Ama benim annemler uzakta olduğu için bu güne kadar kürtajda ve ya hasta olunca 1 yemek bile göndermez..bu konuda çok zor bana..yani söylesek yapar kendi yapsın göndersin yok yani annem her defa yanımda diğilki..yaşlı babamı tek koymuş gelmiş kv hiç umrunda diğil yani.Kaç defa annem kendisine söyledi bak bu sizin kızınız ben yokum uzaktayım gelin gidin tabi tabi diyor ama sonra yine aynı manzara..annem gelene kadar biz yemekleri sipariş ediyorduk düşün kadının hiç umrunda diğil.Ondan çocuğun ismine kp karışınca hemen susturdum en son onları hakları varBencede Allah’ın sevgili kulusun canım
İyi ki nüfusa kayıt için kv ler gitmiyor yoksa yanmıştıkİnanamazsın canım hemen söylüyorum Hasan kv babasının adı, Ali kp babasının adı. Halen çocuğa Hasan Ali diyor. Ama ben sen demeye devam et diyorum. Kız olsa rahmetli annemin adını koyacaktım sırf bu yüzden kız istedim. Ama onlar hep erkek istedi erkek torun yok diye ama ben kız istedim annemin adı yaşasın diye. Ama şükür li oğlum oldu Allahıma çok şükürama bazı söylemler beni geriyor
Ay sinirim bozuldu eşim diyor ki anne bize yemek yaparsın artık geldin diyor kv dışardan yersiniz ne olcak diyor ahahahah ben paketli gıda ağzıma sürmüyorum eşim pizzayı evde yapıyor diyor ki bana dışardan ye ahahha he he aynen dedimAma benim annemler uzakta olduğu için bu güne kadar kürtajda ve ya hasta olunca 1 yemek bile göndermez..bu konuda çok zor bana..yani söylesek yapar kendi yapsın göndersin yok yani annem her defa yanımda diğilki..yaşlı babamı tek koymuş gelmiş kv hiç umrunda diğil yani.Kaç defa annem kendisine söyledi bak bu sizin kızınız ben yokum uzaktayım gelin gidin tabi tabi diyor ama sonra yine aynı manzara..annem gelene kadar biz yemekleri sipariş ediyorduk düşün kadının hiç umrunda diğil.Ondan çocuğun ismine kp karışınca hemen susturdum en son onları hakları var
Yok artık yaniAy sinirim bozuldu eşim diyor ki anne bize yemek yaparsın artık geldin diyor kv dışardan yersiniz ne olcak diyor ahahahah ben paketli gıda ağzıma sürmüyorum eşim pizzayı evde yapıyor diyor ki bana dışardan ye ahahha he he aynen dedim
Benim kv kp sevinmişti aslında ama geçende kız muhabbeti açılınca bi olsun sağlıklı olsun da falan dediler şok oldumOhhhh ne güzel
Benimkine ben de dün %100 kız dedim olsun diyecekken kıvırdı benceama gerçekten umrumda bile değil. Benim prensesim herşeyim o ama erkek istediklerini de hep biliyordum. Çünkü en başlarda kp başladı ismi şu olsun demeye. Kızsa karışmam zaten falan diyordu. Zaten eşime davranışlarıyla görümceme davranışları da farklı onlar erkek manyağı. Benim ailem de başından beri hep kız dedi. Onlar öyle dedikçe sağlıklı olsun da demeye çalıştılar. Ama diyorum ya gerçekten umrumda bile değil. Biz eşimle kız istiyorduk ve çok mutluyum
Ayy bu kv kp ter*rü ne zaman bitecek arkadaşlar :) valla annecim babacım deyip düzgün davranmaktan anlamıyor bunlar belli ki . Eşimin dayısının eşi var böyle psikolojisi bozuk, gezmeye onlara gittiklerinde odadan falan çıkmıyo kadın misafir istemiyor hiç . Ondan bahsederlerken ‘olsun ama özünde çok iyi’ falan diyorlarAyy bugün kv geldi bize doğur da herkes sana gelmek istiyor (sanki doğurduğum gün herkesi eve toplicam sanıyor Allahım ya eşime dedim Mevlüt bile annenlerde olacak bizde istemiyorum kimseye hizmet edemem ameliyatlı halimle 2 çocukla) eşim karnına dikkat et çarpma bir yere dedi pimpirikli biraz eşim o konuda dikkat et diyor bana hep kv gelmiş şakasına gülerek karnıma yumruk atarmış gibi yapıp güldü şok oldum eşime söylemedim bile, eve girer girmez aa bu ne karnın hiç çıkmamış nasıl ikiz göbeği bu dedim benim boyum 1.75 sizin gibi kısa değilim dedim kendisi 1.50 sinirlendim o an ağzımdan çıktı bir an uzunum kaldırıyorum demek ki gayet var göbeğim bebeklerinde kiloları önde sorun yok dedim ( geçen de sağlık ocağındaki hemşire aynısını demişti sinir olmuştum zaten bütün gün düşündüm bende mi sorun var diye) eşim masayı topluyor ben yatıyorum dedim kv sen bırak eşim halleder sen otur dedim demez olaydım ay oğluma yazık hep o iş yapıyor mu böyle yorulur hangi birini yapsın dedim 5 aydır siz hiç gelmediniz hep eşim ve kendi annem yapıyorlar valla soğulsunlar eşimde çok da güzel yapıyor hiç laf ettiği olmadı 35 yaşında adam memnun olmasa söyler çocuk değil ya hayat müşterek dedim, sonra şakasına eşim dedi ki doğumda beşi bir yerde altın takıcam bende güldüm bi doğsunlarda hayırlısıyla alırsın elbet dedim ama şakasına takılıyoruz yani istediğimden değil gülüp eğleniyoruz eşimle dedim zaten mihir sözün var ona sayarsın imam nikahında oluyor ya eşimde güldü sen iste yeterki falan diyor gayet normal kv diyor ki aman kızım sen çok konuşma boşar seni görürsün iki çocukla dedim gitmek isteyene kapı orda kimseyi zorla tutmuyoruz iki çocuğumla mis gibi evimde yaşarım dedim güldüm ay bin pişman ettiler beni zaten 5 aydır şehir dışındalar geldi zehir etti eşim bile gidince sen anneme bakma ya stres yapma dedi
