Ben hiç susmam çat çat söylerim. Bu sene başladım bunaAyy içim şişti yemin ederım, bu ne biçim şey yaaa
Ayy yaşadıklarım geldi aklıma 10 yıl çok laf yedım hep yuttum, en sonunda yut yut bağırsak hastası oldum,
Kızlar çekinmeyın cevap verın
Gerckten uygun bısekılde cevap verin, saygısızca değil ama cevapsz kalmayın, cunku olan sıze olur, eşinizin tutumuda önemli tabii
Bn cevap vermıyordum, biriktirip en olmadık anda sinir patlaması yasıyordum ve sonuç olarak ta eşimin gözünde haksız bn oluyordum, eşinizin yanında mağduru oynayın hanımlar, yoksa bu işler yürümüyor inanın..
Amin canım sabr et olucakAyyy maşallahdarısı başımaa Allah ımmm
Diyorum onlara torun, oğullarına evlat geliyor. Tabi canım benim ki sanki ben ona doğuruyorum çocuğu öyle takılıyor şuan. 4 kız torundan sonra ilk erkek torun olacak bizimki hayal bile kuruyor şöyle bakıcam böyle bakıcam diyeAy seninki kendince isim bile koymuş şaka gibi ciddenişin komik yanı eşim tek çocuk kv kp yaşlı insanlar yani tek torun sahibi olmanız benim bu çocukları doğurmam ve tüp bebekler zaten cidden beyinleri mi basmıyor anlamıyorum
Ayy canım maşallahKızlar nasıl mutluyumçok az bir uyumak istedim gördüm tekmeliyor ama umursamadım dedim hep pıt pıt oluyor zaten ama baktım durmuyor açtım göbeyimi belki görerim diye ve gördüm keşki diyorum eşimde görseydi bence bundan sonra yakalaya bilirim Allahım her kese yaşat bu duyğuyu
Canım çok doğru bende susuyordum ne zaman konuşmaya başladım içim rahat ettiAyy içim şişti yemin ederım, bu ne biçim şey yaaa
Ayy yaşadıklarım geldi aklıma 10 yıl çok laf yedım hep yuttum, en sonunda yut yut bağırsak hastası oldum,
Kızlar çekinmeyın cevap verın
Gerckten uygun bısekılde cevap verin, saygısızca değil ama cevapsz kalmayın, cunku olan sıze olur, eşinizin tutumuda önemli tabii
Bn cevap vermıyordum, biriktirip en olmadık anda sinir patlaması yasıyordum ve sonuç olarak ta eşimin gözünde haksız bn oluyordum, eşinizin yanında mağduru oynayın hanımlar, yoksa bu işler yürümüyor inanın..
Ahahahah kız iyi diyorsun valla erkek torun o yüzden benimsemiş doğunca çocuğum diye sever artık tövbe yarabbimDiyorum onlara torun, oğullarına evlat geliyor. Tabi canım benim ki sanki ben ona doğuruyorum çocuğu öyle takılıyor şuan. 4 kız torundan sonra ilk erkek torun olacak bizimki hayal bile kuruyor şöyle bakıcam böyle bakıcam diyebende her defasında sana mı doğuruyorum diyorum
Çok güzel canım durmadan haraket edince hiss etdimki bakarsam görücemAyy canım maşallahbende çok merak ediyorum dışardan nasıl görünecek çok duygulanırım kesin ya merakla bekliyorum o vakitleri Allahın izniyle inşallah
Cidden şaka gibiler ? Ya demiyor ki gelinim ikiz gebe gideyim bir işin ucundan tutayım, ama boş boş konuşma denince kv resmen başrol. Hepsini mi aynı olur bunların ya, yazık değil mi ? Sana torun oğluna evlat geliyor ama kafaları basmıyor, tabi yap oğlum yardım et eşine gideceğine oğlum yoruluyor diyor yorulacak tabi sanki keyiften yatıyoruz. Şaka gibi şu pervasızca konuşmalar beni gerçekten geriyor ve ayıp ciddi ayıp yani. Benim kv halen beni inadıma çocuğuma Ali Hasan diyor. Eşimden korkmasa herseye karışırsa eşimden çekiniyor,
Kuzum Allahtan eşimden çekiniyor yoksa ben yanmıştımAhahahah kız iyi diyorsun valla erkek torun o yüzden benimsemiş doğunca çocuğum diye sever artık tövbe yarabbim
İnanamazsın canım hemen söylüyorum Hasan kv babasının adı, Ali kp babasının adı. Halen çocuğa Hasan Ali diyor. Ama ben sen demeye devam et diyorum. Kız olsa rahmetli annemin adını koyacaktım sırf bu yüzden kız istedim. Ama onlar hep erkek istedi erkek torun yok diye ama ben kız istedim annemin adı yaşasın diye. Ama şükür li oğlum oldu Allahıma çok şükürNeden Ali Hasan?
Bu erkek annelerinin herşeye hakkım var kafası beni benden alıyor ya. Kendimde 3 aylık minik bir erkek annesiyim ama tok almıyor beynim. Bu bizim jenerasyonun kayınvalidelerine bu güç bu yüzsüzlük bu hadsizlik nerden geldi anlamadım.
