- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Bazen belli etmiyolar öyle olduğunu..kız ben baya dokunuyom gelir mi ki bıngıldağınaÇok şükür kuzumiyi ki iyi ki iyi ki
Offf benim eşim karnıma dokunmuyor korkuyorneymiş bıngıldağına dokunurmuşuz bir de konuşmuyor. Ama çok heyecanlı ve mutlu bunu biliyorum. Sadece konuşmuyor bebeğimizle
Ohhh iyi yapıyoruz, hallediyorlar ki yapıyoruz yaniAy aman yine cevaplarını veriyoruz ya kuzum allahtan . Kv bi kere bana triplenmişti böyle saçma sapan mesaj falan attı . O an cevap vermedim . Diğer gün aradım , sen oğluna ya da kızına attığın tribi bana atamazsın ben onlar gibi alttan alamam seni dedim. Telefonda ağladı falan djdjsj o günden sonra daha mesafeli ve iyi oldu sanki
Kesinlikle erkek milleti düşünüp karar veren bir millet değil. Biz mecburen söylemek zorundayız. Ama konuşmayı bilmek lazım. Kendimizi anlatmamız lazım suçlamadan tabi ki. Biraz da yansıtarak bak böyle olsa sana ne düşünürsün falan diye. Bu da etkili oluyor bayaBunu eşime bir gün suratına ben söyledim. Seni bu hayatta olduğun gibi seven tek insan benim diye. Annen baban evladı olduğun için seviyo seni demiştim. Şaşırmıştı ama sonra haklısın demişti.
Valla ben de çok savaşşlar verdim. Sürekli konuş konuş konuş. Ama konuşmadan gerçekten olmuyor. Ne ollursa olsun aile kırmızı çizgi. Herkes anasını babasını savunup kollar. O yüzden konuşurken suçlayıcı değil mağdur olarak konuşmak daha etkili.
Yok kızBazen belli etmiyolar öyle olduğunu..kız ben baya dokunuyom gelir mi ki bıngıldağına
Ben ondan annelik beklemedimde zaten benim için diğil kendi oğlu için yapa bilir mesela..yoksa ben ondan beklemedim bana gelsin baksın etsin zaten rahat edememde onunla..benim istediğim hasta olunca zor olunca 1 yemek bile göndere bilir ama yok yani.Büyük konuşmayım yaşlanınca en son bakıcak kişi benim en son kendileride farkında çok şükür her şeyi tek başıma yardım olmadan yapıyorumO senin annen değil ve asla olmayacak. Hikaye annem işleri. Ben inanmıyorum. Kayınvalidemle aram hep çok iyiydi gelsin, gitsin uzun kalsın isterdim (şehirdışındalar) ama lohusalıkta birbirimize girdik jdjdjd anladım ki onun evladı oğlu ve gelin gelinmiş. Yaparsa daha fena minnet oluşuyor insan da. Bu sefer konular uzuyor ne gerek var. Azıcık aşın ağrısız başın. Yaşlanınca sizde aynı şekilde iadeyi ziyaret edersiniz.
oda doğru korktum çocuğumun başına falan dokunurum diyeYok kızbenim eşimin pimpirikliliği öyle olsa ultrasonda doktor o kadar bastırabilir mi
Yok yok benim eşimin abartması. Sen de dokunma diyor bana bir deoda doğru korktum çocuğumun başına falan dokunurum diye
Kuzum ben yatıyorum düz hep solda yatamamki..zaten bu gece belim ağrımışGünaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Yok canım belki de yebi dönmüşsndür..ben de bazen fark etmeden yatıorum hatta sola yattığımda bile sabah sert bir karınla uyanıyorum böyle bi ağrı hissi okuyor degisik vücudumuz değişiyor artıkGünaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Kızzz ben düz yatmayı çok seviyorum ve çok rahat ediyorumGünaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
yok kuzum . geçende bir doktorun videosunu gördüm. sağa yatmayın bebek sıkıntıya girer, sırt üstü yatmayın siz sıkıntıya girersiniz ( halsizlik hissi oluşabilir) dyordu. ama bu sağ sol muhabbeti özellikle son aylarda geçerliymiş.. ben sola yatsam da sabah kendimi hep sağ taraftan uyanmış halde buluyorumGünaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Canan karatay geliyor aklımayok kuzum . geçende bir doktorun videosunu gördüm. sağa yatmayın bebek sıkıntıya girer, sırt üstü yatmayın siz sıkıntıya girersiniz ( halsizlik hissi oluşabilir) dyordu. ama bu sağ sol muhabbeti özellikle son aylarda geçerliymiş.. ben sola yatsam da sabah kendimi hep sağ taraftan uyanmış halde buluyorum
Bahçecide yaptırdım canım benim amh 1diCanım hangi yerde yaptınız bende 27 yaşındayım tüp bebek yapicam amh çok düşük
İnşallah yeni dönmüşümdür. Banu çiftçinin kitapta yazıyordu kuzum o yüzden bir endişe ettimYok canım belki de yebi dönmüşsndür..ben de bazen fark etmeden yatıorum hatta sola yattığımda bile sabah sert bir karınla uyanıyorum böyle bi ağrı hissi okuyor degisik vücudumuz değişiyor artık
Ayyy ben de hep düz yatardım eskiden, en rahat ettiğim şekil de düzdü. Şimdi hiç rahat olmuyor tabi o ayrıKızzz ben düz yatmayı çok seviyorum ve çok rahat ediyorumvalla düzde yatıyorum ara ara napiyim sola sağa yatamıyorum sürekli
Bir şey olmaz ben de bu haftaya kadar yatıyordum şimdi düz yattığımda hemen uyanıyorum çünkü nefesim daralıyor başım dönüyor istesem de yatamıyorum hep diyorlardı şimdi anladım ne demek istediklerini. Yani vücut sinyal veriyor canım yatabildiğine göre henüz bebiş atardamara baskı yapma ağırlığına ulaşmamışGünaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Aaaaa sağa yatmayın mı? Ben de en çok sol ama arada sağa da yatabilirsiniz düz yatmayın biliyorumyok kuzum . geçende bir doktorun videosunu gördüm. sağa yatmayın bebek sıkıntıya girer, sırt üstü yatmayın siz sıkıntıya girersiniz ( halsizlik hissi oluşabilir) dyordu. ama bu sağ sol muhabbeti özellikle son aylarda geçerliymiş.. ben sola yatsam da sabah kendimi hep sağ taraftan uyanmış halde buluyorum
valla 19da başladı benim 21de bitti gibi inşallah yaniiiiKızlar bu gecenin bir yarısı zınk diye uyanıp tekrar uyuyamama tahminen kaçıncı hafta geçiyo2 haftadır böyleyim.
hahahah o kadın efsane yaaa . ve konuşmaları nedense bende aşırı güven uyandırıyorCanan karatay geliyor aklımasağa yatmayin düzde yatmayın onu yemeyin bunu da yemeyin saçınızı kesmeyin çok yürümeyin çok yatmayın çok oturmayin napcaz biz arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?