2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum dediğim gibi 25-30 haftadan başlayarak şimdi ne olduysa sıkıntı yok
Yine de ben yatmamaya çabalıyorum
E tabi illa ki olacak bu yani

bak ilk defa delirdim bu kadar yazışmanın içinde senden izinsiz habersiz mama vermek ne demek benden izinsiz oyuncağa bile karşıyım şımarmasın diye

Günaydın kızlar bir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Günaydın canım instada doktor MFK var mutlaka denk gelmişsindir. Bi sıkıntı olsa rahatsız olsan zaten uyanırsın yada başka yöne döner uyumaya devam edersin diyordu. Korkma bişey olmamıştır

Kizlar kusunca anlık tansiyonum yükseliyor halsiz kaliyorum dinlenince geçiyor böyle birşey yasayaniniz oldu mu aonucta tansiyon yükselmesi sıkıntı geçen kustum 15 e 8 çıktı dinlenince geçiyor ama bu konuda bilgisi olan var mı dahiliye doktorum sürekli değilse sorun yok dedi sadece kusunca oluyo

Aslında sola çok yatmamağımın sebebi rahat edemiyorum belkide yastıkla yatsam rahat ederim
Ya ben de sola yatamıyorum sağda daha rahat ediyorum ve daha uzun uyuyorum. Soldayken rahatsız hissediyorum.

Kızlar günaydın. Dün fener alayına gittim. Bikaç saat ayakta kaldım. İlk fener alayına başladım diye çıkamadım da mecburen 2 saat yürüdüm.. Çok gürültü vardı. Bebek de dün akşamdan beri doğru dürüst hareket etmiyor. Fazla gürültüden falan mı bişey oldu ki.

Şunu da okudum internette. Yüksek ses işitme duyusuna zarar verir diyor

Eklentiler

• IMG_20231030_095328.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 33
bak ilk defa delirdim bu kadar yazışmanın içinde senden izinsiz habersiz mama vermek ne demek benden izinsiz oyuncağa bile karşıyım şımarmasın diye
İlk çocuğum şımarma noktasına gelmişti zaten, baktık olmuyor iki aileden de bir süre uzak büyüttük, eğer o zaman biz tavrımızı koymasak ki geç koyduk, çocuğu zaptedemezdik, şimdi de diyor ki çocuk çok güzel yetişti, çok terbiyeli, hiç şımarık değil vs son anda kurtardık
O dediğin izinsiz oyuncak, izinsiz çikolata şeker daha neler neler

Kusarken nabız yükselmesi olabiliyor. Kustuktan sonra benim de nabzım 100 üstüne çıkıyordu sonra düzeliyordu. Tansiyonda belki öyledir.Dinlenince geçmezse kötü. Doktoruna söyle canım yine de.

Günaydın canım instada doktor MFK var mutlaka denk gelmişsindir. Bi sıkıntı olsa rahatsız olsan zaten uyanırsın yada başka yöne döner uyumaya devam edersin diyordu. Korkma bişey olmamıştır
Tamam kuzum bundan sonra böyle düşüncem direk

Ben de bir önceki gün gittim kuzum. Hiç sorun olacağını düşünmüyorum. Dün İstanbul’daki hamile arkadaşlarım hep konserlerdeydi. Merak etme

Ben de bir önceki gün gittim kuzum. Hiç sorun olacağını düşünmüyorum. Dün İstanbul’daki hamile arkadaşlarım hep konserlerdeydi. Merak etme
Konserlerde daha çok gürültü oluyor aslında ama çok yüksek sesler bebek işitme sorunları ,anomali gibi durumlar oluşturabilir gibi bişryler okudum. Kadının biri kulağımın dibinde düdük çaldı ben bile irkildim. çok kötü hissediyorum ya. İnşallah bişey olmaz

ya şu büyükler bizi bi salsa gerçekten misler gibi büyüteceğiz bebeklerimizii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…