Vallahi ben hiç kız diye dua etmedim. Hep sağlıklı bir evlat diye dua ettim. Ama ne zaman anladım bunlar erkek istiyor ben inşallah kız olur dedim. En yakın arkadaşımızı doğuracağız kuzum başka nolsunBenim kv kp sevinmişti aslında ama geçende kız muhabbeti açılınca bi olsun sağlıklı olsun da falan dediler şok oldumsanki başa gelen çekilir der gibi . . Şu hayatta en büyük duam vakti zamanı gelince hayırlı bi kız evlada sahip olmaktı. Hatta umreye giden arkadaşım bi duan var mı orada senin için de dileyeyim dediği zaman bile kız evlat istemiştim . Ama insanlar ‘kız ama olsun’ gözüyle bakınca o kadar sinir oluyorum ki . Canım kızım benim iyi ki var o annesinin balıııı. İleride babaannesini nasıl çekiştircez birlikte
Ayy bu kv kp ter*rü ne zaman bitecek arkadaşlar :) valla annecim babacım deyip düzgün davranmaktan anlamıyor bunlar belli ki . Eşimin dayısının eşi var böyle psikolojisi bozuk, gezmeye onlara gittiklerinde odadan falan çıkmıyo kadın misafir istemiyor hiç . Ondan bahsederlerken ‘olsun ama özünde çok iyi’ falan diyorlarulan yaa diyorum böyle mi olmak lazım
Aynen kuzucum . Ama en büyük korkum şu; benim çocuğumu aşırı aşırı sahiplenmeleri . O kadar sahiplensinler istemiyorum .Vallahi ben hiç kız diye dua etmedim. Hep sağlıklı bir evlat diye dua ettim. Ama ne zaman anladım bunlar erkek istiyor ben inşallah kız olur dedim. En yakın arkadaşımızı doğuracağız kuzum başka nolsun
Aynen canım sende asla kafana takma, sen iyi ol bebişler iyi olsun. Bunlar böyle değişmeyecek ben anladım kuzumİyi ki nüfusa kayıt için kv ler gitmiyor yoksa yanmıştık
Bu benim ciddi bir şekilde başıma gelecek kuzum en büyüm korkum buAynen kuzucum . Ama en büyük korkum şu; benim çocuğumu aşırı aşırı sahiplenmeleri . O kadar sahiplensinler istemiyorum .
Ay bende en çok ondan korkuyorum Allah korusunAynen kuzucum . Ama en büyük korkum şu; benim çocuğumu aşırı aşırı sahiplenmeleri . O kadar sahiplensinler istemiyorum .
Valla gerekirse deli gelin olcazBu benim ciddi bir şekilde başıma gelecek kuzum en büyüm korkum bu
Benim görümcem çocuk doktoru . Şöyle yap böyle yap ben doktorum bak biliyorum havalarında olursa onu da kaldıramamAy bende en çok ondan korkuyorum Allah korusun
Çevrenin aslında anlayışlı olması şart kedinin köpeğin bile yanından evladını al hırçınlaşıyor annelik doğası bu yani ben istemem öyle çok bilmişlik gelinsin yanlışı doğruyu ben o an ayırt ederim elbet. Doktor olabilir ama o bebişi sen doğuruyorsun o bebeğin sana ihtiyacı var sadece insanlar bunu anlamıyorBenim görümcem çocuk doktoru . Şöyle yap böyle yap ben doktorum bak biliyorum havalarında olursa onu da kaldıramam
Kuzum ben dedim eşime, syling e bebeği koycam kimseye de vermicemAynen kuzucum . Ama en büyük korkum şu; benim çocuğumu aşırı aşırı sahiplenmeleri . O kadar sahiplensinler istemiyorum .
eywah eywah.. Tepkinizi şimdiden koyun.Benim görümcem çocuk doktoru . Şöyle yap böyle yap ben doktorum bak biliyorum havalarında olursa onu da kaldıramam
Umarım düşündüğüm gibi kötü olmazeywah eywah.. Tepkinizi şimdiden koyun.
Görümce, kv., kp. Kim varsa.
Şimdiden konu açıp inceden belirtin,, tavrınızı uygun bı dille dıle getirin
Bnde bılıyorum, bn araştırıyorum zten, bn boyle duşunuyorum, bn boyle ıstıyorum, eşimde böyle dıyor deyip belirtın.. Hiç çekınmeyın
Aynen kuzum . O günleri düşündükçe korkuyorum çok .Çevrenin aslında anlayışlı olması şart kedinin köpeğin bile yanından evladını al hırçınlaşıyor annelik doğası bu yani ben istemem öyle çok bilmişlik gelinsin yanlışı doğruyu ben o an ayırt ederim elbet. Doktor olabilir ama o bebişi sen doğuruyorsun o bebeğin sana ihtiyacı var sadece insanlar bunu anlamıyor
Valla mantıklı o kangurulara ilk günler de koyabiliyor muyuz ki bebekleriKuzum ben dedim eşime, syling e bebeği koycam kimseye de vermicemeşimin canına minnet tamam diyor. Ben de sahiplenmelerini istemiyorum vermem de zaten, yalnız da bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?