2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaa bende çok diyorum . Şunlara şunlara karışılırsa diye çok geriliyorum, sinir olurum yorum yapılmasına diyorum mesela. Bana dediği şey hep ‘ sen bir şeyler olmadan aşırı evham yapıyorsun ortada hiçbir sorun yokken niye böylesin’ diyo. Ortada bi sorun olmasın diye böyleyim zaten , bu sorunları yaşarsak ben çok kırıcı olurum , olmak istemiyorum diyorum. Ama çoğu zaman abartan benim ona göre

o zaman eşin ailesinin farkında değil kuzum

Yok artık ya sen ne diyorsun ben hemen söylerdim hatda ben diğil yalnış anlama kuzum eşim söylerdi yani senden önce eşin demeli anne sen ne yapıyorsun diye

Yok artık ya sen ne diyorsun ben hemen söylerdim hatda ben diğil yalnış anlama kuzum eşim söylerdi yani senden önce eşin demeli anne sen ne yapıyorsun diye
Ben de demedim eşim de. Aramızda konuşmadık bile bunu açıkçası. Rahatsız oluyorum tabi ki. Ama şimdi istemem. Baştan söyleyeceğim eşim söyler

Eş ailesi sinsi olduğunda bu sorunlar çıkıyor genelde. Mesela eşine iyilerse ve eşinin yanında sana da iyilerse eşin bazen anlayamayabilir. Benimki beni sonuna kadar savunur ama eğer seninki gibi olsaydı oda abarttığımı söyler kapatırdı üstünü. Benim eşimin ailesi zamanında eşime çok karışırmış ki hala bazen karışmaya kalkıyorlar, oda herhalde anlıyor bu durumu bu yüzden oda onlara anlayacakları dilden konusuyor

Bence benim eşimin ailesi de sinsi. Eşimin yanında farklılar eşim yokken farklılar. Kötü şeyler söylerler değil ama farklılar yani. Mesela kp min isim konusunda zorlaması eşim yokken. Eşim varken asla yapamaz çünkü. Ya da birşey diyecek eşim yokken hep böyleler.

Ama eşim şöyle biliyor ki kendi çocukluğundaki hatalar nedeniyle bazı psikolojik sorunlar yaşıyor. Ve hepsinin sebebi baba. Anne de bi şey yapmamış tabi. Bunları biliyor. Kendisi tespit ediyor. Hataları bildiği için de böyle olmasın asla diye kendi söylüyor

Ben de demedim eşim de. Aramızda konuşmadık bile bunu açıkçası. Rahatsız oluyorum tabi ki. Ama şimdi istemem. Baştan söyleyeceğim eşim söyler
Bazen böyle okuyunca diyorum aman boş ver gelmesin bile kv çünkü anladığım kadarıyla eve gelince her şeye karışıyorlar sen diyorsun ya eşin hastaydı odaya girib bakıyordu benimki hasta olsa bile her şeyinde ben varım bende hasta olsam eşim var yani biz ikimiz Hall ediyoruz kendi başımıza kolay olmuyor ama en azından karışan yok

Kuzum demişler ya sen şanslısın diye gerçekten bak öyle. Benim ki eşim şuram ağrıyor dese dünyanın en kötü hastasıymış gibi davranıyor. Saçma bir hal yani inan ki. Hep oğlum da oğlum kafasında

Haklısın canım bazen değil hatta cok sık yapıyolar bu sinsilikleri Kv oğlunun yanında kız torunumuz kız torunumuz diyip duruyor. Beni aradığında da keşke öğlen gitseydiniz sabah uyuyodur görünmez tam demişti. Ama işte eşim bunların bmyle olduğunu zaten bildiği iöin yadırgamıyor. Eş olarak doğru kişiyi seçmişiz Karnımı okşayıp kızım, prensesim, güzelim diyor yaa dünyalar benim oluyor. Kim ne derse desin kim istemezse istemesin. Canımm kızımız, iyi ki geldi bize

o zaman eşin ailesinin farkında değil kuzum
Kesinlikle sorun bu bence de. Ailesinin farkında asla ama asla değil tez zamanda farketmesi ümidiyle

Darısı benimkinin başına

Kız ben dayanamaz al da evde bak oğluna iyileşince getirirsin derdim Ay sanki bi bunların cocukları vsr

Tek çocukmu eşin?yok kuzum ya en sonuncu defa çok korkmuştum sabahlar eşim mide bulantısıyla kalkıyordu sonra çıkartıyordu ateşte oluyordu doktor doktor gezdik sebebini bulunca işte Vertigo olmuştu Neyseki doktor bir sürü ilaç iğne yazdı yine ben yaptım hiç gelmedi bile..alıştık biz

Çok şükür kuzum iyi ki iyi ki iyi ki
Offf benim eşim karnıma dokunmuyor korkuyor neymiş bıngıldağına dokunurmuşuz bir de konuşmuyor. Ama çok heyecanlı ve mutlu bunu biliyorum. Sadece konuşmuyor bebeğimizle

Yok kuzum tek değil. Ablası var. Ama ablaya olan davranışlarla kocama olan davranışlar arasında dağlar uçurumlar var. Sanırsın tek çocuk yani. Ve abla da bundan çok rahatsız. Sık sık dile getiriyor paşa oğlun falan diye laf sokuyor. Ben de görümcemin yanında o yüzden çok daha rahat konuşurum kv ile. Çünkü yanlış yaptığını herkes farkında aslında kv dışında

Eee işte tek sayılıyor ondan kuzum bence..bizde 3 erkek 1 kız..ama görümcemle çok böyle konuşuyoruz her şeyi bana anlatır kendiside hep söylüyor annem diyor banada öyle böyle kabul et diyor..bizdede evli kaynıma sanki daha bağlı kv..bağlı derken mesela evli olsa bile her gün annesinin yanında babasını görer ama işte o biraz diğil çok fazla yalakalık yapıyorlar..karısıyla birlikte sık sık whatsap durumları paylaşıyorlar iyiki varsınız canlarım diye kv kp içintabi buna kv görümcem gülüyor..ama sonuçta her gün orda..benimki eve ve bana bağlı annesi gile gitse kesin benimle gitmeli giderken orda mesaj yazıyor bana kalkakmı sanki ben kendi annemi geldim görmeye

ahahahhaahahhah. Benim kv tam olarak öyle. Bir onun oğlu var tavrında. Sanırsın paşa çocuğu başıma hiçbir şey yaptırmaz oğluna asla
Boşver kız kendi elleriyle laf veriyorlar bize. Sen 30 yaşındaki oğluna hâlâ nasıl bebek gibi davranıyorsan bu da benim çocuğum ve gerçekten bebek dersin

Ahahahha iyi iyi eşin mesafeli. Bence bu durum çok güzel. Ve gerçekten az görüşme konusunda aşırı şanslısın bak tekrar söylüyorum. Bak anlattıklarımızı gör bir de

Boşver kız kendi elleriyle laf veriyorlar bize. Sen 30 yaşındaki oğluna hâlâ nasıl bebek gibi davranıyorsan bu da benim çocuğum ve gerçekten bebek dersin
yeminle bunu demeyi ben de düşündüm yeri ve zamanı gelecek bunu diyeceğim diye

Ben ona ara ara diyorum kocam bebek değil farkındasın dimi 30 küsür yaşında diyorum. Benim için bebek diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…