- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Ayyyy bu bütün kv lerde var yaaa hahahahahah benim eşim geçenlerde çok kilo aldım falan diyordu . Kv dedi ki ‘ yok annem senin kemiğin iri’ . Ben bi güldüm hahahahaha anne anlıyorum çocuğuna karşı hassassın ama kemiğin iri nedir ya hahahhaha diye güldümyeminle bunu demeyi ben de düşündüm yeri ve zamanı gelecek bunu diyeceğim diye
Ben ona ara ara diyorum kocam bebek değil farkındasın dimi 30 küsür yaşında diyorum. Benim için bebek diyor
Aşırı mesafeli en çokta sebebi babası ilk geldiğim zamanlar anlamıyordum sonra babasının her şeye karıştığını görünce doğru karar verdiğini anladım ben..en son isime çocuğun odasına karışmak istedi eşim boş verince gördü olmuyor dedikleriAhahahhaiyi iyi eşin mesafeli. Bence bu durum çok güzel. Ve gerçekten az görüşme konusunda aşırı şanslısın bak tekrar söylüyorum. Bak anlattıklarımızı gör bir de
AhahaahahhahahAyyyy bu bütün kv lerde var yaaa hahahahahah benim eşim geçenlerde çok kilo aldım falan diyordu . Kv dedi ki ‘ yok annem senin kemiğin iri’ . Ben bi güldüm hahahahaha anne anlıyorum çocuğuna karşı hassassın ama kemiğin iri nedir ya hahahhaha diye güldümşimdi eşim ne zaman kilo konusu açsa yok ya senin kemiğin iri zaten diyorum djsjsjsj
Ayyy eşin çok şükür ki anlamış kuzumAşırı mesafeli en çokta sebebi babası ilk geldiğim zamanlar anlamıyordum sonra babasının her şeye karıştığını görünce doğru karar verdiğini anladım ben..en son isime çocuğun odasına karışmak istedi eşim boş verince gördü olmuyor dedikleri
Ay aman yine cevaplarını veriyoruz ya kuzum allahtan . Kv bi kere bana triplenmişti böyle saçma sapan mesaj falan attı . O an cevap vermedim . Diğer gün aradım , sen oğluna ya da kızına attığın tribi bana atamazsın ben onlar gibi alttan alamam seni dedim. Telefonda ağladı falan djdjsj o günden sonra daha mesafeli ve iyi oldu sankiAhahaahahhahahbenimkine göre de eşim kilo alsa bile ona göre hep zayıf. Bir de her konuda haklı ona göre kocam. Herşeyin en iyisini o bilir. Ayyy manyak bunlar ya . Asla doğrusunu öğretmez mi insan. Hep haklısın denir mi ya
28 yaşındayım, 4. denememde pozitif aldık çok şükür. Siz test yaptınız mı
ben de sürekli ben bilmem ben anlamıyorum diyorum o zaman her seyi bilen yapıyor ben de izliyorum ohhh missseywah eywah.. Tepkinizi şimdiden koyun.
Görümce, kv., kp. Kim varsa.
Şimdiden konu açıp inceden belirtin,, tavrınızı uygun bı dille dıle getirin
Bnde bılıyorum, bn araştırıyorum zten, bn boyle duşunuyorum, bn boyle ıstıyorum, eşimde böyle dıyor deyip belirtın.. Hiç çekınmeyın
bence de canım bedenin bebekle beraber halka açık hale geliyorBenim kv doğum yaptığımda aynı öyle bana ve bebeğe bakmak için girerdi geceleri. Kötü niyetinden yapmadığına emindim çünkü gecenin bir köru bana sütüm artsin diye içecekler yapar getirirdi vs. Bir de bana 12 gün boyunca o baktı yemek, temizlik vs. O yüzden odaya girmesine çok bir şey denemiştim. Çünkü normalde yapacağı bir iş değil, zaten lohusa bir şey yapamz diye düşündü herhaldetabiki hoş değil. Ayrıca kimsenin yanında meme açmam asssla diyordum ama o memeler %90 açılıyor maalesef ya
18. Haftadan bildiriyorum hala devamKızlar bu gecenin bir yarısı zınk diye uyanıp tekrar uyuyamama tahminen kaçıncı hafta geçiyo2 haftadır böyleyim.
