Kesinlikle en başarılı yöntem buAynen evet işte formül bu
Bunu demk istedım
Yine de ben yatmamaya çabalıyorumKuzum dediğim gibi 25-30 haftadan başlayarak şimdi ne olduysa sıkıntı yok
E tabi illa ki olacak bu yaniBenim ilk bebeğimde kv bebek emerken, göğsüme kafasını dayayıp, senin sütün yok, bebek yutkunmuyor, göğsün küçücük demiştiöyle diye diye bende çok üzülüyordum ilk bebeğim, ve doğumum çok zordu, zaten psikolojim iyi değildi, birde bebeğim de emmeye zor alıştı, üzüle üzüle sütün bitti, siz siz olun tavrınızı koyun benim toyluk zamanım, psikolojimin de berbatlığıyla böyle oldu, yavrum 8 ay emdi, o kadar suçladım üzüldüm ki, 2.gebeliğimin başından beri hep dua ettim bebeğim emen bebek, sütümdr bol olsun diye, çok şükür bu sefer hem benim laf söyletmemem hemde bebeğimin emmesi ile 3,5 yıl emzirdim bu sefer hiç laf söyletmedim, söyleyenlere de yapıştırdım cevabı, kafama da takmadım ohh çok iyiydi, kv hiç birşey söyleyemedi, bu sefer de bir kere annemle tartıştık, bebek emiyor güzelce hatta maşallah süt o kadar çok ki, fazlalığını kusuyor, gitmiş benden habersiz mama almış, ve vermiş çocuğa emdikten sonra tabii karnı tok olduğu için kusmuş bende görünce baya tartıştık o mamayı da gözünün önünde çöpe döktüm, bir daha kimse bana elleşmefi
Bende 2016 da olmuştum en son, bana imza attırmadılar, zaten doktoruma da aile hekimi ve ebeye de sormuştum onlarda bana bırakmışlardı
Günaydın canım, Allahın izniyle birşey olmaz, her zaman sola yatamayız ki, bende düz yatıyorum bazen
bak ilk defa delirdim bu kadar yazışmanın içinde senden izinsiz habersiz mama vermek ne demek benden izinsiz oyuncağa bile karşıyım şımarmasın diyeBenim ilk bebeğimde kv bebek emerken, göğsüme kafasını dayayıp, senin sütün yok, bebek yutkunmuyor, göğsün küçücük demiştiöyle diye diye bende çok üzülüyordum ilk bebeğim, ve doğumum çok zordu, zaten psikolojim iyi değildi, birde bebeğim de emmeye zor alıştı, üzüle üzüle sütün bitti, siz siz olun tavrınızı koyun benim toyluk zamanım, psikolojimin de berbatlığıyla böyle oldu, yavrum 8 ay emdi, o kadar suçladım üzüldüm ki, 2.gebeliğimin başından beri hep dua ettim bebeğim emen bebek, sütümdr bol olsun diye, çok şükür bu sefer hem benim laf söyletmemem hemde bebeğimin emmesi ile 3,5 yıl emzirdim bu sefer hiç laf söyletmedim, söyleyenlere de yapıştırdım cevabı, kafama da takmadım ohh çok iyiydi, kv hiç birşey söyleyemedi, bu sefer de bir kere annemle tartıştık, bebek emiyor güzelce hatta maşallah süt o kadar çok ki, fazlalığını kusuyor, gitmiş benden habersiz mama almış, ve vermiş çocuğa emdikten sonra tabii karnı tok olduğu için kusmuş bende görünce baya tartıştık o mamayı da gözünün önünde çöpe döktüm, bir daha kimse bana elleşmefi
Bende 2016 da olmuştum en son, bana imza attırmadılar, zaten doktoruma da aile hekimi ve ebeye de sormuştum onlarda bana bırakmışlardı
Günaydın canım, Allahın izniyle birşey olmaz, her zaman sola yatamayız ki, bende düz yatıyorum bazen
Günaydın canım instada doktor MFK var mutlaka denk gelmişsindir. Bi sıkıntı olsa rahatsız olsan zaten uyanırsın yada başka yöne döner uyumaya devam edersin diyordu. Korkma bişey olmamıştırGünaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
O zaman da sırtımıza yastık koyarız artık destek olur tam düz üstü yatmamıza.Kuzum dediğim gibi 25-30 haftadan başlayarak şimdi ne olduysa sıkıntı yok
Aslında sola çok yatmamağımın sebebi rahat edemiyorum belkide yastıkla yatsam rahat ederimO zaman da sırtımıza yastık koyarız artık destek olur tam düz üstü yatmamıza.
Ya ben de sola yatamıyorum sağda daha rahat ediyorum ve daha uzun uyuyorum. Soldayken rahatsız hissediyorum.Aslında sola çok yatmamağımın sebebi rahat edemiyorum belkide yastıkla yatsam rahat ederim
Yok bende sağ sol en çok düz arada yani hepsinden var bir yerde yatınca ağrıyor belim kolumYa ben de sola yatamıyorum sağda daha rahat ediyorum ve daha uzun uyuyorum. Soldayken rahatsız hissediyorum.
