi tam kapanıyor ben letgoda sıfır buldum 600 TL'ye aldım. Park yatak olarakta graco tercih ettim çünkü pedinde titreşim, gece lambası beyaz ses özelliği var alt açma yeri de düz değilde daha yanlardan uzun oda hoşuma gitti bide Park yataklar çok kaba oluyor bu öyle değil ölçüsü bı tık daha küçük odalar arası geçişi kolay oluyor onuda e bebek indiriminden 2 bine aldim bunlar hep kuruluydu ama ikinci bebisimi kaybedince kaldırdım o yüzden internet resimlerini koyuyorum. Bide ana kucağı aldım joie wish titreşimli oda yine indirimden 500 TLye aldım. Bebek haraket ettikçe sallanıyor sanırım buda babybjorn gibi.Kızlar kasım geliyor. Noluuuuur bir bebek arabası konuşması yapalım indirimden kapalımasla karar veremiyorum. Park yatak için ya yoyko ya Kraft alacağım diye düşünüyorum zaten alt tarafı park yatak. Oto koltuğu da kararsızlık yani. Nolur bunu konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?