2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ya ben geçen sene çok ağır hasta oldum ateşim 3-4 gün 38-39du. Öksürükten boğuluyordum. Bu sene öyle olursa naparım bilmiyorum
Allah korusun canım, inşallah bu sene olmazsın, olmak istiyorsan doktoruna sorup olabilirsin elbet, içine nasıl sinecekse, birde sen öğretmensin okul gerçekten çok riskli hastalık açısından

Allah korusun canım, inşallah bu sene olmazsın, olmak istiyorsan doktoruna sorup olabilirsin elbet, içine nasıl sinecekse, birde sen öğretmensin okul gerçekten çok riskli hastalık açısından
Evet maalesef. Çocukları uyarıyorum hasta olan yaklaşmasın bana diye. Camları da açıyorum. Ama tabi belli olmaz.

Evet maalesef. Çocukları uyarıyorum hasta olan yaklaşmasın bana diye. Camları da açıyorum. Ama tabi belli olmaz.
Allah kolaylık versin canım, sonuna kadar çalışmayı düşünüyor musun
Benimde ilkokul ve ortaokula giden çocuklarım var, eve gelir gelmez ellerini sabunla uzun süre yıkatıyorum sürekli tembihliyorum da ne kadar yapabilirlerse

Kuzum şubat tatili itibariyle resmî iznim başlıyor. Eğer şartlar iyiyse devam edebilecek gibiysem şubatı da bitirebilirim diyorum

Ayy bugün kv geldi bize doğur da herkes sana gelmek istiyor (sanki doğurduğum gün herkesi eve toplicam sanıyor Allahım ya eşime dedim Mevlüt bile annenlerde olacak bizde istemiyorum kimseye hizmet edemem ameliyatlı halimle 2 çocukla) eşim karnına dikkat et çarpma bir yere dedi pimpirikli biraz eşim o konuda dikkat et diyor bana hep kv gelmiş şakasına gülerek karnıma yumruk atarmış gibi yapıp güldü şok oldum eşime söylemedim bile, eve girer girmez aa bu ne karnın hiç çıkmamış nasıl ikiz göbeği bu dedim benim boyum 1.75 sizin gibi kısa değilim dedim kendisi 1.50 sinirlendim o an ağzımdan çıktı bir an uzunum kaldırıyorum demek ki gayet var göbeğim bebeklerinde kiloları önde sorun yok dedim ( geçen de sağlık ocağındaki hemşire aynısını demişti sinir olmuştum zaten bütün gün düşündüm bende mi sorun var diye) eşim masayı topluyor ben yatıyorum dedim kv sen bırak eşim halleder sen otur dedim demez olaydım ay oğluma yazık hep o iş yapıyor mu böyle yorulur hangi birini yapsın dedim 5 aydır siz hiç gelmediniz hep eşim ve kendi annem yapıyorlar valla soğulsunlar eşimde çok da güzel yapıyor hiç laf ettiği olmadı 35 yaşında adam memnun olmasa söyler çocuk değil ya hayat müşterek dedim, sonra şakasına eşim dedi ki doğumda beşi bir yerde altın takıcam bende güldüm bi doğsunlarda hayırlısıyla alırsın elbet dedim ama şakasına takılıyoruz yani istediğimden değil gülüp eğleniyoruz eşimle dedim zaten mihir sözün var ona sayarsın imam nikahında oluyor ya eşimde güldü sen iste yeterki falan diyor gayet normal kv diyor ki aman kızım sen çok konuşma boşar seni görürsün iki çocukla dedim gitmek isteyene kapı orda kimseyi zorla tutmuyoruz iki çocuğumla mis gibi evimde yaşarım dedim güldüm ay bin pişman ettiler beni zaten 5 aydır şehir dışındalar geldi zehir etti eşim bile gidince sen anneme bakma ya stres yapma dedi

Ne kadar ayıp ya neler çektiğini bilmiyor sanırım. Ya bir de hamile bir kadına bu şekilde şaka da olsa konuşulur mu? Ben hamilelikte herşeyi öyle çok takar oldum ki asla söylenenleri unutamıyorum o kadar hassas bir dönemdeyiz.

Bu kvlerin yaptığı matavatsızlıklar nedir ben anlayamıyorum. Kıskanıyorlar mı desem kafalarımı çalışmıyor desem .
Sanırım herşey eşlerimizde bitiyor çekecek kenara sen ne diyorsun ne çektiğini karımın ne yaşadığını biliyor musun diyip sağlam konuşmaları gerekiyor.
oh gezsin gezsin sonra gelsin bi de bunları konuşsun. Gerçekten sinir bozucular. Ben hamileliğimde kv yi görmek bile istemiyorum okadar sinirimi bozuyor.