İnanamazsın canım hemen söylüyorum Hasan kv babasının adı, Ali kp babasının adı. Halen çocuğa Hasan Ali diyor. Ama ben sen demeye devam et diyorum. Kız olsa rahmetli annemin adını koyacaktım sırf bu yüzden kız istedim. Ama onlar hep erkek istedi erkek torun yok diye ama ben kız istedim annemin adı yaşasın diye. Ama şükür li oğlum oldu Allahıma çok şükürama bazı söylemler beni geriyor
Kızlar okuyorum mesajlarınızı hep diyorum bende kv soğuk diye çatlıyorumkv benim annemden daha genç bazen kendimi sakinleştirmek için diyorum tamam kadın hasta bir sürü ilacları var ayaklarında sorun var çok gezemiyor boş ver diye ama sonra bazı haraketlerine görünce diyorumki yok ya kandırma kendini bunu bile ede bilirdi neden yapmıyorki ilk torun geliyor kadın taş gibi taş..sandımki torun gelince değişir ama yok eşimde demekten yorulmuş annesine..bazen diyorum acaba banamı çok güveniyor
Kuzum bence o dedikçe tepkini belli et yeter artık vs diye. Çünkü doğunca da devam eder bu kafayla. Benim kp yaptı bana bunu. Babasının adını ısrarla onu koy diye kızsa karışmıyorum zaten erkekse Naci olsun diyor. Ben hayır dedikçe o ısrar ediyor. Adı belli dedim en son. Ne koycaksın dedi. Söylemem dedim. Antin kuntin koyma dedi. Bakalım karar benim dedim. Çok istiyorsanız görümceme söyleyin onun oğluna koyun siz ismi dedim. Net kapattım ama önünü. Eşim de yanımızda değildi ondan böyle rahattı. Yoksa eşim olsa asla diyemez banaİnanamazsın canım hemen söylüyorum Hasan kv babasının adı, Ali kp babasının adı. Halen çocuğa Hasan Ali diyor. Ama ben sen demeye devam et diyorum. Kız olsa rahmetli annemin adını koyacaktım sırf bu yüzden kız istedim. Ama onlar hep erkek istedi erkek torun yok diye ama ben kız istedim annemin adı yaşasın diye. Ama şükür li oğlum oldu Allahıma çok şükürama bazı söylemler beni geriyor
Canım Trakyalılar. Amin canım amin teşekkür ederim. Ben çalışıyordum hafta sonları görüyordum bazen hafta içi akşam. Hepimiz aynı sitedeyiz ama şimdi ben yatmak zorunda olduğum için kv de kalıyorum. Bakıyor yemeğimi yapıyor ama zorlanıyorum yani sürekli bu çocukla ilgili söylemler. Zor şeyler yaşadım bu bebek zor oldu. Kanamalı süreç geçiriyorum 20 haftaya giriyoruz halen kanama alanım devam ediyor, benim çok taktığımı gereksiz taktığımı düşünüyorlar falan Allah’ın izni ile bir doğum yapsam canımİşgüzar kayınvaliden. Nereli tahmin edebiliyorum ama söylemicem şimdi hdhdhjj
Allahım nurlar içinde yatırsın anneciğini canım.
Yüzsüz insanla anlaşmak konuşmak başetmek çok zor. Edepli edebinden susuyor da edepsiz kendim susturdum sanıyor. İnşallah gönlüne göre olur doğum, sonrası ve bebeğin. Uyarılmasına rağmen inatla söylemeye devam ediyor oluşu yüzsüzlükte nirvana olduğunu gösteriyor aynı zamanda allah yardımcın olsun.
Çok iyi yapmışsın çok. Bencede önünü kesmekle ne hakla karışıyorlar ben onu anlamıyorum ki ya cidden.Kuzum bence o dedikçe tepkini belli et yeter artık vs diye. Çünkü doğunca da devam eder bu kafayla. Benim kp yaptı bana bunu. Babasının adını ısrarla onu koy diye kızsa karışmıyorum zaten erkekse Naci olsun diyor. Ben hayır dedikçe o ısrar ediyor. Adı belli dedim en son. Ne koycaksın dedi. Söylemem dedim. Antin kuntin koyma dedi. Bakalım karar benim dedim. Çok istiyorsanız görümceme söyleyin onun oğluna koyun siz ismi dedim. Net kapattım ama önünü. Eşim de yanımızda değildi ondan böyle rahattı. Yoksa eşim olsa asla diyemez bana
Bence sen allahın sevdiği kulusun ve bunun farkında değilsin
Çok biliyoduysa kendi oğluna koysaydı iyi yapmışsınKuzum bence o dedikçe tepkini belli et yeter artık vs diye. Çünkü doğunca da devam eder bu kafayla. Benim kp yaptı bana bunu. Babasının adını ısrarla onu koy diye kızsa karışmıyorum zaten erkekse Naci olsun diyor. Ben hayır dedikçe o ısrar ediyor. Adı belli dedim en son. Ne koycaksın dedi. Söylemem dedim. Antin kuntin koyma dedi. Bakalım karar benim dedim. Çok istiyorsanız görümceme söyleyin onun oğluna koyun siz ismi dedim. Net kapattım ama önünü. Eşim de yanımızda değildi ondan böyle rahattı. Yoksa eşim olsa asla diyemez bana
Evet bence de. Ben o isim koysun diye doğurmuyorum çocuğumuÇok biliyoduysa kendi oğluna koysaydı iyi yapmışsın
Bencede Allah’ın sevgili kulusun canımKızlar okuyorum mesajlarınızı hep diyorum bende kv soğuk diye çatlıyorumkv benim annemden daha genç bazen kendimi sakinleştirmek için diyorum tamam kadın hasta bir sürü ilacları var ayaklarında sorun var çok gezemiyor boş ver diye ama sonra bazı haraketlerine görünce diyorumki yok ya kandırma kendini bunu bile ede bilirdi neden yapmıyorki ilk torun geliyor kadın taş gibi taş..sandımki torun gelince değişir ama yok eşimde demekten yorulmuş annesine..bazen diyorum acaba banamı çok güveniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?