2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bazen belli etmiyolar öyle olduğunu..kız ben baya dokunuyom gelir mi ki bıngıldağına

Ohhh iyi yapıyoruz, hallediyorlar ki yapıyoruz yani mesafe iyidir kuzum

Kesinlikle erkek milleti düşünüp karar veren bir millet değil. Biz mecburen söylemek zorundayız. Ama konuşmayı bilmek lazım. Kendimizi anlatmamız lazım suçlamadan tabi ki. Biraz da yansıtarak bak böyle olsa sana ne düşünürsün falan diye. Bu da etkili oluyor baya

Günaydın kızlar bir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu

Ben ondan annelik beklemedimde zaten benim için diğil kendi oğlu için yapa bilir mesela..yoksa ben ondan beklemedim bana gelsin baksın etsin zaten rahat edememde onunla..benim istediğim hasta olunca zor olunca 1 yemek bile göndere bilir ama yok yani.Büyük konuşmayım yaşlanınca en son bakıcak kişi benim en son kendileride farkında çok şükür her şeyi tek başıma yardım olmadan yapıyorum

Günaydın kızlar bir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Yok canım belki de yebi dönmüşsndür..ben de bazen fark etmeden yatıorum hatta sola yattığımda bile sabah sert bir karınla uyanıyorum böyle bi ağrı hissi okuyor degisik vücudumuz değişiyor artık

Kızzz ben düz yatmayı çok seviyorum ve çok rahat ediyorum valla düzde yatıyorum ara ara napiyim sola sağa yatamıyorum sürekli

yok kuzum . geçende bir doktorun videosunu gördüm. sağa yatmayın bebek sıkıntıya girer, sırt üstü yatmayın siz sıkıntıya girersiniz ( halsizlik hissi oluşabilir) dyordu. ama bu sağ sol muhabbeti özellikle son aylarda geçerliymiş.. ben sola yatsam da sabah kendimi hep sağ taraftan uyanmış halde buluyorum

Canan karatay geliyor aklıma sağa yatmayin düzde yatmayın onu yemeyin bunu da yemeyin saçınızı kesmeyin çok yürümeyin çok yatmayın çok oturmayin napcaz biz arkadaş

Yok canım belki de yebi dönmüşsndür..ben de bazen fark etmeden yatıorum hatta sola yattığımda bile sabah sert bir karınla uyanıyorum böyle bi ağrı hissi okuyor degisik vücudumuz değişiyor artık
İnşallah yeni dönmüşümdür. Banu çiftçinin kitapta yazıyordu kuzum o yüzden bir endişe ettim

Bir şey olmaz ben de bu haftaya kadar yatıyordum şimdi düz yattığımda hemen uyanıyorum çünkü nefesim daralıyor başım dönüyor istesem de yatamıyorum hep diyorlardı şimdi anladım ne demek istediklerini. Yani vücut sinyal veriyor canım yatabildiğine göre henüz bebiş atardamara baskı yapma ağırlığına ulaşmamış

Aaaaa sağa yatmayın mı? Ben de en çok sol ama arada sağa da yatabilirsiniz düz yatmayın biliyorum

Kızlar bu gecenin bir yarısı zınk diye uyanıp tekrar uyuyamama tahminen kaçıncı hafta geçiyo 2 haftadır böyleyim.
valla 19da başladı benim 21de bitti gibi inşallah yaniiii
Canan karatay geliyor aklıma sağa yatmayin düzde yatmayın onu yemeyin bunu da yemeyin saçınızı kesmeyin çok yürümeyin çok yatmayın çok oturmayin napcaz biz arkadaş
hahahah o kadın efsane yaaa . ve konuşmaları nedense bende aşırı güven uyandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…