2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben hiç susmam çat çat söylerim. Bu sene başladım buna önceden yapmazdım. Ama neden yapmıyorum ki yaşlılar diye hep haklı değiller. Kaldı ki hiç haklı değiller ve cahiller

Diyorum onlara torun, oğullarına evlat geliyor. Tabi canım benim ki sanki ben ona doğuruyorum çocuğu öyle takılıyor şuan. 4 kız torundan sonra ilk erkek torun olacak bizimki hayal bile kuruyor şöyle bakıcam böyle bakıcam diye bende her defasında sana mı doğuruyorum diyorum

Ayy canım maşallah bende çok merak ediyorum dışardan nasıl görünecek çok duygulanırım kesin ya merakla bekliyorum o vakitleri Allahın izniyle inşallah

Canım çok doğru bende susuyordum ne zaman konuşmaya başladım içim rahat etti

Ahahahah kız iyi diyorsun valla erkek torun o yüzden benimsemiş doğunca çocuğum diye sever artık tövbe yarabbim

Ayy canım maşallah bende çok merak ediyorum dışardan nasıl görünecek çok duygulanırım kesin ya merakla bekliyorum o vakitleri Allahın izniyle inşallah
Çok güzel canım durmadan haraket edince hiss etdimki bakarsam görücemAllah sanada nasip etsin canım

Neden Ali Hasan?
Bu erkek annelerinin herşeye hakkım var kafası beni benden alıyor ya. Kendimde 3 aylık minik bir erkek annesiyim ama tok almıyor beynim. Bu bizim jenerasyonun kayınvalidelerine bu güç bu yüzsüzlük bu hadsizlik nerden geldi anlamadım.

Ahahahah kız iyi diyorsun valla erkek torun o yüzden benimsemiş doğunca çocuğum diye sever artık tövbe yarabbim
Kuzum Allahtan eşimden çekiniyor yoksa ben yanmıştım eşim bana destek şükür. Ama biraz anlasalar neler yaşıyoruz, hep tedirginiz bebekler için, kaygılarımızı azıcık anlasalar ama yok anlamıyorlar. Yani eşlerimizin sonuçta destek olmasına sevinmeliler ama nerde….oğlum aç kaldı, oğlum yoruldu, oğlum uyumadı lafladı cidden beni sinir ediyor.

İnanamazsın canım hemen söylüyorum Hasan kv babasının adı, Ali kp babasının adı. Halen çocuğa Hasan Ali diyor. Ama ben sen demeye devam et diyorum. Kız olsa rahmetli annemin adını koyacaktım sırf bu yüzden kız istedim. Ama onlar hep erkek istedi erkek torun yok diye ama ben kız istedim annemin adı yaşasın diye. Ama şükür li oğlum oldu Allahıma çok şükür ama bazı söylemler beni geriyor

İşgüzar kayınvaliden. Nereli tahmin edebiliyorum ama söylemicem şimdi hdhdhjj

Allahım nurlar içinde yatırsın anneciğini canım.

Yüzsüz insanla anlaşmak konuşmak başetmek çok zor. Edepli edebinden susuyor da edepsiz kendim susturdum sanıyor. İnşallah gönlüne göre olur doğum, sonrası ve bebeğin. Uyarılmasına rağmen inatla söylemeye devam ediyor oluşu yüzsüzlükte nirvana olduğunu gösteriyor aynı zamanda allah yardımcın olsun.

Kızlar okuyorum mesajlarınızı hep diyorum bende kv soğuk diye çatlıyorumkv benim annemden daha genç bazen kendimi sakinleştirmek için diyorum tamam kadın hasta bir sürü ilacları var ayaklarında sorun var çok gezemiyor boş ver diye ama sonra bazı haraketlerine görünce diyorumki yok ya kandırma kendini bunu bile ede bilirdi neden yapmıyorki ilk torun geliyor kadın taş gibi taş..sandımki torun gelince değişir ama yok eşimde demekten yorulmuş annesine..bazen diyorum acaba banamı çok güveniyor

Bence sen allahın sevdiği kulusun ve bunun farkında değilsin

Kuzum bence o dedikçe tepkini belli et yeter artık vs diye. Çünkü doğunca da devam eder bu kafayla. Benim kp yaptı bana bunu. Babasının adını ısrarla onu koy diye kızsa karışmıyorum zaten erkekse Naci olsun diyor. Ben hayır dedikçe o ısrar ediyor. Adı belli dedim en son. Ne koycaksın dedi. Söylemem dedim. Antin kuntin koyma dedi. Bakalım karar benim dedim. Çok istiyorsanız görümceme söyleyin onun oğluna koyun siz ismi dedim. Net kapattım ama önünü. Eşim de yanımızda değildi ondan böyle rahattı. Yoksa eşim olsa asla diyemez bana

Canım Trakyalılar. Amin canım amin teşekkür ederim. Ben çalışıyordum hafta sonları görüyordum bazen hafta içi akşam. Hepimiz aynı sitedeyiz ama şimdi ben yatmak zorunda olduğum için kv de kalıyorum. Bakıyor yemeğimi yapıyor ama zorlanıyorum yani sürekli bu çocukla ilgili söylemler. Zor şeyler yaşadım bu bebek zor oldu. Kanamalı süreç geçiriyorum 20 haftaya giriyoruz halen kanama alanım devam ediyor, benim çok taktığımı gereksiz taktığımı düşünüyorlar falan Allah’ın izni ile bir doğum yapsam canım

Çok iyi yapmışsın çok. Bencede önünü kesmekle ne hakla karışıyorlar ben onu anlamıyorum ki ya cidden.

Bence sen allahın sevdiği kulusun ve bunun farkında değilsin
Ay ama valla bazen soğuk olmasına çatlıyorum ama genelde hiçbir şeye karışmıyor benim kp zor insan çok zor her şeye karışıyor resmen Allah'tan benden öncede eşim hiçbir şeye karışmasına izin vermezdi ama yinede sözünü söyler

Çok biliyoduysa kendi oğluna koysaydı iyi yapmışsın

Bencede Allah’ın sevgili kulusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…