İlk çocuğum şımarma noktasına gelmişti zaten, baktık olmuyor iki aileden de bir süre uzak büyüttük, eğer o zaman biz tavrımızı koymasak ki geç koyduk, çocuğu zaptedemezdik, şimdi de diyor ki çocuk çok güzel yetişti, çok terbiyeli, hiç şımarık değil vs son anda kurtardıkbak ilk defa delirdim bu kadar yazışmanın içinde senden izinsiz habersiz mama vermek ne demek benden izinsiz oyuncağa bile karşıyım şımarmasın diye
Kusarken nabız yükselmesi olabiliyor. Kustuktan sonra benim de nabzım 100 üstüne çıkıyordu sonra düzeliyordu. Tansiyonda belki öyledir.Dinlenince geçmezse kötü. Doktoruna söyle canım yine de.Kizlar kusunca anlık tansiyonum yükseliyor halsiz kaliyorum dinlenince geçiyor böyle birşey yasayaniniz oldu mu aonucta tansiyon yükselmesi sıkıntı geçen kustum 15 e 8 çıktı dinlenince geçiyor ama bu konuda bilgisi olan var mı dahiliye doktorum sürekli değilse sorun yok dedi sadece kusunca oluyo
Tamam kuzumGünaydın canım instada doktor MFK var mutlaka denk gelmişsindir. Bi sıkıntı olsa rahatsız olsan zaten uyanırsın yada başka yöne döner uyumaya devam edersin diyordu. Korkma bişey olmamıştır
Ben de bir önceki gün gittim kuzum. Hiç sorun olacağını düşünmüyorum. Dün İstanbul’daki hamile arkadaşlarım hep konserlerdeydi. Merak etmeKızlar günaydın. Dün fener alayına gittim. Bikaç saat ayakta kaldım. İlk fener alayına başladım diye çıkamadım da mecburen 2 saat yürüdüm.. Çok gürültü vardı. Bebek de dün akşamdan beri doğru dürüst hareket etmiyor. Fazla gürültüden falan mı bişey oldu ki.
Günaydın ancak girebildim 14:00 te randevum dua edin olur mu mutlu çıkalım odadan :/
Konserlerde daha çok gürültü oluyor aslında ama çok yüksek sesler bebek işitme sorunları ,anomali gibi durumlar oluşturabilir gibi bişryler okudum. Kadının biri kulağımın dibinde düdük çaldı ben bile irkildim. çok kötü hissediyorum ya. İnşallah bişey olmazBen de bir önceki gün gittim kuzum. Hiç sorun olacağını düşünmüyorum. Dün İstanbul’daki hamile arkadaşlarım hep konserlerdeydi. Merak etme
Canım bişi olmaz ya sorun etme kendine. Şarkıcılar konser veriyo hamileyken efsane yüksek seslere maruz kalıyolar mesela.Şunu da okudum internette. Yüksek ses işitme duyusuna zarar verir diyor
Tabiki de dokunamazsın bingildagina onu zatn aksiyon sıvısı kese koruyor rahat olunBazen belli etmiyolar öyle olduğunu..kız ben baya dokunuyom gelir mi ki bıngıldağına
ya şu büyükler bizi bi salsa gerçekten misler gibi büyüteceğiz bebeklerimizii.Benim ilk bebeğimde kv bebek emerken, göğsüme kafasını dayayıp, senin sütün yok, bebek yutkunmuyor, göğsün küçücük demiştiöyle diye diye bende çok üzülüyordum ilk bebeğim, ve doğumum çok zordu, zaten psikolojim iyi değildi, birde bebeğim de emmeye zor alıştı, üzüle üzüle sütün bitti, siz siz olun tavrınızı koyun benim toyluk zamanım, psikolojimin de berbatlığıyla böyle oldu, yavrum 8 ay emdi, o kadar suçladım üzüldüm ki, 2.gebeliğimin başından beri hep dua ettim bebeğim emen bebek, sütümdr bol olsun diye, çok şükür bu sefer hem benim laf söyletmemem hemde bebeğimin emmesi ile 3,5 yıl emzirdim bu sefer hiç laf söyletmedim, söyleyenlere de yapıştırdım cevabı, kafama da takmadım ohh çok iyiydi, kv hiç birşey söyleyemedi, bu sefer de bir kere annemle tartıştık, bebek emiyor güzelce hatta maşallah süt o kadar çok ki, fazlalığını kusuyor, gitmiş benden habersiz mama almış, ve vermiş çocuğa emdikten sonra tabii karnı tok olduğu için kusmuş bende görünce baya tartıştık o mamayı da gözünün önünde çöpe döktüm, bir daha kimse bana elleşmefi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?