Eşinin farkinda olmasi güzel

Kuzum şubat tatili itibariyle resmî iznim başlıyor. Eğer şartlar iyiyse devam edebilecek gibiysem şubatı da bitirebilirim diyorum
İnşallah canım, herşey yolunda gitsin
Bu kvlerin oğulları da pek kıymetli oluyor ayy benimde 3 oğlum olacak Allah nasip ederse, ben böyle olmam inşallahvalla ben şimdiden yaptırıyorum yapacakları şeyleri, ileride de yapsalar gurur duyarım, mutlu olurum. Kuzum senin zaten riskli gebeliğin var ki, riskli olmasa bile can taşıyoruz tabii ki yardım edecek, hem bebek ikinizin ortak, eşininde şikayeti yok çok şükür, kv ne oluyormuş, boşver ya... Böyle yaparak kendilerinden soğutuyorlar kvler, hamileyken ve lohusayken çok hassas olur kadınlar ekstra takar kafaya, ve malesef unutulmuyorda biliyor musun
Mesela bana kv diyordu ki bu hamileliğinde şöyle yapma, böyle yapma, bak diğerini kaybettin o yüzden falan diye, sinir olmuştum, o yüzden bu gebeliğim henüz kimseyle paylaşmadım
Sağlıkla dopsun bebişler de beşi bir yerde de, daha fazlasını da hakediyorsun
Hala eski zamanlardaki gibi zannediyorlar gebeliği, bebekleri... Sen buraya yaz rahatla biz dinleriz

Canım perinatolog kime gittin genetiğe göndermiyor yani dimi
Bursa da tomakay görüntüleme merkezine gittim. Genetiğe yönlendirmedi. Bir arkadaşım aracılığıyla kadın doğuma sordum bir iki hafta sonra tekrar bakılması aradaki fark durumunun değerlendirilmesi yapılmalı dedi. Kendi doktorumla da yarın görüşeceğim.
Kendi doktorumla görüşüp yarın ona göre bir yol haritası belirleyeceğim.

Ayyy bu kv lerin patavatsızca konuşmaları beni deli ediyor! Ne sanıyorlarsa kendilerini. Hepsi paşa doğurdu mübarek oğulları hemen yorulur yazık. Benimki de böyle. Hatta bu yüzden gelmek istedi yazın bizle. Neymiş aralığa kadar kalırlarmış aralıkta da benim annem gelirmiş. Midem bulanıyor deyince annen gelsin deyip durdu sürekli. Annemi de aramış gitsen yemek yapamıyor açlar bilmem ne demiş. Sinir basıyor beni gerçekten. İnşallah doğuma falan da gelmesin. (Çok uzaktayız biz ve onlar da yaşlı. Otobüsle en az 14 saat sürer. Eşimi de git al diye yollamam tek kalmam derim) istemiyorum gelmesinler

Cidden şaka gibiler ? Ya demiyor ki gelinim ikiz gebe gideyim bir işin ucundan tutayım, ama boş boş konuşma denince kv resmen başrol. Hepsini mi aynı olur bunların ya, yazık değil mi ? Sana torun oğluna evlat geliyor ama kafaları basmıyor, tabi yap oğlum yardım et eşine gideceğine oğlum yoruluyor diyor yorulacak tabi sanki keyiften yatıyoruz. Şaka gibi şu pervasızca konuşmalar beni gerçekten geriyor ve ayıp ciddi ayıp yani. Benim kv halen beni inadıma çocuğuma Ali Hasan diyor. Eşimden korkmasa herseye karışırsa eşimden çekiniyor,

Park yatak olanlarında anne yanı olanı var ondan mı aldınız , bende prego nun bakmıştımda bir yanı indirilip anne yanına yatağa birleşiyor
Bi yanı indirilip anne yanı olanlar çok guzel
Bnımki buyuk park beşik, park beşik oynamk için çok guzel oluyor
Bn mutfaktayken içine oyuncak at çcuk oynuyor cıkamıyor beşikten, ama etrafıda görebılıyor

Bnim aldgım busekılde, yanıma yatırıcam

Eklentiler

• Screenshot_20231029_173028_com.android.chrome.webp
    21 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar nasıl mutluyumçok az bir uyumak istedim gördüm tekmeliyor ama umursamadım dedim hep pıt pıt oluyor zaten ama baktım durmuyor açtım göbeyimi belki görerim diye ve gördümkeşki diyorum eşimde görseydi bence bundan sonra yakalaya bilirimAllahım her kese yaşat bu duyğuyu

Oyyyy maşallah canım maşallah Allahım banada nasip etsin inşallah kaç hafta oldu senin kuzu.

Cnm bnde gördüm gecen akşam bılıyosun yazmıştım, çok guzel bnım haeektler bayaa güçlendi surekli kıpış kıpış hiç durmuyor

Ayy içim şişti yemin ederım, bu ne biçim şey yaaa
Ayy yaşadıklarım geldi aklıma 10 yıl çok laf yedım hep yuttum, en sonunda yut yut bağırsak hastası oldum,
Kızlar çekinmeyın cevap verın
Gerckten uygun bısekılde cevap verin, saygısızca değil ama cevapsz kalmayın, cunku olan sıze olur, eşinizin tutumuda önemli tabii
Bn cevap vermıyordum, biriktirip en olmadık anda sinir patlaması yasıyordum ve sonuç olarak ta eşimin gözünde haksız bn oluyordum, eşinizin yanında mağduru oynayın hanımlar, yoksa bu işler yürümüyor inanın..

Cnm bnde gördüm gecen akşam bılıyosun yazmıştım, çok guzel bnım haeektler bayaa güçlendi surekli kıpış kıpış hiç durmuyor
Aynen sen demiştinayy ne güzel hep böyle haraket ederseama kızlar diyorlar daha çok tekmeliyor erkek öyle olmuyormuş

Ayyy maşallah darısı başımaa Allah ımmm

Ay seninki kendince isim bile koymuş şaka gibi cidden işin komik yanı eşim tek çocuk kv kp yaşlı insanlar yani tek torun sahibi olmanız benim bu çocukları doğurmam ve tüp bebekler zaten cidden beyinleri mi basmıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…