2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bencede Allah’ın sevgili kulusun canım
Ama benim annemler uzakta olduğu için bu güne kadar kürtajda ve ya hasta olunca 1 yemek bile göndermez..bu konuda çok zor bana..yani söylesek yapar kendi yapsın göndersin yok yani annem her defa yanımda diğilki..yaşlı babamı tek koymuş gelmiş kv hiç umrunda diğil yani.Kaç defa annem kendisine söyledi bak bu sizin kızınız ben yokum uzaktayım gelin gidin tabi tabi diyor ama sonra yine aynı manzara..annem gelene kadar biz yemekleri sipariş ediyorduk düşün kadının hiç umrunda diğil.Ondan çocuğun ismine kp karışınca hemen susturdum en son onları hakları var

İyi ki nüfusa kayıt için kv ler gitmiyor yoksa yanmıştık

Ay sinirim bozuldu eşim diyor ki anne bize yemek yaparsın artık geldin diyor kv dışardan yersiniz ne olcak diyor ahahahah ben paketli gıda ağzıma sürmüyorum eşim pizzayı evde yapıyor diyor ki bana dışardan ye ahahha he he aynen dedim

Yok artık yanişimdiden sözümüzü demesek çocuk olunca başımıza otururlar kesin

Benim kv kp sevinmişti aslında ama geçende kız muhabbeti açılınca bi olsun sağlıklı olsun da falan dediler şok oldum sanki başa gelen çekilir der gibi . . Şu hayatta en büyük duam vakti zamanı gelince hayırlı bi kız evlada sahip olmaktı. Hatta umreye giden arkadaşım bi duan var mı orada senin için de dileyeyim dediği zaman bile kız evlat istemiştim . Ama insanlar ‘kız ama olsun’ gözüyle bakınca o kadar sinir oluyorum ki . Canım kızım benim iyi ki var o annesinin balıııı. İleride babaannesini nasıl çekiştircez birlikte

Ayy bu kv kp ter*rü ne zaman bitecek arkadaşlar :) valla annecim babacım deyip düzgün davranmaktan anlamıyor bunlar belli ki . Eşimin dayısının eşi var böyle psikolojisi bozuk, gezmeye onlara gittiklerinde odadan falan çıkmıyo kadın misafir istemiyor hiç . Ondan bahsederlerken ‘olsun ama özünde çok iyi’ falan diyorlar ulan yaa diyorum böyle mi olmak lazım

Vallahi ben hiç kız diye dua etmedim. Hep sağlıklı bir evlat diye dua ettim. Ama ne zaman anladım bunlar erkek istiyor ben inşallah kız olur dedim. En yakın arkadaşımızı doğuracağız kuzum başka nolsun

Aynen kuzucum . Ama en büyük korkum şu; benim çocuğumu aşırı aşırı sahiplenmeleri . O kadar sahiplensinler istemiyorum .

İyi ki nüfusa kayıt için kv ler gitmiyor yoksa yanmıştık
Aynen canım sende asla kafana takma, sen iyi ol bebişler iyi olsun. Bunlar böyle değişmeyecek ben anladım kuzum o yüzden umurumda olmuyor pek lafımı söylüyorum çekiliyorum. Eskiden kendime dert ederim. Bir dönem açıklığıma takmışlardı. Eşim çok ciddi yanımda olunca kestiler seslerini

Benim görümcem çocuk doktoru . Şöyle yap böyle yap ben doktorum bak biliyorum havalarında olursa onu da kaldıramam
Çevrenin aslında anlayışlı olması şart kedinin köpeğin bile yanından evladını al hırçınlaşıyor annelik doğası bu yani ben istemem öyle çok bilmişlik gelinsin yanlışı doğruyu ben o an ayırt ederim elbet. Doktor olabilir ama o bebişi sen doğuruyorsun o bebeğin sana ihtiyacı var sadece insanlar bunu anlamıyor

Aynen kuzucum . Ama en büyük korkum şu; benim çocuğumu aşırı aşırı sahiplenmeleri . O kadar sahiplensinler istemiyorum .
Kuzum ben dedim eşime, syling e bebeği koycam kimseye de vermicem eşimin canına minnet tamam diyor. Ben de sahiplenmelerini istemiyorum vermem de zaten, yalnız da bırakmam

Benim görümcem çocuk doktoru . Şöyle yap böyle yap ben doktorum bak biliyorum havalarında olursa onu da kaldıramam
eywah eywah.. Tepkinizi şimdiden koyun.
Görümce, kv., kp. Kim varsa.
Şimdiden konu açıp inceden belirtin,, tavrınızı uygun bı dille dıle getirin
Bnde bılıyorum, bn araştırıyorum zten, bn boyle duşunuyorum, bn boyle ıstıyorum, eşimde böyle dıyor deyip belirtın.. Hiç çekınmeyın

Umarım düşündüğüm gibi kötü olmaz

Aynen kuzum . O günleri düşündükçe korkuyorum çok .

Kuzum ben dedim eşime, syling e bebeği koycam kimseye de vermicem eşimin canına minnet tamam diyor. Ben de sahiplenmelerini istemiyorum vermem de zaten, yalnız da bırakmam
Valla mantıklı o kangurulara ilk günler de koyabiliyor muyuz ki bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…