2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
yeminle bunu demeyi ben de düşündüm yeri ve zamanı gelecek bunu diyeceğim diye

Ben ona ara ara diyorum kocam bebek değil farkındasın dimi 30 küsür yaşında diyorum. Benim için bebek diyor
Ayyyy bu bütün kv lerde var yaaa hahahahahah benim eşim geçenlerde çok kilo aldım falan diyordu . Kv dedi ki ‘ yok annem senin kemiğin iri’ . Ben bi güldüm hahahahaha anne anlıyorum çocuğuna karşı hassassın ama kemiğin iri nedir ya hahahhaha diye güldüm şimdi eşim ne zaman kilo konusu açsa yok ya senin kemiğin iri zaten diyorum djsjsjsj

Ahahahha iyi iyi eşin mesafeli. Bence bu durum çok güzel. Ve gerçekten az görüşme konusunda aşırı şanslısın bak tekrar söylüyorum. Bak anlattıklarımızı gör bir de
Aşırı mesafeli en çokta sebebi babası ilk geldiğim zamanlar anlamıyordum sonra babasının her şeye karıştığını görünce doğru karar verdiğini anladım ben..en son isime çocuğun odasına karışmak istedi eşim boş verince gördü olmuyor dedikleri

Ahahaahahhahah benimkine göre de eşim kilo alsa bile ona göre hep zayıf. Bir de her konuda haklı ona göre kocam. Herşeyin en iyisini o bilir. Ayyy manyak bunlar ya . Asla doğrusunu öğretmez mi insan. Hep haklısın denir mi ya

Ayyy eşin çok şükür ki anlamış kuzum yoksa çok çekerdin valla şükür diyelim

Ay aman yine cevaplarını veriyoruz ya kuzum allahtan . Kv bi kere bana triplenmişti böyle saçma sapan mesaj falan attı . O an cevap vermedim . Diğer gün aradım , sen oğluna ya da kızına attığın tribi bana atamazsın ben onlar gibi alttan alamam seni dedim. Telefonda ağladı falan djdjsj o günden sonra daha mesafeli ve iyi oldu sanki

Kızlar bu gecenin bir yarısı zınk diye uyanıp tekrar uyuyamama tahminen kaçıncı hafta geçiyo 2 haftadır böyleyim.

ben de sürekli ben bilmem ben anlamıyorum diyorum o zaman her seyi bilen yapıyor ben de izliyorum ohhh misss en son dolaplarıma laf edildi ay hiç anlayamıyorum beceremiyorum dedim dolaplarım jilettt gibi katladılar toparladılar tabi aaa nasıl bilmezsin vss ooo dolu dedikodum yapıldı etti ama iş hep ben bilirim diyene kalıyor her zaman herseyi mükemmel yapmayacaksın o zaman üstüne kalır

bence de canım bedenin bebekle beraber halka açık hale geliyor biz de de kimse eline almaz bebeği öyle söylüyorlar korkarlarmış ben de tek başına bakamam diye endişe ediyorum mesela gece uyuya kalırsam susarsam bana kim su getirecek (

En son ne zaman olmuştunuz, bana imzalatmzdılar ama şöyle birşey var ben 4 doz olmuştum, 7 yıl önce 1 dozum kalmış zaten onuda doktor ve ebenin olmasa da olur dediği için olmadım
Uzun zamandır girmiyordum canım mesajını şimdi gördüm. Ben en son 2019 da olmuşum daha önceleri de dönem seçmem olmuşmuşluğum var o yüzden olmak istemedim

Aynen cnm o memeler malesef açılıyor sana katılıyorum

Reactions: The
Bunu eşime bir gün suratına ben söyledim. Seni bu hayatta olduğun gibi seven tek insan benim diye. Annen baban evladı olduğun için seviyo seni demiştim. Şaşırmıştı ama sonra haklısın demişti.

Valla ben de çok savaşşlar verdim. Sürekli konuş konuş konuş. Ama konuşmadan gerçekten olmuyor. Ne ollursa olsun aile kırmızı çizgi. Herkes anasını babasını savunup kollar. O yüzden konuşurken suçlayıcı değil mağdur olarak konuşmak daha etkili.

E bunları çekecek biziz niye abartalım.

Sen de allahın sevdiği kulusun. Millet savaş veriyor bebeğe kimse dokunmasın diye hdjdjdj

Öyle de bir bakarsın ki kendin bile şaşırırsın. Yatarken mutlaka suyunu başına al veya kocanı kaldır yani kocalar bu günler için

Uyuyakalabilirsin insansın. Süpermen moduna girmediğin sürece herşey yoluna rayına oturur hiç dertlenme.

O senin annen değil ve asla olmayacak. Hikaye annem işleri. Ben inanmıyorum. Kayınvalidemle aram hep çok iyiydi gelsin, gitsin uzun kalsın isterdim (şehirdışındalar) ama lohusalıkta birbirimize girdik jdjdjd anladım ki onun evladı oğlu ve gelin gelinmiş. Yaparsa daha fena minnet oluşuyor insan da. Bu sefer konular uzuyor ne gerek var. Azıcık aşın ağrısız başın. Yaşlanınca sizde aynı şekilde iadeyi ziyaret edersiniz.

O arkadaş benim canım ben alın yada almayın demedim ki tercih etmedim çünkü bu sebeplerden dedim bu bence kişinin kendi tecrübesiyle karar vereceği bişey çünkü doğum sonrası nasıl bizim için uygun olur bilmiyoruz. Bende sezaryen doğum yaptım ve bebeği o yataktan istesemde istemesemde ağladığı için, yeni doganlar özellikle her beslenme sonrasi kaka yada cis yapıyorlar altını degistirmek için yada gaz çıkarırken üzerine yada üzerime kustugu icin kalkmak zorunda kaldım yani evet her uyandiginda yataktan kalktım zaten park yatagin içine ekstra yatakta koyunca öyle egilipte çocuğu alacak gibi bir mesefa olmuyor gayet yüksek benim tercihim tecrübeme göre yine yeniden böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…