Uzun zamandır girmiyordum canım mesajını şimdi gördüm. Ben en son 2019 da olmuşum daha önceleri de dönem seçmem olmuşmuşluğum var o yüzden olmak istemedimEn son ne zaman olmuştunuz, bana imzalatmzdılar ama şöyle birşey var ben 4 doz olmuştum, 7 yıl önce 1 dozum kalmış zaten onuda doktor ve ebenin olmasa da olur dediği için olmadım
Bende 2 gündür aynı şekilde, ağrıyla uyanıp tekrar uyuyamıyorum18. Haftadan bildiriyorum hala devam
Aynen cnm o memeler malesef açılıyor sana katılıyorumBenim kv doğum yaptığımda aynı öyle bana ve bebeğe bakmak için girerdi geceleri. Kötü niyetinden yapmadığına emindim çünkü gecenin bir köru bana sütüm artsin diye içecekler yapar getirirdi vs. Bir de bana 12 gün boyunca o baktı yemek, temizlik vs. O yüzden odaya girmesine çok bir şey denemiştim. Çünkü normalde yapacağı bir iş değil, zaten lohusa bir şey yapamz diye düşündü herhaldetabiki hoş değil. Ayrıca kimsenin yanında meme açmam asssla diyordum ama o memeler %90 açılıyor maalesef ya
Bunu eşime bir gün suratına ben söyledim. Seni bu hayatta olduğun gibi seven tek insan benim diye. Annen baban evladı olduğun için seviyo seni demiştim. Şaşırmıştı ama sonra haklısın demişti.Hmm dolup gelmiş gibi haklısın. Kuzum eşinle konuşmalısın. Tatlı tatlı. Eşimizi asıl seven kişi bizleriz. Anneleri zaten evlat diye seviyor. Biz tanıyıp seviyoruz. O yüzden biz onlar için daha kıymetliyiz. Arayı hep sıcak tutmak lazım eşlerimizleben direk söylemek istediklerimi eşime söylüyorum bak böyle yapmalisınlar şöyle olmasın vs diye. Eşim uyarıyor baktı yapıyorlar bu sefer daha sert uyarıyor. Ben hamile kalır kalmaz uyardı zaten kimse bize karışmasın ve bi şey söylemesin diye özellikle. Söyletmez de biliyorum. Ama hep baştan daha çocuk yokken ben hep anlattım böyle olmalı şöyle olmalı diye. Yani hazırlamıştım ortamı
E bunları çekecek biziz niye abartalım.Yaaa bende çok diyorum . Şunlara şunlara karışılırsa diye çok geriliyorum, sinir olurum yorum yapılmasına diyorum mesela. Bana dediği şey hep ‘ sen bir şeyler olmadan aşırı evham yapıyorsun ortada hiçbir sorun yokken niye böylesin’ diyo. Ortada bi sorun olmasın diye böyleyim zaten , bu sorunları yaşarsak ben çok kırıcı olurum , olmak istemiyorum diyorum. Ama çoğu zaman abartan benim ona göre
Yok artık yanişimdiden sözümüzü demesek çocuk olunca başımıza otururlar kesin
bence de canım bedenin bebekle beraber halka açık hale geliyorbiz de de kimse eline almaz bebeği öyle söylüyorlar korkarlarmış ben de tek başına bakamam diye endişe ediyorum mesela gece uyuya kalırsam susarsam bana kim su getirecek (
Ama benim annemler uzakta olduğu için bu güne kadar kürtajda ve ya hasta olunca 1 yemek bile göndermez..bu konuda çok zor bana..yani söylesek yapar kendi yapsın göndersin yok yani annem her defa yanımda diğilki..yaşlı babamı tek koymuş gelmiş kv hiç umrunda diğil yani.Kaç defa annem kendisine söyledi bak bu sizin kızınız ben yokum uzaktayım gelin gidin tabi tabi diyor ama sonra yine aynı manzara..annem gelene kadar biz yemekleri sipariş ediyorduk düşün kadının hiç umrunda diğil.Ondan çocuğun ismine kp karışınca hemen susturdum en son onları hakları var
O arkadaş benimKızlar önceki yorumlarda gördüm o yüzden yazmak istedim, bir arkadaş anne yani beşiğin Cok da önemli olmadığından vs bahsetmiş. Hayır kesinlikle katılmıyorum. Ben normal doğum yapmış olmama rağmen felaket kaburga ağrıları çektim birkaç gün ve gece 2 saatte bir o çocuğu normal beşikten almak için eğilmem imkansız olurdu. Ayrıca hiç de tehlikeli olmuyor, eğer yatağınızla aynı hizada olmasını istemiyorsanız beşiğin içine hani şu minik süngerli yataklar var ya , adını unuttum ondan koyabilirsiniz. Anne yani beşik inanin aşırı önemli. Oğlum 2 yaşında hala anne yani beşikte yatıyor. Her uyandığında ayağa kalkılır mi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?