2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar yaaa bu arada dün ben rüyamda, bebeğimin detaylı ultrason fotoğrafını gördüm aklıma geldikçe mutlu oluyorum Fotoğrafı da herkese gösteriyordum

Bu gün gezerken bile sol kasığım ağrıyor ve bazen otururken sızlıyor vajina ama dışdan

Park yatak olanlarında anne yanı olanı var ondan mı aldınız , bende prego nun bakmıştımda bir yanı indirilip anne yanına yatağa birleşiyor

Detaylı ultrasondan çok korkuyorum yaa
Ben karar veremedim hala doktora eşim isteksiz, diyor ki zaten doktor sorun olmadığını söyledi bir şey dese olumsuz vs bütün hamilelik boyunca bunu düşüneceksin diyor falan. Ben korkmuyorum yaaa güzel düşünelim bence, ki ben çok hareket vs de hissetmiyorum bazen kahvaltı yaparken bazen de yattigim zaman hatta eşime de diyorum, uyuyordur rahat bırak diyor. Bende düşünmemeye çalışıyorum, Rabbimden gelene razıyım bir şey yaşayacaksak bunun önüne geçemeyiz. Benim bir arkadasim var Merve hacamat vs yaptırmıştım, 4. ye hamile doğumu yaklaşmak üzere, hiç doktora gitmedi ve evde suda doğum yapacak çocuğunun cinsiyetini bile bilmiyor. Diyorum ki yani biz gidiyoruz ediyoruz bakıyoruz ona rağmen endişeler bitmiyor valla

Yani haklısın aslında. Allah a emanet. Ama biz yine de endişelerimizden sıyrılamayız. Evde suda doğumu nasıl yapacak doktor olmayacak mı yani?

Yani haklısın aslında. Allah a emanet. Ama biz yine de endişelerimizden sıyrılamayız. Evde suda doğumu nasıl yapacak doktor olmayacak mı yani?
Hayır kuzum, o iki çocuğunu da evde ebeyle birlikte doğurdu ve doğumlarını o kadar güzel anlatıyor ki anlatamam, tabiki kimse o kadar cesaretli olamaz ben yapamam yani mesela. İzmir'den ebe geliyor, evde her şeyi hazırlıyorlar doğum yapıyor, çocukları hiç daha hastane görmemiştir belkide yani.. Yani hani doğal yaşam diyorlar ya onun gibi bir hayat sürdürüyor mesela ek paketli bir şey evine sokmuyor her şeyi kendi yapıyor çocuklarına vs, aslında evet bir yandan güzel ama bir yandanda çok zor ve cesaret isteyen bir şey. Ben de polistik over sendromu vardı, hamile kalamiyorum adetim düzensizdi, o süreçte bana yardımcı olmuştu sağolsun

E nabız da yazıyor kuzum çıkmıştır size de. Tüm hamilelere çıkıyor galiba
Bende şimdi baktım çıkmış bana da, hatta eşime de baktık ona da çıkmış, ama biz düşünmüyoruz şuan için aşıyı
Bir miktar arkadaşına katılıyorum, şöyle ki bebeğin durumu ile alakalı biz ne kadar testler yapsakta çıkmıyor bazı şeyler, Rabbim neyi uygun görürse, bende hiç bir tarama testini yapmadım bu sefer, ama detaylıya gireceğim, bir sorun varsa da önceden öğrenmek isterim, ona göre tedavi yollarına bakarız doktor ile beraber, belki doktor araştırması, hastane araştırması
Doğum konusunda şanslı olan grupta demek ki, benim farklı sorunlarım var mesela mecbur doktorla ilerlemek zorundayım, yoksa hayati tehlikem var,normal doğuramıyorum ben İlkinde denedik az daha bebeğimde benimde hayatımız gidiyordu, hastane doktor ile ilerkesçğimiz için kurtardılar ikimizi de
Arkadaşın gibi olabilmeyi çok isterdim ama benim bedenim buna uygun değil

Bence arkadaşın fazla cesur ben şahsen o fikirde değilim hamileyken çocuğun problemi varsa bunu bilmek çok önemli çünkü doğum anında risk olsa yoğun bakım hazırlanıyor ve bebek için acil müdahale ekibi kuruluyor vs aynı şekilde belki plasentası rahim ağzını kapadı bu şekilde normal doğum şansı sıfır ve hem annenin hem de bebeğin hayati riski oluyor ve doğum anında öğrendiğin bir şeyin hemen müdahalesi çok zor ki zaten o yüzden önceleri doğumda ölen çok kadın oluyordu ama şimdi hemen müdahale ediliyor doğum şeklin bile risk durumuna göre planlanıyor

Vallahi helal olsun. Ben de isterdim suda doğum. Ama bu hastanede olduğunu sanmıyorum. Başka da gideceğim hastane yok zaten

ya ben geçen sene çok ağır hasta oldum ateşim 3-4 gün 38-39du. Öksürükten boğuluyordum. Bu sene öyle olursa naparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…