Normal uyumayken ben de yatamıyorum bir darlanıyorum ki anlatamam yani. Dikkat ediyorum genelde ama öyle olmuş bu seferxikBir şey olmaz ben de bu haftaya kadar yatıyordum şimdi düz yattığımda hemen uyanıyorum çünkü nefesim daralıyor başım dönüyor istesem de yatamıyorum hep diyorlardı şimdi anladım ne demek istediklerini. Yani vücut sinyal veriyor canım yatabildiğine göre henüz bebiş atardamara baskı yapma ağırlığına ulaşmamış
Seni uykundan uyandırmadığına göre sıkıntı yok canım muhtemelen kısa süre yatmışsındırNormal uyumayken ben de yatamıyorum bir darlanıyorum ki anlatamam yani. Dikkat ediyorum genelde ama öyle olmuş bu seferxik
kuzucum vücudun ortasının hafif sağından büyük toplardamar geçiyormuş. eğer sağa yatılırsa rahim bu damara baskı yaptığı için bebişlerimize giden kan miktarı azalıyomuş. o yüzden sağ tarafa yatmayı çok tercih etme demişti doktorum.Aaaaa sağa yatmayın mı? Ben de en çok sol ama arada sağa da yatabilirsiniz düz yatmayın biliyorum
Evet öyle galibaSeni uykundan uyandırmadığına göre sıkıntı yok canım muhtemelen kısa süre yatmışsındır
Bende tam tersi rahat ediyorum ya haftam ilerledikçe yine aynı olursa hamile yastığı alicamAyyy ben de hep düz yatardım eskiden, en rahat ettiğim şekil de düzdü. Şimdi hiç rahat olmuyor tabi o ayrı
Ayyy şimdi iyice stres sadece yola yatmamız lazımkuzucum vücudun ortasının hafif sağından büyük toplardamar geçiyormuş. eğer sağa yatılırsa rahim bu damara baskı yaptığı için bebişlerimize giden kan miktarı azalıyomuş. o yüzden sağ tarafa yatmayı çok tercih etme demişti doktorum.
Aaaa nasıl rahat ediyorsunBende tam tersi rahat ediyorum ya haftam ilerledikçe yine aynı olursa hamile yastığı alicam
Bn bebek konusunda demiştım cnmben de sürekli ben bilmem ben anlamıyorum diyorum o zaman her seyi bilen yapıyor ben de izliyorum ohhh misssen son dolaplarıma laf edildi ay hiç anlayamıyorum beceremiyorum dedim dolaplarım jilettt gibi katladılar toparladılar tabi aaa nasıl bilmezsin vss ooo dolu dedikodum yapıldı etti ama iş hep ben bilirim diyene kalıyor her zaman herseyi mükemmel yapmayacaksın o zaman üstüne kalır
Düz derken sırt üstü mü? Ben gece hep öyle uyanıyorum yan da yatsam sırt üstüne dönüyorum bir şekilde. Hiç bir sorun olmadı çok şükür. Hatta 2-3 arkadaşım son aya kadar yatmış sırt üstü yan yatmaktan sıkıldıkça.Günaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
Bilmiyorum ki bı rahatlama geliyor düz yatinca hiç biyerimde agrimiyor benim atar damar başka yerimden mi geçiyor ki acabaAaaa nasıl rahat ediyorsunbenden de öncesin hafta olarak halbuki başlarda hep düz yattım ama ben de. Özellikle bulantı zamanları yan dönsem bulandı çünkü en rahat sırt üstüydü
Bence işin sırrı bebek hariç her konuda ben bilmiyorum demek. Bebek konusunda da en iyisini ben bilirim demekBn bebek konusunda demiştım cnm
Diğer baska konularda evet kndınızı geri çekin, bn mesela ilk evlendıgımde herseye atlıyordum, hrseyı bn yapıyordum, tüm yuk bna kalıyordu, eşim çekılıyordu bi kenara..
Sonralardan hiçbişye karışmadım, mesela kavanoz kapagını bıle onlara açtrdım rahat ettım
Bn bebek konusunda karışılmasını istemediğinz için ben en ıyısini bılırım deyip belirtın dedim
Sz bebek konusunda, bn bılmıyorum, bn anlamam derseniz ohooo çok çekersıniz onların bilmişliklerıyle..
Evet kuzum sırt üstü. Banu çiftçi kitapta yatmayın diyor. Hatta durun yazıyı atim. O yüzden endişe ettimDüz derken sırt üstü mü? Ben gece hep öyle uyanıyorum yan da yatsam sırt üstüne dönüyorum bir şekilde. Hiç bir sorun olmadı çok şükür. Hatta 2-3 arkadaşım son aya kadar yatmış sırt üstü yan yatmaktan sıkıldıkça.
Banu çiftçinin kitabında yazıldığını şimdi okudum 25-30 hafta diyor yani şimdi yatsak bile sıkıntı yok benceEvet kuzum sırt üstü. Banu çiftçi kitapta yatmayın diyor. Hatta durun yazıyı atim. O yüzden endişe ettim
Aynen evet işte formül buBence işin sırrı bebek hariç her konuda ben bilmiyorum demek. Bebek konusunda da en iyisini ben bilirim demek
Kuzum dediğim gibi 25-30 haftadan başlayarak şimdi ne olduysa sıkıntı yokBunu 16.haftada yazmışEki Görüntüle 3325815
Benim ilk bebeğimde kv bebek emerken, göğsüme kafasını dayayıp, senin sütün yok, bebek yutkunmuyor, göğsün küçücük demiştiUtanmaz kadın . İlla uygunsuz bir vaziyette mi görmesi lazım girmemesi için. Gerekiyorsa onu da görsün o zaman tövbe yaaayaaaa bende şu emzirirken durmalarını anlamıyorum . Ama en baştan alıştıralım kızlar, emzircem çıkın diye. Rahat edemiyorum yanımda biri olunca diyelim. O mahremiyeti en baştan biz verelim onlara. Emzirme vakti gelince haaa odadan çıkmamız lazım diye bilsinler. Eee zaten en geç 2 saate bir bebişlerimizin emeceğini düşünürsek böylelikle onların suratını da çok görmeyiz
Bende 2016 da olmuştum en son, bana imza attırmadılar, zaten doktoruma da aile hekimi ve ebeye de sormuştum onlarda bana bırakmışlardıUzun zamandır girmiyordum canım mesajını şimdi gördüm. Ben en son 2019 da olmuşum daha önceleri de dönem seçmem olmuşmuşluğum var o yüzden olmak istemedim
Günaydın canım, Allahın izniyle birşey olmaz, her zaman sola yatamayız ki, bende düz yatıyorum bazenGünaydın kızlarbir ara düz yatmışım gece farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu
kuzucum ben 40 annem 65 kaynanam 75 halalarım 80Bn bebek konusunda demiştım cnm
Diğer baska konularda evet kndınızı geri çekin, bn mesela ilk evlendıgımde herseye atlıyordum, hrseyı bn yapıyordum, tüm yuk bna kalıyordu, eşim çekılıyordu bi kenara..
Sonralardan hiçbişye karışmadım, mesela kavanoz kapagını bıle onlara açtrdım rahat ettım
Bn bebek konusunda karışılmasını istemediğinz için ben en ıyısini bılırım deyip belirtın dedim
Sz bebek konusunda, bn bılmıyorum, bn anlamam derseniz ohooo çok çekersıniz onların bilmişliklerıyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?